Toate instrumentele de marketing, intr-un singur loc

Integreaza-ti magazinul in doar cateva click-uri cu toate canalele si platformele de advertising care iti pot aduce trafic si conversii.

Fidelizeaza-ti apoi clientii si maximizeaza rezultatele afacerii tale.

Cum ma ajuta instrumentele de marketing integrate pe MerchantPro?

Genereaza mai mult trafic, retargeteaza eficient, converteste mai bine lead-urile si obtine mai multe vanzari. Magazinul tau MerchantPro este integrat cu toate instrumentele de care ai nevoie pentru a-ti dezvolta afacerea online.

Optimizare SEO

Atrage audienta potrivita folosind o platforma special optimizata pentru SEO si care respecta toate recomandarile motoarelor de cautare.

Defineste titluri sau descrieri meta pentru produsele tale pentru a crea un magazin bine optimizat pentru motoarele de cautare si pentru a face magazinul tau mai vizibil pentru potentialii clienti.

Recompenseaza clientii fideli

Creste frecventa cu care clientii plaseaza comenzi in magazinul tau, oferindu-le diferite stimulente: coduri de reducere sau pentru transport gratuit, puncte de loialitate cu care pot plati in shop sau chiar preturi preferentiale.

Segmenteaza automat clientii care au acces la aceste beneficii in functie de istoricul de cumparare sau alti indicatori de performanta.

Automatizeaza comunicarea pe tot funnel-ul

Optimizeaza rezultatele campaniilor de atragere a traficului si ramai in permanent contact cu vizitatorii pe parcursul intregii interactiuni cu magazinul tau.

Lanseaza actiuni de remarketing si email marketing cu ajutorul serviciilor deja integrate sau automatizeaza trimiterea de SMS-uri si email-uri in perioadele promotionale sau in diferitele etape ale procesului de achizitie.

Optimizeaza eficienta campaniilor prin segmentarea clientilor

Succesul in eCommerce depinde de abilitatea de a oferi experiente personalizate si relevante pentru clienti.

Pune segmentarea clientilor in centrul strategiei tale de marketing si descopera cum poti sa oferi o experienta excepționala clientilor, in timp ce economisesti resurse si iti cresti rata de conversie.

Integrare facila cu toata suita de instrumente Google

Magazinul tau și contul Google Analytics se pot conecta cu usurinta, toate evenimentele specifice integrarii fiind activate in mod automat odata cu activarea functiei.

In plus poti configura usor si Google Tag Manager, Google Shopping, Google Ads Conversion sau Google Search Console, pentru a lansa rapid campanii si pentru a le monitoriza eficient.

Integrari cu retelele sociale

MerchantPro te ajuta sa vinzi produse si servicii pe retelele sociale prin integrarea rapida a magazinului tau cu Facebook, Instagram, TikTok sau Pinterest.

Lanseaza primele reclame pe Facebook si Instagram sau experimenteaza noi canale precum TikTok si Pinterest.

Cu doar cateva click-uri activezi datafeed-urile de produse iar sistemele de retargeting integrate in platforma te ajuta mai departe sa iti optimizezi performantele si sa iti maximizezi conversiile.

Integrari cu platforme de advertising si retargeting

Magazinul tau este pre-integrat cu toate platformele de advertising, retargeting, email marketing si instrumentele de conversie care conteaza.

Lanseaza primele campanii in retele de distributie a reclamelor, experimenteaza strategii de email & SMS marketing, creeaza programe de loializare si converteste mai mult cu ajutorul instrumentelor de recomandari de produse in site bazate pe Inteligenta Artificiala.

Creeaza orice promotii vrei

Ai la dispozitie o multitudine de tipuri de promotii: discount-uri de pret, pentru diferite asocieri de produse (ex: 1+1 Gratis) sau in functie de volum, produse cadou, cupoane, free shipping si multe altele. Le poti face disponibile catre anumiti clienti sau catre toti, le poti pre-programa sau le poti conditiona in functie de multipli parametri cu ajutorul automatizarilor.

Vei obtine nu doar o rata mai buna de retentie a clientilor, ci vei incuraja si cumparaturile recurente, deoarece clientii vor fi motivati sa acumuleze si sa cheltuie mai multe puncte. Prin activarea platii pe baza de puncte de fidelitate te vei diferentia mai bine de competitie si iti vei demonstra angajamentul si aprecierea fata de clienti.

Creeaza-ti propriul program de afiliere

Extinde-ti strategia de Affiliate Marketing cu ajutorul platformelor de afiliere deja integrate in platforma sau creeaza-ti propriul program de afiliere.

Ai toata infrastructura pentru a-ti construi reteaua ta de afiliati, astfel incat sa poti detine controlul absolut asupra celor care iti promoveaza produsele, asupra recompenselor pe care le acorzi si asupra conditiilor de afiliere.

Creste-ti veniturile folosind strategii de cross-sell

Folosind functiile de cross-sell, poti oferi clientilor tai produse suplimentare sau complementare, direct in pagina de produs, in cart sau chiar in checkout.

Prin recomandari personalizate de produse sau pachete, poti oferi clientilor tai o experienta completa si in acelasi timp poti creste valoarea medie a comenzilor.

Colectare feedback clienti sau review-uri produse

Feedback-ul clientilor iti ofera o intelegere mai profunda a nevoilor si preferintelor acestora. Poti astfel ajusta si imbunatati experienta clientilor, ceea ce va duce la o satisfactie mai mare si la cresterea loialitatii.

In acelasi timp colectarea de review-uri de produse te poate ajuta sa cresti increderea in produsele tale si iti pot imbunatati vizibilitatea in motoarele de cautare.

Recuperare carturi abandonate

Recuperarea cosurilor abandonate iti permite sa atragi in mod facil clientii care erau aproape sa faca o achizitie, dar au renuntat in ultimul moment.

Acest lucru poate fi cateodata mai eficient si mai putin costisitor decat atragerea de noi clienti.