Adaugare metoda plata

Procesul de receptionare a unei plati este foarte important pentru orice afacere si fara de care nu s-ar putea livra produsele catre clienti.

In magazinul tau online, dupa ce utilizatorul ajunge in checkout, acesta trebuie sa aleaga o metoda de plata disponibila la tine in magazin. Afla cum poti seta si administra metodele de plata potrivite pentru vanzarea de produse online, pe care sa le oferi utilizatorilor care ajung la tine in magazin.

MerchantPro pune la dispozitia magazinelor la cheie variate servicii populare pentru procesarea platilor asociate plasarii de comenzi online, precum sisteme de plati online cu cardul, sistem de plata ramburs, plata la sediu sau locatie pickup, transfer bancar, credite bancare.

Alese in mod corect, metodele de plata pot influenta cresterea ratei de conversie, prin plasarea de comenzi, si pot determina scaderea ratei de retur prin finalizarea platilor si astfel preluarea coletelor de catre clienti.

Acesta este sectiunea de help pentru versiunea Legacy a panoului de control. Daca utilizati panoul de control Flex, puteti gasi aici sectiunea de help relevanta.

Confidentialitate
Utilizam cookie-uri pentru a-ti oferi serviciile si pentru a-ti optimiza experienta. Navigand in continuare, iti exprimi acordul cu privire la Politica de Cookies.