Articole recente

Cum sa pornesti chiar acum propriul program de afiliere si sa-ti cresti vanzarile

MerchantPro a lansat aplicatia Program de afiliere, care permite lansarea si administrarea propriului program de afiliati si referrals pentru magazinul tau online.

Vanzari pe pilot automat: cum si de ce sa creezi abonamente pentru produsele din magazinul tau online

Poti crea in magazinul tau online abonamente cu frecventa variabila, pentru produse consumabile sau perisabile. Descopera cum functioneaza acestea concret.

Proceseaza plati prin Paysera in magazinul tau MerchantPro

In platforma MerchantPro ai acum la dispozitie posibilitatea de a alege Paysera ca solutie pentru procesarea platilor in magazinul tau online.

Functionalitati MerchantPro in premiera: aplicatiile Program de afiliere si Comenzi & abonamente recurente

De curand am lansat alte cateva noi functionalitati de mare ajutor pentru cresterea vanzarilor magazinului tau online MerchantPro. Doua dintre acestea reprezinta chiar o premiera in platforma noastra...

Am lansat aplicatia Program de afiliere - Descopera 4 beneficii ale dezvoltarii propriului program

Marketingul afiliat este un instrument prin care persoane din afara companiei tale (denumite, de regula, “afiliati”) iti promoveaza produsele in schimbul unui comision din vanzari.

SMS marketing pentru eCommerce – ghidul tau complet

Utilizat corect, legal si etic, SMS marketing pot fi o unealta excelenta in eCommerce. Afla cum si de ce sa folosesti SMS marketing pentru magazinul tau online.

Cum sa creezi o afacere tip dropshipping de succes

Dropshipping-ul este atractiv pentru antreprenori, intrucat necesita o investitie minima si un efort logistic foarte mic comparativ cu afacerile eCommerce uzuale.

Functionalitati noi MerchantPro: Template-uri bannere, Calcul automat al transportului si multe altele

La inceput de primavara e timpul din nou sa facem sumarul celor mai importante functionalitati adaugate recent in platforma MerchantPro.

Cum sa iti extinzi magazinul online pe piete straine

Anul 2020 a adus o crestere fulgeratoare a industriei eCommerce in tara noastra. Chiar daca in 2021 pandemia da semne de incetinire, comertul online continua sa creasca.

10 solutii pentru a converti vizitatorii in cumparatori

Folosesti o platforma eCommerce puternica si sigura, aduci trafic in magazin, insa numarul de comenzi este sub asteptari? Stii care sunt cauzele principale pentru care vizitele potentialilor tai clienti nu se finalizeaza cu o comanda?
21 ... 30 / 331
Confidentialitate
Utilizam cookie-uri pentru a-ti oferi serviciile si pentru a-ti optimiza experienta. Navigand in continuare, iti exprimi acordul cu privire la Politica de Cookies.