Articole recente

SMS marketing pentru eCommerce – ghidul tau complet

Utilizat corect, legal si etic, SMS marketing pot fi o unealta excelenta in eCommerce. Afla cum si de ce sa folosesti SMS marketing pentru magazinul tau online.

Cum sa creezi o afacere tip dropshipping de succes

Dropshipping-ul este atractiv pentru antreprenori, intrucat necesita o investitie minima si un efort logistic foarte mic comparativ cu afacerile eCommerce uzuale.

Functionalitati noi MerchantPro: Template-uri bannere, Calcul automat al transportului si multe altele

La inceput de primavara e timpul din nou sa facem sumarul celor mai importante functionalitati adaugate recent in platforma MerchantPro.

Cum sa iti extinzi magazinul online pe piete straine

Anul 2020 a adus o crestere fulgeratoare a industriei eCommerce in tara noastra. Chiar daca in 2021 pandemia da semne de incetinire, comertul online continua sa creasca.

10 solutii pentru a converti vizitatorii in cumparatori

Folosesti o platforma eCommerce puternica si sigura, aduci trafic in magazin, insa numarul de comenzi este sub asteptari? Stii care sunt cauzele principale pentru care vizitele potentialilor tai clienti nu se finalizeaza cu o comanda?

Strategia multi-channel: ce este si de ce ai nevoie de ea in eCommerce?

Majoritatea retailerilor online incep cu un singur canal, de regula un website propriu. Pe aceasta platforma se realizeaza toate vanzarile si, de regula, si majoritatea activitatilor financiare si de inventariere.

Cum identifici cumparatorii ideali pentru magazinul tau - definirea target market-ului

Ai auzit vreodata expresia "daca produsul tau este pentru toata lumea, atunci nu e pentru nimeni"? Aceasta este chintesenta target market-ului in eCommerce. Trebuie sa gasesti audienta ideala inca dinainte de a deschide primul magazin.

Optiuni noi pentru magazinele MerchantPro: Guest checkout, Personalizare proforme si facturi, Alerta revenire stoc

Ianuarie este de regula o luna de tranzitie si acomodare. MerchantPro nu se opreste insa nicio clipa, asa ca am intrat in noul an cu motoarele deja turate, exact cum iti promiteam la finalul lui 2020.

6 strategii de a gasi pretul corect pentru produsele tale

Stiai ca 80% dintre cumparatori spun ca pretul este cel care ii determina sa aleaga un magazin sau altul? Sau ca 90% dintre utilizatorii eCommerce sunt adevarati maestri in a vana cele mai bune oferte?

Un nou record de cresteri pentru magazinele MerchantPro in Decembrie: +99% fata de ultima luna din 2019

Luna Decembrie 2020 a adus cresteri spectaculoase de +99% ale vanzarilor pentru magazinele MerchantPro. Afla cum a stat piata de eCommerce la finalului anului 2020 din infograficul MerchantPro.
11 ... 20 / 316
Confidentialitate
Utilizam cookie-uri pentru a-ti oferi serviciile si pentru a-ti optimiza experienta. Navigand in continuare, iti exprimi acordul cu privire la Politica de Cookies.