Cum stabilesti preturile de vanzare in marketplace-uri?

Descopera care sunt factorii pe care sa ii iei in calcul inainte de listarea pe un marketplace si cum poti sa-ti creezi o strategie de pret pentru vanzari profitabile.

Idei de afaceri low-cost pe care sa le incepi in 2022

Cand te gandesti la inceperea unei afaceri, primul lucru care iti vine in minte este bugetul: cat te va costa sa incepi si cat va dura pana cand iti vei recupera investitia si vei incepe sa ai profit?

Pregateste-ti strategia de vanzari pentru perioada de dupa incheierea sezonului de cumparaturi

Stim ca eCommerce e o industrie ciclica si ca majoritatea antreprenorilor din domeniu vad prima parte a anului ca pe o perioada moarta. Insa lucrurile nu trebuie sa stea asa.

Strategii de personalizare in eCommerce: cum sa atragi mai multi clienti cu oferte relevante

Descopera cum poti crea usor experiente personalizate folosind functionalitatile MerchantPro si cateva solutii digitale la indemana.

Aplicatii si functionalitati care te pot ajuta sa cresti vanzarile magazinului tau MerchantPro

In platforma MerchantPro vei gasi mereu noi instrumente care sa te ajute sa vinzi mai mult, mai usor sau mai repede. Iata-le in continuare pe cele mai populare dintre acestea.

Cum sa generezi venituri recurente in magazin in perioada sarbatorilor

Pentru a-i determina pe clienti sa revina in magazinul tau pentru cumparaturi recurente de sarbatori, trebuie sa le dai macar un motiv bun sa o faca. Descopera in continuare cateva recomandari.

Black Friday & Cyber Monday 2021 in platforma MerchantPro: +20% in numarul de vanzari si +36% in valoarea comenzilor

In urma unei analize a evolutiei celor peste 1.500 de magazine MerchantPro, perioada dedicata reducerilor a adus comerciantilor cu 20% mai multe vanzari si o crestere de 36% in valoarea comenzilor comparativ cu perioada similara a anului precedent.

Solutii usor de aplicat pentru 5 dintre cele mai frecvente provocari din eCommerce

In ultimul an, antreprenorii eCommerce au avut de infruntat multe provocari. Au fost nevoiti sa se adapteze, sa inoveze si, mai ales, sa raspunda prezent mereu la solicitari. Sa vedem care sunt principalele provocari din eCommerce si cum le poti rezolva.

Nou in MerchantPro: aplicarea dinamica a TVA, customizarea functiei Search si noi instrumente pentru functia de feedback

Probabil ca in aceasta perioada te-a cuprins febra ultimelor pregatiri pentru cea mai aglomerata perioada de shopping a anului, insa pana atunci vrem sa iti atragem un pic atentia cu cele mai recent lansate functionalitati din platforma MerchantPro.

Tehnici de SEO local pentru cresterea vanzarilor magazinului tau online

Citeste recomandari despre cum poti genera incredere si sa cresti in acelasi timp vizibilitatea magazinului tau prin tehnici de SEO local.
11 ... 20 / 95
Confidentialitate
Utilizam cookie-uri pentru a-ti oferi serviciile si pentru a-ti optimiza experienta. Navigand in continuare, iti exprimi acordul cu privire la Politica de Cookies.