Cum imi configurez contul EuPlatesc.ro?

EuPlatesc.ro ofera o solutie de tranzactionare rapida, solida si sigura, folosind una dintre cele mai de incredere tehnologii de autentificare, 3DSecure si solutii antifrauda avansate. Faciliteaza clientilor tai plata produselor comandate prin adaugarea metodei de plata EuPlatesc.ro.

Pentru asta trebuie sa detii un cont pe platforma acestui procesator de plati si sa urmezi pasii:

  1. Acceseaza contul din platforma EuPlatesc.ro;

  2. Selecteaza submeniul Gestionare cont din meniul Admin si alege contul pe care doresti sa il folosesti (in cazul in care detii mai multe conturi);

  3. Apasa butonul Modifica cont (din partea de jos a paginii);

  4. Campul URL callback trebuie editat cu informatia gasita in URL notificare (din aplicatia Plata online - EuPlatesc.ro din cadrul magazinului tau);

  5. Completeaza campurile aferente si apasa butonul Modifica cont pentru a salva modificarile;

  6. Mergi la aplicatia Plata online - EuPlatesc.ro din panoul de control al magazinului tau si introdu ID cont si Cheia contului de mai jos pentru finalizarea procesului.

  7. Mergi la sectiunea Setari afisare si defineste preferintele pentru afisarea metodei de plata si pentru alte setari asociate. In Help Center vei gasi toate informatiile necesare despre cum iti poti configura metodele de plata din shop.

  8. Mergi la sectiunea Mod developer unde poti configura permisiunile pentru testarea metodei de plata, fara ca aceasta sa fie vizibila clientilor. In Help Center vei gasi mai multe detalii despre cum poti seta o metoda de plata online in modul demo.

  9. Apasa butonul Salveaza dupa ce ai verificat toate setarile.

Ultima modificare: 28 May 2021
Te-a ajutat acest articol?
Mai ai nevoie si de alte informatii?
Confidentialitate
Utilizam cookie-uri pentru a-ti oferi serviciile si pentru a-ti optimiza experienta. Navigand in continuare, iti exprimi acordul cu privire la Politica de Cookies.