Cum imi configurez contul Skrill?

Procesatorul Skrill ofera solutii de plata optimizate, rapide, instantanee si sigure, potrivite pentru toate afacerile. Cu o singura integrare simpla, poti activa peste 100 de metode de plata locale. De asemenea, poti gestiona peste 40 de monede, dintr-un singur cont, pentru a procesa mai usor plati transfrontaliere.

Pentru a adauga metoda de plata Skrill, va trebui sa detii un cont pe platforma acestui procesator de plati.

Urmeaza acesti pasi pentru a configura contul:

 1. Acceseaza contul tau corporate Skrill;

 2. Acceseaza meniul Setari, sectiunea Setari Developer

 3. Copiaza Cuvantul secret;

 4. Mergi la aplicatia Skrill din cadrul panoului de control al magazinului tau si completeaza urmatoarele campuri cu informatiile din contul procesatorului de plati online:

  • Adresa de email Skrill;
  • Numar de client;
  • Cuvant secret;
 5. Mergi la sectiunea Setari afisare si defineste preferintele pentru afisarea metodei de plata si pentru alte setari asociate. In Help Center vei gasi toate informatiile despre cum iti poti configura metodele de plata in magazin.

 6. Mergi la sectiunea Mod developer unde poti configura permisiunile pentru testarea metodei de plata, fara ca aceasta sa fie vizibila clientilor. In Help Center vei gasi mai multe detalii despre cum poti seta o metoda de plata online in mod demo.

 7. Apasa butonul Salveaza dupa ce ai verificat toate setarile.

Ultima modificare: 28 May 2021
Te-a ajutat acest articol?
Mai ai nevoie si de alte informatii?
Confidentialitate
Utilizam cookie-uri pentru a-ti oferi serviciile si pentru a-ti optimiza experienta. Navigand in continuare, iti exprimi acordul cu privire la Politica de Cookies.