Cum instalez in magazin aplicatia Comentarii Facebook?

Pentru a creste expunerea online a magazinului tau eCommerce, platforma MerchantPro iti ofera posibilitatea de a permite utilizatorilor sa posteze comentarii de produs inclusiv prin intermediul aplicatiei Comentarii Facebook. Astfel, comentariile vizitatorilor vor fi afisate atat in site, cat si pe propriile lor pagini de Facebook, crescand notorietatea magazinului tau si sporind totodata increderea potentialilor cumparatori in produsele si serviciile pe care le oferi.

Descopera in continuare cum poti instala aplicatia in cadrul magazinului tau MerchantPro si cum poti controla comentariile postate de utilizatori.

Instalarea aplicatiei

Inainte de a instala aplicatia Comentarii Facebook, este necesara crearea unei aplicatii Facebook. Ulterior, poti reveni in magazin, pentru a efectua urmatoarele setari:

  1. Mergi in Setari > Aplicatii la aplicatia Comentarii Facebook si apasa butonul Instaleaza;
  2. Continua in pagina Instaleaza aplicatia si conecteaza magazinul la platforma serviciului tert; daca ai deja o aplicatie proprie de Comentarii Facebook, introdu codul de identificare Facebook AppID si Codul secret al aplicatiei. In cazul in care nu detii o aplicatie proprie, trebuie doar sa iti generezi un Facebook AppID si un Cod secret pentru aplicatie;
  3. Apasa butonul Instaleaza aplicatia, iar conectarea va fi realizata in mod automat.

Afisarea si moderarea comentariilor

Dupa instalarea aplicatiei, vizitatorii magazinului tau vor putea observa in partea inferioara a paginilor de produs optiunea de adaugare comentarii Facebook. Acestea vor fi postate atat in magazin, cat si pe pagina de Facebook a utilizatorului, daca acesta selecteaza si optiunea Also post on Facebook/Posteaza si pe Facebook.

Pentru a modera comentariile postate de utilizatori, mergi in magazin in pagina de produs unde sunt afisate comentariile Facebook pe care vrei sa le moderezi si apasa butonul Moderation Tool/Instrument de moderare de deasupra campului dedicat adaugarii comentariilor; sistemul te va redirectiona catre sectiunea de revizuire a comentariilor din pagina Facebook for Developers, unde ai la dispozitie urmatoarele optiuni:

  • Hide/Ascunde - optiunea iti permite sa ascunzi anumite comentarii care contravin politicii site-ului;
  • Menu > Ban user/Meniu > Interzice utilizator - optiunea iti permite sa interzici unui anumit utilizator dreptul de a posta comentarii in site prin intermediul aplicatiei Comentarii Facebook.
Ultima modificare: 09 Sep 2021
Te-a ajutat acest articol?
Mai ai nevoie si de alte informatii?
Confidentialitate
Utilizam cookie-uri pentru a-ti oferi serviciile si pentru a-ti optimiza experienta. Navigand in continuare, iti exprimi acordul cu privire la Politica de Cookies.