Bune practici eCommerce

Cum te ajuta o pagina de plata gazduita complet in magazin?

Afla care sunt argumentele pentru care ar trebui sa implementezi o metoda de plata gazduita in magazinul tau online.

Strategia de vara in eCommerce: recomandari de administrare a magazinului tau online

O parte dintre antreprenorii eCommerce aleg sa puna magazinul “pe pauza” pentru o luna sau chiar mai mult in sezonul cald. Avem pentru tine cateva idei care sa te ajute sa faci fata cu brio celui mai provocator sezon pentru eCommerce.

Cum sa incepi sa vinzi international in regim dropshipping

Descopera detalii despre extinderea cum iti poti extinde international propriul tau business in regim dropshipping.

Greseli de evitat cand concepi titlurile meta pentru paginile magazinului tau

Hai sa aflam impreuna cum poti crea titluri meta care sunt atragatoare atat pentru algoritmii motoarelor de cautare, cat si pentru cititorii umani.

Ai carte, ai parte de vanzari: cum sa vinzi online carti fizice si eBook-uri

Descopera cum poti vinde carti fizice si eBook-uri in cativa pasi simpli, chiar si in conditiile unei piete de profil aglomerate.

Cum poti imbunatati Ecommerce Customer Experience in magazinul tau online

Sa descoperim impreuna componentele ECX de la fiecare stadiu al calatoriei de cumparare si vom afla cum poti optimiza experienta utilizatorilor in fiecare dintre aceste puncte...

Cum sa cresti incasarile magazinului tau eCommerce in perioada Pastelui

Cum Pastele si Floriile sunt sarbatori foarte importante in Romania, sunt asteptate cresteri semnificative in vanzari pentru antreprenorii eCommerce, asa descopera in continuare ce trebuie sa faci:

Ce este Ecommerce Customer Experience si cum te ajuta sa-ti fidelizezi clientii

Afla in continuare ce este Ecommerce Customer Experience, de ce conteaza acesta in eCommerce si cum sa-l folosesti in avantajul afacerii tale online.

Metoda "Ion Popescu": cum reduci plasarea de comenzi false in magazinul tau online

De cele mai multe ori, aceste comenzi sunt plasate pur si simplu din rea-vointa, de catre persoane care vor sa “testeze” serviciile tale. De asemenea, pot fi si “glume” fara intentii de fraudare. Oricum ar fi, aceste comenzi iti produc pierderi.

eCommerce pentru produse non-fizice: cum sa vinzi cursuri online

Chiar daca acestea constituie cea mai mare parte a pietei eCommerce, exista si alte tipuri de produse sau chiar servicii care pot fi vandute in regim eCommerce. Cursurile sunt un astfel de exemplu.
21 ... 30 / 60
Confidentialitate
Utilizam cookie-uri pentru a-ti oferi serviciile si pentru a-ti optimiza experienta. Navigand in continuare, iti exprimi acordul cu privire la Politica de Cookies.