Cum imi configurez contul PayU?

Permite clientilor tai sa plateasca rapid prin PayU, una dintre cele mai populare solutii de plata online din Romania.

Pentru a adauga aceasta metoda de plata, este necesar sa detii un cont pe platforma PayU si sa il configurezi urmand pasii de mai jos:

  1. Acceseaza contul PayU ;

  2. Mergi la meniul Administrare cont, apoi submeniul Setari cont;

  3. Copiaza Cod Integrare Comerciant si Cheia secreta;

  4. Acceseaza sectiunea Setari IPN;

  5. Mergi la aplicatia PayU instalata in magazinul tau MerchantPro, copiaza URL notificare si introdu-l in campul URL din contul PayU; apoi apasa Setare URL;

  6. Intoarce-te la aplicatia din panoul de control al magazinului si introdu datele aferente campurilor Cod Integrare Comerciant si Cheia secreta;

  7. In continuare, mergi la sectiunea Setari afisare si defineste preferintele pentru afisarea metodei de plata si ale altor setari asociate. In Help Center vei gasi toate informatiile necesare despre cum iti poti configura metodele de plata din shop.

  8. Mergi la sectiunea Mod developer unde poti configura permisiunile pentru testarea metodei de plata, fara ca aceasta sa fie vizibila vizitatorilor. In Help Center vei gasi mai multe detalii despre cum poti seta o metoda de plata online in modul demo.

  9. Apasa butonul Salveaza dupa ce ai verificat toate setarile.

Ultima modificare: 28 May 2021
Te-a ajutat acest articol?
Mai ai nevoie si de alte informatii?
Confidentialitate
Utilizam cookie-uri pentru a-ti oferi serviciile si pentru a-ti optimiza experienta. Navigand in continuare, iti exprimi acordul cu privire la Politica de Cookies.