Cum imi configurez contul NETOPIA Payments (Mobilpay)?

Cu o experienta de peste 15 ani pe piata din Romania si cu un portofoliu ce cuprinde mai mult de 3000 de decontari zilnice pentru comercianti, NETOPIA Payments (Mobilpay) unul dintre cei mai importanti procesatori de plati din Romania.

Ofera clientilor posibilitatea sa efectueze plati online pentru comenzi plasate la tine in magazin, prin intermediul partenerului NETOPIA Payments (Mobilpay).

Pentru a adauga aceasta metoda de plata, va trebui sa detii un cont pe platforma acestui procesator de plati. Urmeaza acesti pasi pentru a configura contul:

  1. Acceseaza contul tau NETOPIA Payments (Mobilpay);

  2. Mergi la meniul Admin, sectiunea Conturi de comerciant;

  3. Editeaza contul existent (daca ai deja setat un cont de utilizator) sau adauga un cont nou.

  4. Acceseaza sectiunea Setari securitate unde se afla fisierele Certificat digital mobilpay™ si Certificat cont comerciant;

  5. Descarca cele doua certificate: Certificat digital mobilpay™ si Certificat cont comerciant;

  6. Acceseaza aplicatia NETOPIA Payments din panoul de control al magazinului tau MerchantPro;

  7. Mergi la sectiunea Setari conectare si incarca cele 2 fisiere descarcate anterior din contul tau de comerciant de la NETOPIA Payments (Mobilpay);

  8. Mergi la sectiunea Setari afisare si defineste preferintele pentru afisarea metodei de plata si pentru alte setari conexe. In Help Center ai la dispozitie toate informatiile necesare despre cum iti poti configura metodele de plata din magazinul tau.

  9. Mergi la sectiunea Mod developer unde poti configura permisiunile pentru testarea metodei de plata, fara ca aceasta sa fie vizibila clientilor. In Help Center vei gasi mai multe detalii despre cum poti seta o metoda de plata in modul demo.

  10. Apasa butonul Salveaza dupa ce ai verificat toate setarile.

NOTE
Certificatele descarcate din contul de comerciant NETOPIA Payments (Mobilpay) trebuie sa fie salvate cu denumirile initiale (public.cer si private.key). Numele acestor fisiere NU trebuie modificate.

Ultima modificare: 28 May 2021
Te-a ajutat acest articol?
Mai ai nevoie si de alte informatii?
Confidentialitate
Utilizam cookie-uri pentru a-ti oferi serviciile si pentru a-ti optimiza experienta. Navigand in continuare, iti exprimi acordul cu privire la Politica de Cookies.