Alege platforma de eCommerce nr. 1

MerchantPro este cea mai populara solutie SaaS din Romania

Performanta in ecommerce

Misiunea noastra este sa ajutam comerciantii sa vanda online mai mult, indiferent de etapa de dezvoltare a business-ului in care se afla.

MerchantPro inseamna experienta si vechime de peste 15 ani in eCommerce, garantia stabilitatii si performantei, pozitia de lider in randul platformelor SaaS din Romania.

Construita pentru a sustine cresterea, platforma SaaS MerchantPro livreaza performanta continua si posibilitatea de a scala nelimitat cu ajutorul unei tehnologii eCommerce complet integrate.

Tehnologie accesibila oricarui business

Construieste-ti afacerea online intr-un mod simplu, sigur si cu investitii minime.

MerchantPro elimina necesitatea de a angaja si coordona echipe de dezvoltare si te ajuta sa iti lansezi business-ul usor si fara sa ai grija echipamentelor hardware, a hostingului sau a mentenantei software. Astfel iti castigi libertatea de a te concentra pe strategie si crestere.

Dezvoltare continua si stabilitate

A dezvolta un business este o provocare permanenta, iar strategia care a functionat in trecut poate sa nu mai livreze aceleasi rezultate.

Adaugam constant noi instrumente la care ai acces imediat, astfel incat magazinul tau online sa poata creste, chiar si intr-un context mereu in schimbare. Procesele de Quality Assurance prin care trec toate functionalitatile din platforma ne ajuta sa iti oferim un serviciu final stabil, fara erori si perfect optimizat.

Excelenta in Customer service

Motivul principal pentru care clientii nostri ne recomanda mai departe este calitatea suportului oferit clientilor.

Indiferent daca esti la inceput cu MerchantPro sau daca folosesti platforma de mult timp, echipele noastre de Customer service iti ofera asistenta in orice moment si in acord cu necesitatile tale de dezvoltare. Intelegem comertul online la cel mai detaliat nivel, ceea ce ne permite sa iti oferim mereu cele mai inteligente si eficiente solutii.

Confidentialitate
Utilizam cookie-uri pentru a-ti oferi serviciile si pentru a-ti optimiza experienta. Navigand in continuare, iti exprimi acordul cu privire la Politica de Cookies.