MerchantPro, premiat in categoria “Inovatie locala pentru un eCommerce international” la Gala Wall-Street.ro 2021

MerchantPro s-a numarat printre laureatii Galei Wall-Street.ro, care a avut loc pe 7 decembrie, cu un premiu in categoria “Inovatie locala pentru un eCommerce international”.

Cum sa generezi venituri recurente in magazin in perioada sarbatorilor

Pentru a-i determina pe clienti sa revina in magazinul tau pentru cumparaturi recurente de sarbatori, trebuie sa le dai macar un motiv bun sa o faca. Descopera in continuare cateva recomandari.

Mic calendar de sarbatori si cum poti sa iti maximizezi vanzarile online pentru fiecare dintre acestea

Pentru fiecare dintre aceste sarbatori, consumatorii cumpara in primul rand cadouri. Dar ar fi complet gresit sa te axezi exclusiv pe cadouri:

Black Friday & Cyber Monday 2021 in platforma MerchantPro: +20% in numarul de vanzari si +36% in valoarea comenzilor

In urma unei analize a evolutiei celor peste 1.500 de magazine MerchantPro, perioada dedicata reducerilor a adus comerciantilor cu 20% mai multe vanzari si o crestere de 36% in valoarea comenzilor comparativ cu perioada similara a anului precedent.

Antreprenor pentru prima data? Cum sa incepi o afacere de succes in eCommerce

Inainte de a incepe o afacere eCommerce, este important sa stii care sunt aspectele esentiale pe care sa te concentrezi la debut si sa-ti pregatesti astfel terenul pentru un business de succes.

Solutii usor de aplicat pentru 5 dintre cele mai frecvente provocari din eCommerce

In ultimul an, antreprenorii eCommerce au avut de infruntat multe provocari. Au fost nevoiti sa se adapteze, sa inoveze si, mai ales, sa raspunda prezent mereu la solicitari. Sa vedem care sunt principalele provocari din eCommerce si cum le poti rezolva.

Nou in MerchantPro: aplicarea dinamica a TVA, customizarea functiei Search si noi instrumente pentru functia de feedback

Probabil ca in aceasta perioada te-a cuprins febra ultimelor pregatiri pentru cea mai aglomerata perioada de shopping a anului, insa pana atunci vrem sa iti atragem un pic atentia cu cele mai recent lansate functionalitati din platforma MerchantPro.

Cum sa iesi castigator in lupta cu marile branduri eCommerce

Ce pot face micile afaceri eCommerce pentru a reduce decalajul fata de gigantii din domeniu? Ei bine, destul de multe, chiar daca lucrurile nu par usoare la inceput.

Cum sa reduci rata de retur a produselor de Black Friday

Atunci cand numarul cumparaturilor online creste exponential, asa cum se intampla in zilele de Black Friday, e de asteptat ca si rata de retur sa creasca.

Ghidul eCommerce complet pentru Black Friday 2021

Ghidul nostru complet pentru Black Friday 2021 te va ajuta sa te asiguri ca nu ratezi niciun element important al campaniilor si infrastructurii esentiale.
31 ... 40 / 50
Confidentialitate
Utilizam cookie-uri pentru a-ti oferi serviciile si pentru a-ti optimiza experienta. Navigand in continuare, iti exprimi acordul cu privire la Politica de Cookies.