Articole recente

Solutia Aqurate, disponibila in MerchantPro - personalizare AI pentru venituri cu pana la 30% mai mari

Aqurate Personalize este un tool bazat pe inteligenta artificiala care ajuta magazinele online sa isi creasca rata de conversie, valoarea medie a cosului (AOV) si retentia clientilor prin recomandari personalizate de produse.

ChatGPT si inteligenta artificiala: cum pot influenta industria eCommerce

Discutam despre ChatGPT si alte solutii similare, dar si despre cum le poti folosi acum si ce utilizari viitoare se preconizeaza in industria eCommerce.

Creste-ti afacerea eCommerce cu ajutorul TikTok

Daca magazinul tau online nu are inca o prezenta pe TikTok, afla in continuare de ce ar trebui sa o iei in calcul.

Anul 2022 in platforma MerchantPro: comenzi de aproape 250 de milioane de euro plasate in magazine

Analiza realizata de MerchantPro pe magazine online locale din platforma arata o crestere de 12,5% in numarul de comenzi si de 22% ca valoare la nivelul anului 2022...

Inspira si creste-ti vanzarile online in Luna Femeilor

Afla cum iti poti creste vanzarile magazinului tau eCommerce in luna martie, dedicata sarbatoririi femeilor din intreaga lume.

Cum sa reduci impactul perioadelor mai putin dinamice in eCommerce

Inceputul de an este de obicei dificil pentru eCommerce, insa chiar daca este greu sa influentezi trendurile, exista cateva lucruri pe care le poti face pentru a scadea impactul lor asupra afacerii tale.

Scoala de Iarna GPeC 15-19 februarie: Cursuri intensive de eCommerce & Digital Marketing cu traineri internationali si romani

Scoala de Iarna GPeC - singura serie de cursuri intensive de eCommerce si Digital Marketing din Romania - se va desfasura exclusiv online pe Zoom in perioada 15-19 februarie 2023...

Recomandari iesite din tipar pentru campanii reusite de Valentine’s Day si Dragobete

Te-ai pregatit pentru primele evenimente majore ale anului, Valentine’s Day si Dragobetele? Daca nu, inca nu e timpul pierdut sa le faci sa conteze pentru magazinul tau online!

Trenduri eCommerce de urmarit in 2023 si cum sa-ti aliniezi magazinul MerchantPro la acestea

Dupa doi ani de crestere exponentiala, industria eCommerce asteapta un 2023 usor diferit. Chiar daca nu ne asteptam la o scadere a industriei (cel putin, nu in Romania), anul acesta va fi unul usor mai provocator.

Descopera cele mai recente functionalitati pentru performanta eCommerce din platforma MerchantPro

Ne apropiem de finalul anului, asa ca este momentul sa trecem in revista cele mai importante update-uri si noi functionalitati MerchantPro lansate in ultima perioada...
11 ... 20 / 441
Confidentialitate
Utilizam cookie-uri pentru a-ti oferi serviciile si pentru a-ti optimiza experienta. Navigand in continuare, iti exprimi acordul cu privire la Politica de Cookies.