Articole recente

Ia-ti biletul pentru eCommerceConf cu reducerea speciala MerchantPro de 50%!

Intr-o perioada plina de conferinte locale dedicate eCommerce si Digital Marketing, intre 18 si 20 octombrie ai ocazia de a participa si la eCommerce Conf, un eveniment international cu specialisti de elita din universul global al comertului online

Omnichannel vs Multichannel: care e cea mai buna strategie pentru afacerea ta eCommerce?

Desi folosite adesea interschimbabil, exista diferente semnificative intre abordarile omnichannel si multichannel, doi dintre cei mai frecventi utilizati termeni din eCommerce. Insa care este cea mai potrivita alegere?

Raport McKinsey & Company: piata eCommerce din Romania a atins 9,8 miliarde € in 2021 si este a doua cea mai mare din CEE

Piata de comert digital din Romania a reusit in 2021 sa atinga cifra de 9,8 miliarde de euro, devenind a doua cea mai mare piata eCommerce din centrul si estul Europei (CEE) si fiind depasita doar de Polonia (26,7 miliarde de euro).

Alegerea fonturilor potrivite pentru shop-ul tau online - Identitatea vizuala a magazinului (III)

Fonturile sunt mai importante decat par. Alese incorect, efectele se pot rasfrange atat asupra logo-ului, cat si asupra intregului homepage al magazinului.

Ultimele zile in care poti beneficia de un discount special pentru GPeC SUMMIT 26 Septembrie

Vrei sa ii intalnesti live pe unii dintre cei mai importanti specialisti internationali in eCommerce si Digital Marketing? Ai ocazia sa o faci luna aceasta, la GPeC SUMMIT 26 Septembrie, eveniment gazduit de Teatrul National din Bucuresti.

Principalele argumente care pot atrage cumparatorii in magazinul tau online

Mai important decat campaniile si targeting-ul lor, este ceea ce comunici prin ele. Hai sa aflam impreuna care sunt cele mai convingatoare argumente in eCommerce.

Cum creezi bannere care sa te ajute sa vinzi mai mult - Identitatea vizuala a magazinului (II)

Bannerele sunt eficiente doar daca sunt create corect si aliniate scopurilor tale de marketing. Iar asta inseamna mai mult decat alegerea fonturilor potrivite si a unei fotografii clare.

Masuri pentru vanzari accelerate de Back to School 2022

Iata ce masuri poti implementa rapid in shop pentru a te asigura ca atragi si retii cat mai multi cumparatori in perioada Back to School.

De ce sa iti extinzi afacerea online international si cum sa incepi

Descopera o serie de argumente care sa te ajute sa iei decizia extinderii magazinului tau eCommerce pe pietele internationale.

Obligatia afisarii in magazine a trimiterilor catre Solutionarea Alternativa a Litigiilor (SAL) a intrat in vigoare: ce trebuie sa stii

Din 18 August 2022, a intrat in vigoare o noua obligatie legala cu privire la afisarea in cadrul magazinelor online a unor marcaje grafice si link-uri de informare a consumatorilor referitoare la procedura de Solutionare Alternativa a Litigiilor (SAL).
21 ... 30 / 425
Confidentialitate
Utilizam cookie-uri pentru a-ti oferi serviciile si pentru a-ti optimiza experienta. Navigand in continuare, iti exprimi acordul cu privire la Politica de Cookies.