Bune practici eCommerce

Cum sa reduci rata de retur a produselor de Black Friday

Atunci cand numarul cumparaturilor online creste exponential, asa cum se intampla in zilele de Black Friday, e de asteptat ca si rata de retur sa creasca.

Ghidul eCommerce complet pentru Black Friday 2021

Ghidul nostru complet pentru Black Friday 2021 te va ajuta sa te asiguri ca nu ratezi niciun element important al campaniilor si infrastructurii esentiale.

Daniel Ilie, administrator GeneralMotor.ro: Alegerea partenerilor potriviti face diferenta in business

Care au fost cele mai mari provocari ale Roco Piese - GeneralMotor.ro, ce lectii au invatat prin propria experienta si ce recomandari au pentru cei aflati la inceput, mai jos, intr-un interviu din seria MerchantPro Talks.

Descopera 6 idei de afaceri online part-time care necesita o investitie minima

Te-ai gandit sa incepi o mica afacere sau sa dezvolti un nou business pe langa cel pe care il ai deja? Iata cateva idei de la care poti incepe construirea unei mici afaceri.

Ai un magazin online din segmentul fashion? Descopera 6 moduri prin care il poti creste intr-o industrie hiper-aglomerata

Descopera cateva tactici de crestere a unui magazin de eCommerce din segmentul fashion.

Automatizeaza campaniile de Email Marketing pentru maximizarea rezultatelor - descopera insight-uri de la un expert in domeniu

Email Marketing-ul este unul dintre instrumentele esentiale pentru dezvoltarea unei afaceri online in contextul actual. Descopera cele mai importante puncte ale discutiei dintre Florina Coca si Teodora Iacob, intr-un interviu marca MerchantPro Talks.

Cum sa folosesti gamification pentru a creste vanzarile magazinului tau online

Dincolo de UX si de facilitatile prin care poti atrage cumparatori, gamification este un concept relativ nou, care poate rezolva multe din problemele cu care se confrunta magazinele online de azi:

Augustin Vardianu, fondator Military-Shop.ro: In plina pandemie, ne-am dublat afacerea alaturi de MerchantPro

Augustin Vardianu, fondatorul Military-Shop.ro, explica intr-un interviu marca MerchantPro Talks, ce criterii au stat la baza migrarii afacerii sale catre platforma MerchantPro si care au fost avantajele care au rezultat din aceasta decizie.

Back to School si Black Friday 2021: transforma strategia de livrare a comenzilor intr-un diferentiator competitiv

Descopera cum te poate ajuta managementul livrarilor sa te diferentiezi de competitie in timpul campaniilor de toamna Back to School, Black Friday si nu numai.

Buget limitat? Descopera 6 idei de marketing organic pe care le poti aplica imediat

Te invitam sa descoperi in continuare cateva tactici de marketing organic pe care le poti aplica si tu pentru a-ti creste afacerea online rapid.
51 ... 60 / 67
Confidentialitate
Utilizam cookie-uri pentru a-ti oferi serviciile si pentru a-ti optimiza experienta. Navigand in continuare, iti exprimi acordul cu privire la Politica de Cookies.