Cum imi configurez contul LibraPay?

LibraPay este un serviciu de plati oferit de Libra Internet Bank, ce poate fi instalat in platforma magazinului tau online. Incepi sa incasezi plati online, iar toate tranzactiile sunt procesate in sistemul 3D Secure, pentru a ajuta la prevenirea tranzactiilor frauduloase.

Ofera si tu clientilor posibilitatea sa efectueze plati online pentru comenzi plasate la tine in magazin, prin intermediul LibraPay. Pentru a adauga aceasta metoda de plata, va trebui sa detii un cont pe platforma acestui procesator de plati. Urmeaza acesti pasi pentru a configura contul:

 1. Acceseaza contul tau LibraPay;

 2. Solicita procesatorului Libra Internet Bank urmatoarele informatii:

  • numele de merchant folosit la inrolarea in sistemul LibraPay;
  • adresa de email de merchant pe care ai definit-o in sistemul LibraPay; pe aceasta adresa vor fi trimise notificarile de tranzactii;
  • URL-ul catre magazinul tau, exact asa cum a fost completat in fisa de inrolare in sistemul LibraPay;
  • cheia de merchant;
  • identificatorul magazinului.
 3. Acceseaza ulterior pagina Metode plata si mergi la aplicatia LibraPay din cadrul magazinului tau online.

 4. Mergi la sectiunea Setari conectare si introdu informatiile primite de la procesator in campurile aferente.

 5. Mergi la sectiunea Setari afisare si defineste preferintele pentru afisarea acestei metodi de plata. In Help Center vei gasi toate datele pentru configurarea metodelor de plata din magazin.

 6. Mergi la sectiunea Mod developer unde poti configura permisiunile pentru testarea metodei de plata, fara ca aceasta sa fie vizibila utilizatorilor. In Help Center vei gasi mai multe informatii despre cum poti seta o metoda de plata online in modul demo.

 7. Apasa butonul Salveaza dupa ce ai verificat toate setarile.

NOTE
Solicita celor de la Libra Internet Bank informatiile necesare pentru adaugarea in aplicatia LibraPay din cadrul magazinului tau online prin apel la 021.20.88.088 sau prin email la librapay@librabank.ro.

Ultima modificare: 28 May 2021
Te-a ajutat acest articol?
Mai ai nevoie si de alte informatii?
Confidentialitate
Utilizam cookie-uri pentru a-ti oferi serviciile si pentru a-ti optimiza experienta. Navigand in continuare, iti exprimi acordul cu privire la Politica de Cookies.