Functionalitati MerchantPro

Activeaza-ti acum certificatul SSL pentru magazinul tau online!

Afla mai multe despre cum magazinul tau online are nevoie mai mult ca oricand de un certificat SSL, pentru a proteja informatiile sensibile precum nume clienti si date personale.

Noi tipuri de Checkout pentru magazinul tau + alte instrumente fresh

Stim cat de important este pentru un business online fluxul de checkout, respectiv procesul prin care un cumparator trebuie sa treaca pentru a plasa o comanda.

Descopera noutatile pe care le-am pregatit pentru magazinul tau online!

Deschidem sezonul cu un articol despre cele mai importante functionalitati pe care le-am adaugat recent in platforma de eCommerce: SSL Setup, actiuni bulk, campuri aditionale, protocol HTTP, intervale de pret.

Functionalitati noi-noute pentru magazinul tau online

Avem pentru tine cateva widgeturi proaspete, extinderi extrem de utile pe functionalitatea de campuri aditionale, o versiune noua de mobile pentru panoul de control si multe altele.

Noutatile toamnei pe platforma ShopMania BIZ

Am gandit o noua interfata pentru platforma ecommerce si un upgrade cu multe optimizari. Noul design al panoului de administrare a fost conceput pe baza feedback-urile primite din partea magazinelor.

Cat dureaza sa iti deschizi un magazin online?

Daca ti-am spune ca dureaza 2 minute sa deschizi un magazin online, ne-ai crede? Cam atat iti ia sa-ti faci un magazin online pe platform ShopMania BIZ.

Cloud eCommerce: oportunitati nelimitate pentru magazinele online

Tranzitia aplicatiilor catre modelele web-based are loc intr-un ritm alert la nivel mondial deoarece stocarea datelor in Cloud simplifica mult procesul de lucru si permite accesarea lor de catre utilizatori multipli.

ShopMania BIZ - 100% eCommerce, intr-o noua varianta

Aplicatia a trecut printr-o schimbare destul de mare, atat ca design, cat si ca functionalitati si esti pe cale sa experimentezi cel mai performant si simplu mod de a-ti construi si administra un business online.

Cresterea vanzarilor online cu ajutorul cupoanelor de reduceri

Cupoanele de reduceri sunt utile pentru promovarea unei afaceri de comert online si pot determina vizitatorii sa plaseze comenzi ca sa beneficieze de reducerile de pret pentru produsele preferate.

Atentie: Magazinele BIZ au inceput mobilizarea!

Ne bucuram sa te anuntam ca am lansat o prima versiune pentru varianta mobile a magazinelor create pe platforma noastra, iar utilizatorii care il acceseaza de pe dispozitive sa beneficieze de o experienta de shopping optima.
31 ... 40 / 42
Confidentialitate
Utilizam cookie-uri pentru a-ti oferi serviciile si pentru a-ti optimiza experienta. Navigand in continuare, iti exprimi acordul cu privire la Politica de Cookies.