Ultimele zile de inscrieri cu cel mai mic pret la GPeC SUMMIT Online 24-25 Mai

Unii dintre cei mai buni speakeri internationali si romani vor vorbi in cele doua zile de eveniment atat in cadrul Conferintei GPeC, cat si in cadrul celor 17 cursuri intensive de eCommerce si Marketing Online

Vanzari pe pilot automat: cum si de ce sa creezi abonamente pentru produsele din magazinul tau online

Poti crea in magazinul tau online abonamente cu frecventa variabila, pentru produse consumabile sau perisabile. Descopera cum functioneaza acestea concret.

Am lansat aplicatia Program de afiliere - Descopera 4 beneficii ale dezvoltarii propriului program

Marketingul afiliat este un instrument prin care persoane din afara companiei tale (denumite, de regula, “afiliati”) iti promoveaza produsele in schimbul unui comision din vanzari.

Care sunt KPI-urile care iti arata succesul magazinului tau online si cum sa le masori?

Stim, succesul unui magazin online se masoara in primul rand prin numarul de vanzari si valoarea lor. Insa cum facem sa aflam care dintre tacticile de marketing sunt cele mai eficiente?

Marketing Online in Perioada COVID-19. 15 Sfaturi pentru eCommerce

Merita sa investesti in marketing online atunci cand toata lumea pare sa fie interesata doar de ultimele raportari oficiale legate de Coronavirus COVID-19? Afla de la expertii nostri.

eCommerce in vremea pandemiei de COVID-19. Trenduri si recomandari pentru afacerea ta online

Oamenii inca au nevoie de bunuri de larg consum, iar marketerii sunt de acord ca se va inregistra o crestere rapida a comertului online. Afla ce poti face pentru magazinul tau.

Vezi cele mai proaspete functionalitati disponibile pe platforma

Seria upgrade-urilor de toamna continua pe platforma ShopMania BIZ si avem vesti proaspete despre cele mai noi functionalitati publicate in sistem la finalul saptamanii trecute.

Descopera cele mai noi functionalitati pe care le-am pregatit pentru magazinul tau

Am lansat un upgrade major, care aduce o serie larga de noi functionalitati care te vor sustine in cresterea volumului de vanzari, precum si in usurarea gestionarii operatiunilor administrative din cadrul magazinului.

Peste 30 de speakeri exceptionali vorbesc la GPeC SUMMIT pe 14-15 noiembrie

Mai mult de 30 de speakeri internationali si romani sunt anuntati anul acesta la GPeC SUMMIT , care se va desfasura la Bucuresti, in zilele de 14 si...

GpeC anunta organizarea celei de-a saptea editii a proiectului Scoala de Vara GPeC

In perioada 23-28 august , 12 mentori vor sustine 18 ore de cursuri intensive de comert electronic si marketing online in fata a 50 de participanti....
11 ... 20 / 27
Confidentialitate
Utilizam cookie-uri pentru a-ti oferi serviciile si pentru a-ti optimiza experienta. Navigand in continuare, iti exprimi acordul cu privire la Politica de Cookies.