Peste 5000 de comercianti din Romania si intreaga lume
au ales sa vanda online de-a lungul timpului cu un magazin MerchantPro

Creeaza-ti
magazinul

MerchantPro este solutia completa de eCommerce, indiferent daca ai o afacere la inceput sau una deja consacrata. Poti fi online si gata sa vinzi in cel mai facil mod si oricat de repede doresti.

Alege un design responsive gratuit, conceput de o echipa de profesionisti in SEO, experienta utilizatorului si generarea de conversii. Transforma-ti apoi magazinul intr-o prezenta unica si memorabila, cu ajutorul celor mai intuitive instrumente de personalizare.

Vinde online
usor si eficient

Vrei sa iti lansezi noul magazin cat mai curand? Cele mai performante aplicatii de eCommerce iti vin in ajutor:

 • Structura magazin perfect optimizata pentru SEO;
 • Functionalitati de generare vanzari si fidelizare clienti;
 • Activare instant pentru plati online si servicii de curierat;
 • Procesare intuitiva si rapida a comenzilor;
 • Module CRM simplu de utilizat;
 • Resurse API si un ecosistem deschis

Dezvolta-ti
afacerea online

Uita grijile de ordin tehnic. Concentreaza-te pe cresterea business-ului, in timp ce noi iti asiguram permanent:

 • Scalabilitate deplina indiferent de dimensiunea business-ului;
 • Infrastructura performanta de tip high-availability;
 • Stocare a datelor folosind sisteme complexe de securitate si encriptare;
 • Uptime de peste 99.9%;
 • Asistenta tehnica in orice moment.

Cel mai bun
serviciu de suport

O echipa multi-premiata de profesionisti in Digital, Marketing, Design, SEO si Development iti sta alaturi. Te ghidam pas cu pas, astfel incat sa iti transformi afacerea intr-un succes.

Daca ai o idee de business eCommerce sau nu stii daca MerchantPro se potriveste planurilor tale, suntem pregatiti sa te ascultam.

Timp rapid de raspuns
Monitorizare 24/7
Peste 99.9% uptime

Solutia SaaS
nr. 1 in Romania

MerchantPro este cea mai populara solutie eCommerce de tip SaaS din Romania. Cu o vechime de peste 15 ani in domeniu, am facut eCommerce-ul accesibil, permitand oricarui comerciant sa isi dezvolte un business online stabil, performant si actual.
Porneste magazin

Contribuim
la succesul clientilor nostri

De ce MerchantPro? Simplu: platforma flexibila, usurinta in utilizare, functionalitati bine gandite.

Am vrut ca intrarea pe zona de eCommerce sa fie cat mai usoara din punct de vedere tehnic, dar in acelasi timp sa putem sa oferim clientilor o experienta care sa respecte traditia si valorile brandului. MerchantPro este o platforma integrata, complet echipata cu toate functionalitatile necesare pentru a vinde aproape imediat. Am primit intotdeauna solutii chiar si pentru solicitari mai atipice, iar Account Managerul nostru dedicat ne-a asistat cu multa proactivitate in toate fazele de dezvoltare ale proiectelor.

Razvan Vasilachi
Full-stack Developer
Colectii.libertatea.ro, Ringier A.G.

De 10 ani MerchantPro ne asigura performanta de care avem nevoie pentru a creste.

Am pornit de la un mic magazin online si am ajuns la un business cu peste 12.000 de modele pe stoc, 2 magazine online in Romania si Bulgaria, 2 magazine fizice in Bucuresti, 2 depozite si suntem cel mai mare magazin din Europa, raportat la disponibilitatea modelelor din magazinele offline. MerchantPro ne intelege necesitatile de business si alaturi de ei am putut sa dezvoltam si optimizam toata infrastructura software de care a fost nevoie pentru a ne extinde online si offline.

Nicolae Slav
CEO
dEpurtat.ro

Pentru noi imaginea si designul sunt esentiale. Cu MerchantPro putem oferi magazinului online aceeasi experienta ca in showroom.

Solutia eCommerce pentru noi trebuia sa raspunda la doua provocari: sa ne permita ca, prin design, magazinul nostru online sa fie o extensie a universului pe care clientii il regasesc in locatia noastra fizica si sa ne simplifice partea operationala. Intreaga noastra echipa si colaboratorii s-au acomodat foarte rapid cu MerchantPro, iar stabilitatea platformei si faptul ca efectiv nu mai avem niciun fel de griji de ordin tehnic ne permit sa ne concentram pe business si crestere.

Corina Pascal
Business Development Manager
TheHome.ro
100% Stabilitate
Infrastructura de tip Cloud ecommerce iti ofera peste 99.99% uptime, chiar si in cele mai aglomerate perioade de shopping online ale anului.
100% Scalabilitate
Magazinul tau va functiona intotdeauna la cele mai inalte standarde, indiferent de volumul de clienti sau comenzi, fara sa fi nevoit sa platesti in plus.
100% Securitate
Platforma este protejata prin multiple layere si sisteme de securizare, iar datele tale sunt pastrate mereu in maxima siguranta.
100% Control
MerchantPro este motorul de eCommerce, afacerea ramane a ta. Poti utiliza orice design vrei, te poti integra cu orice solutie, ai control total.
Confidentialitate
Utilizam cookie-uri pentru a-ti oferi serviciile si pentru a-ti optimiza experienta. Navigand in continuare, iti exprimi acordul cu privire la Politica de Cookies.