Bune practici eCommerce

Alegerea fonturilor potrivite pentru shop-ul tau online - Identitatea vizuala a magazinului (III)

Fonturile sunt mai importante decat par. Alese incorect, efectele se pot rasfrange atat asupra logo-ului, cat si asupra intregului homepage al magazinului.

Principalele argumente care pot atrage cumparatorii in magazinul tau online

Mai important decat campaniile si targeting-ul lor, este ceea ce comunici prin ele. Hai sa aflam impreuna care sunt cele mai convingatoare argumente in eCommerce.

Cum creezi bannere care sa te ajute sa vinzi mai mult - Identitatea vizuala a magazinului (II)

Bannerele sunt eficiente doar daca sunt create corect si aliniate scopurilor tale de marketing. Iar asta inseamna mai mult decat alegerea fonturilor potrivite si a unei fotografii clare.

Masuri pentru vanzari accelerate de Back to School 2022

Iata ce masuri poti implementa rapid in shop pentru a te asigura ca atragi si retii cat mai multi cumparatori in perioada Back to School.

De ce sa iti extinzi afacerea online international si cum sa incepi

Descopera o serie de argumente care sa te ajute sa iei decizia extinderii magazinului tau eCommerce pe pietele internationale.

Crearea unui logo care sa consolideze imaginea brandului tau - Identitatea vizuala a magazinului (I)

Elementele grafice sunt printre primele care te pot ajuta sa ramai in mintea vizitatorilor si cumparatorilor. Hai sa aflam impreuna cum poti crea un logo potrivit cu telurile tale de business, ce sa faci in acest sens si ce sa eviti.

Cum sa invingi impasul de vara al vanzarilor din eCommerce

Hai sa aflam impreuna cum poti stimula vanzarile si cum iti poti mentine o cifra de afaceri confortabila chiar si in sezonul cald.

Cum sa vinzi produse electronice online

Afla cum sa vinzi produse electronice in eCommerce, un nou articol din seria conceputa sa te ajute sa demarezi afacerea online in functie de produsele pe care vrei sa le comercializezi.

Managementul inventarului si al stocurilor: de ce aceste procese sunt esentiale si cum le poti eficientiza

Daca vrei ca magazinul tau online sa aiba succes pe termen lung, este important sa optezi pentru procese optimizate si solutii moderne de management ale stocurilor (ERP).

Vrei sa vinzi cross-border? Ai tot ce iti trebuie in magazinul tau MerchantPro!

Platforma MerchantPro ofera un suport complet la nivel de functionalitati pentru a te ajuta sa te extinzi international si sa vinzi in tarile vecine, asa ca iti propunem spre analiza acest scenariu, in care magazinul tau ar incepe sa vanda peste granite.
11 ... 20 / 60
Confidentialitate
Utilizam cookie-uri pentru a-ti oferi serviciile si pentru a-ti optimiza experienta. Navigand in continuare, iti exprimi acordul cu privire la Politica de Cookies.