Cum imi configurez plata in sistem ramburs?

Ofera clientilor care comanda produse din magazinul tau online posibilitatea de a plati in sistem ramburs. Acceptand plata la livrare, clientii tai vor avea optiunea sa efectueze plata in momentul primirii comenzii, fara a realiza plata in avans.

Tranzactia este realizata de regula prin intermediul companiei de curierat si permite atat comerciantului, cat si clientului, sa reduca semnificativ riscul de frauda. Contravaloarea comenzii este achitata de client catre compania de curierat, care vireaza la randul sau banii catre comerciant.

TIP
Pentru a facilita procesul de vanzare si a reduce cat mai mult timpul pana la care poti incepe sa vinzi, aplicatia Plata in sistem ramburs vine preinstalata in magazinul tau MerchantPro.

In cazul in care ai dezinstalat aplicatia si doresti sa o reinstalezi, urmeaza pasii de mai jos:

  1. Acceseaza pagina Metode plata;

  2. Mergi la aplicatia Plata in sistem ramburs;

  3. Apasa butonul din dreapta pentru a Activa aplicatia;

  4. Mergi la sectiunea Setari afisare si defineste preferintele pentru afisarea metodei de plata si pentru alte setari asociate. In Help Center vei gasi toate informatiile necesare pentru configurarea setarilor;

  5. Apasa butonul Instaleaza aplicatia.

TIP
Plata ramburs la livrare poate genera o crestere a refuzului coletelor, de aceea iti recomandam sa activezi in magazin si o metoda de plata online si sa incurajezi efectuarea platilor cu cardul.

Ultima modificare: 28 May 2021
Te-a ajutat acest articol?
Mai ai nevoie si de alte informatii?
Confidentialitate
Utilizam cookie-uri pentru a-ti oferi serviciile si pentru a-ti optimiza experienta. Navigand in continuare, iti exprimi acordul cu privire la Politica de Cookies.