Articole recente

Nou in MerchantPro: aplicarea dinamica a TVA, customizarea functiei Search si noi instrumente pentru functia de feedback

Probabil ca in aceasta perioada te-a cuprins febra ultimelor pregatiri pentru cea mai aglomerata perioada de shopping a anului, insa pana atunci vrem sa iti atragem un pic atentia cu cele mai recent lansate functionalitati din platforma MerchantPro.

Cum sa iesi castigator in lupta cu marile branduri eCommerce

Ce pot face micile afaceri eCommerce pentru a reduce decalajul fata de gigantii din domeniu? Ei bine, destul de multe, chiar daca lucrurile nu par usoare la inceput.

Cum sa reduci rata de retur a produselor de Black Friday

Atunci cand numarul cumparaturilor online creste exponential, asa cum se intampla in zilele de Black Friday, e de asteptat ca si rata de retur sa creasca.

Ghidul eCommerce complet pentru Black Friday 2021

Ghidul nostru complet pentru Black Friday 2021 te va ajuta sa te asiguri ca nu ratezi niciun element important al campaniilor si infrastructurii esentiale.

eCommerce Compass: vanzarile Home&Deco, IT&Electronice si articole sportive, cele mai spectaculoase cresteri fata de 2020

Conform unei analize MerchantPro, numarul comenzilor in perioada ianuarie-septembrie 2021 a crescut cu 54% fata de anul precedent, in timp ce pentru valoarea comenzilor plasate s-a inregistrat o crestere de 76% YOY (year over year).

Tehnici de SEO local pentru cresterea vanzarilor magazinului tau online

Citeste recomandari despre cum poti genera incredere si sa cresti in acelasi timp vizibilitatea magazinului tau prin tehnici de SEO local.

Daniel Ilie, administrator GeneralMotor.ro: Alegerea partenerilor potriviti face diferenta in business

Care au fost cele mai mari provocari ale Roco Piese - GeneralMotor.ro, ce lectii au invatat prin propria experienta si ce recomandari au pentru cei aflati la inceput, mai jos, intr-un interviu din seria MerchantPro Talks.

MerchantPro Edu & Universitatea Lucian Blaga din Sibiu - Proiectul care deschide apetitul pentru eCommerce al noii generatii de antreprenori online

In prima parte a anului 2021, platforma MerchantPro s-a transformat in "material didactic" pentru 100 de studenti romani si straini ai Universitatii Lucian Blaga din Sibiu.

Descopera 6 idei de afaceri online part-time care necesita o investitie minima

Te-ai gandit sa incepi o mica afacere sau sa dezvolti un nou business pe langa cel pe care il ai deja? Iata cateva idei de la care poti incepe construirea unei mici afaceri.

Retargeting lanseaza noua platforma de Marketing all-in-one - Sporeste-ti conversia cu pana la 15%!

Retargeting a lansat oficial noua platforma de marketing automatizat all-in-one, dedicata atat magazinelor online locale, cat si celor internationale.
41 ... 50 / 395
Confidentialitate
Utilizam cookie-uri pentru a-ti oferi serviciile si pentru a-ti optimiza experienta. Navigand in continuare, iti exprimi acordul cu privire la Politica de Cookies.