Stiri si tendinte

Cumparaturile online se vor face pe Facebook

Facebook imbunatateste experienta de shopping pe telefon prin adaugarea unei sectiuni speciale de cumparaturi online, parte a unei strategii de inlesnire a ecommerce-ului pe reteaua de socializare.

Comportamentul in eCommerce la nivel global

In fiecare tara cumparatorii au comportamente diferite de achizitie. Compania Remarkety, specializata in email marketing, a realizat un TOP 10 al tarilor cu cele mai dezvoltate piete online.

Documentar: Marketingul de Continut schimba regulile jocului

Continutul transforma fundamental afacerile online si offline. Continutul pe care il oferim publicului, clientilor nostri, are o valoare mult mai mare decat in trecut si intrerupe "structura" traditionala de marketing cu care eram obisnuiti.

Noua inovatie in randul comenzilor online vine de la Miele

Miele a lansat pe piata EditionConn@ct, prima masina de spalat rufe care isi comanda singura consumabilele prin conectarea la reteaua Wireless.

Cumparatorii prefera magazinele online specializate

Cei care doresc sa achizitioneze un produs de nisa apeleaza adesea la magazine online mici, specializate. Acest studiu imparte rezultatele in trei tendinte majore.

De ce renunta romanii la cumparaturile online

Compania SharExperience a realizat sondaj in urma caruia a creat un top 10 al motivelor pentru care romanii renunta la cumparaturi. Afla cat de usor renunta acestia si care sunt obstacolele pe care le intampina.

Optimizarea site-ului pentru reducerea ratei de abandon a cosului de cumparaturi

Abandonarea cosului de cumparaturi afecteaza orice magazin online, indiferent de industrie, iar rata de abandon medie este de aprox. 67.5% (in SUA) si este in crestere. Sa analizam putin fiecare dintre aceste motive.

Detinatorii de domenii .ro vor plati o taxa anuala de reinnoire

Persoanele fizice si juridice care detin domenii de Internet in .RO vor fi obligate sa plateasca o taxa anuala de reinnoire, potrivit unui proiect de Hotarare de Guvern.

Google Webmasters Tools permite, in sfarsit, adaugarea mai multor administratori

Una dintre cele mai "dorite" functionalitati pentru cei care detin un cont pe Google Webmasters Tools era pana acum, posibilitatea de a oferi acces...

Uniunea Europeana a aprobat noi reguli privind cumparaturile online

Detinatorii unui magazin online vor avea de respectat noi norme iar cumparatorii care achizitioneaza produse de pe Internet vor avea noi drepturi conform regulilor aprobate ieri de Parlamentul European.
11 ... 20 / 21
Confidentialitate
Utilizam cookie-uri pentru a-ti oferi serviciile si pentru a-ti optimiza experienta. Navigand in continuare, iti exprimi acordul cu privire la Politica de Cookies.