Bune practici eCommerce

Ce este Ecommerce Customer Experience si cum te ajuta sa-ti fidelizezi clientii

Afla in continuare ce este Ecommerce Customer Experience, de ce conteaza acesta in eCommerce si cum sa-l folosesti in avantajul afacerii tale online.

Metoda "Ion Popescu": cum reduci plasarea de comenzi false in magazinul tau online

De cele mai multe ori, aceste comenzi sunt plasate pur si simplu din rea-vointa, de catre persoane care vor sa “testeze” serviciile tale. De asemenea, pot fi si “glume” fara intentii de fraudare. Oricum ar fi, aceste comenzi iti produc pierderi.

eCommerce pentru produse non-fizice: cum sa vinzi cursuri online

Chiar daca acestea constituie cea mai mare parte a pietei eCommerce, exista si alte tipuri de produse sau chiar servicii care pot fi vandute in regim eCommerce. Cursurile sunt un astfel de exemplu.

Ce inseamna customer support de calitate in eCommerce

Atunci cand exista din ce in ce mai multe magazine care vand produse similare celor din shop-ul tau, diferenta reala o poate face experienta utilizatorului. Aflacum te poti diferentia de concurenta printr-un customer support excelent.

Cum atragi in magazinul tau online mai multe vanzari pentru Luna Femeilor

Descopera recomandari care te vor ajuta sa iti cresti vanzarile eCommerce in luna martie, luna dedicata femeilor.

Cum sa vinzi bijuterii online in 8 pasi

Daca vrei sa-ti deschizi un magazin online de bijuterii, ti-am pregatit un set de recomandari pentru un debut cu dreptul in acest segment eCommerce.

Greseli de evitat in campaniile eCommerce de Valentine’s Day

Daca ai dat deja startul campaniilor de Valentine’s Day, citeste sfaturile noastre pentru a te asigura ca eviti greselile comune din eCommerce ale acestei perioade.

Cum stabilesti preturile de vanzare in marketplace-uri?

Descopera care sunt factorii pe care sa ii iei in calcul inainte de listarea pe un marketplace si cum poti sa-ti creezi o strategie de pret pentru vanzari profitabile.

Recomandari ca sa iti pastrezi motivatia in eCommerce

Ce poti face pentru a-ti pastra motivatia ca antreprenor eCommerce si cum te aperi de monotonie? Exista mai multe strategii create de experti in psihologie pe care le poti incerca pentru a afla care dintre acestea functioneaza pentru tine.

Idei de afaceri low-cost pe care sa le incepi in 2022

Cand te gandesti la inceperea unei afaceri, primul lucru care iti vine in minte este bugetul: cat te va costa sa incepi si cat va dura pana cand iti vei recupera investitia si vei incepe sa ai profit?
41 ... 50 / 73
Confidentialitate
Utilizam cookie-uri pentru a-ti oferi serviciile si pentru a-ti optimiza experienta. Navigand in continuare, iti exprimi acordul cu privire la Politica de Cookies.