Cum imi configurez contul Credit Europe Bank?

Activeaza plata online prin Credit Europe Bank, una dintre cele mai populare solutii de plata din Romania! Pentru a adauga aceasta metoda de plata, va trebui sa detii un cont pe platforma acestui procesator de plati. Urmeaza acesti pasi pentru a configura contul:

 1. Acceseaza contul tau Credit Europe Bank;

 2. Mergi la meniul Merchant Safe;

 3. Acceseaza link-ul SafeKey (Index) Details;

 4. Copiaza SafeKey (Index);

 5. Acceseaza panoul de control am magazinului tau MerchantPro si Instaleaza aplicatia Credit Europe Bank;

 6. Mergi la sectiunea Setari conectare;

 7. Introdu ID-ul de client si cheia magazinului (SafeKey) in campurile corespunzatoare.

 8. Mergi la sectiunea Setari comerciant si activeaza optiunea Plata online in rate prin Card Avantaj (daca doresti sa permiti clientilor sa plateasca in rate);

  NOTE
  Inainte de activarea acestei optiuni din setarile aplicatiei pentru plati online, trebuie sa iei legatura cu Credit Europe Bank pentru a ti se oferi conditiile de eligibilitate si pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a putea permite clientilor tai achitarea in rate.

 9. Mergi la sectiunea Setari afisare si defineste preferintele pentru afisarea metodei de plata si pentru alte setari asociate. In Help Center vei gasi toate informatiile despre cum iti poti configura metodele de plata in magazin.

 10. Apasa butonul Salveaza dupa ce ai verificat toate setarile.

Ultima modificare: 28 May 2021
Te-a ajutat acest articol?
Mai ai nevoie si de alte informatii?
Confidentialitate
Utilizam cookie-uri pentru a-ti oferi serviciile si pentru a-ti optimiza experienta. Navigand in continuare, iti exprimi acordul cu privire la Politica de Cookies.