Cum imi configurez contul Paysera?

Pune la dispozitia clientilor solutia Paysera pentru procesarea platilor in cadrul magazinului tau online MerchantPro. Pentru adaugarea acestei metode de plata este necesara crearea unui cont pe platforma acestui procesator de plati.

Configurarea contului de client in platforma Paysera

Pentru a putea seta Paysera ca metoda de plata in cadrul magazinului tau trebuie mai intai sa te inregistrezi in calitate de comerciant pe site-ul paysera.ro, sa-ti creezi un cont gratuit si sa efectuezi procedura de identificare client.

Dupa inregistrare, vei primi un ID si o parola, necesare pentru realizarea integrarii cu platforma MerchantPro.

Setarea metodei de plata in cadrul magazinului MerchantPro

Ulterior obtinerii informatiilor necesare de la procesatorul de plati, poti trece la configurarea contului in magazinul tau MerchantPro, prin parcurgerea urmatorilor pasi:

 1. Mergi in panoul de control la sectiunea Setari > Aplicatii;
 2. Mergi la aplicatia Plata prin Paysera si apasa butonul Instaleaza;
 3. Continua cu completarea informatiilor in meniul Setari, care se va deschide imediat dupa apasarea butonului Instaleaza;
 4. Mergi la sectiunea Setari conectare si introdu datele de conectare preluate din contul de client creat anterior in platforma Paysera:
  • ID proiect;
  • Parola;
  • Cod verificare site.
 5. Continua cu Setari afisare si defineste preferintele pentru afisarea metodei de plata si pentru alte setari asociate; in Help Center gasesti toate informatiile despre cum iti poti configura metoda de plata in magazin;
 6. Mergi la sectiunea Mod developer si testeaza metoda de plata in magazin, fara ca aceasta sa fie vizibila pentru clienti; in Help Center gasesti detalii despre cum poti seta o metoda de plata in mod demo sau doar pentru anumite IP-uri;
 7. Apasa butonul Instaleaza aplicatia dupa verificarea tuturor setarilor.

TIP
Poti modifica in orice moment setarile definite la instalare, prin apasarea butonului Setari din dreptul aplicatiei Paysera si efectuarea modificarilor dorite.

Ultima modificare: 07 Apr 2021
Te-a ajutat acest articol?
Mai ai nevoie si de alte informatii?
Confidentialitate
Utilizam cookie-uri pentru a-ti oferi serviciile si pentru a-ti optimiza experienta. Navigand in continuare, iti exprimi acordul cu privire la Politica de Cookies.