Deschide-ti un magazin online pe piata din Bulgaria

Extinde-ti afacerea online cu resurse minime printr-o strategie Crossborder.

Vinde online in Bulgaria, complet localizat. Ai integrari cu metode de plata si livrare locale, iar interfata magazinului tau este deja tradusa in limba bulgara.

Super localizare cu ajutorul echipei MerchantPro din Bulgaria

Biroul nostru local iti poate facilita accessul la o varietate de servicii, parteneri, furnizori sau distribuitori, astfel incat sa iti poti localiza perfect business-ul pentru piata din Bulgaria.

Cercetarea pietei

Sa vinzi online catre clienti din Bulgaria poate fi dificil daca nu cunosti piata.

Consultanta extinsa pe care ti-o poate acorda echipa noastra locala te ajuta sa depasesti aceste obstacole.

Servicii de copywriting

Localizeaza in mod profesionist continutul site-ului tau.

Expertii nostri locali se asigura ca tot ceea ce comunici este adaptat pietei si ca magazinul tau este pregatit sa atinga performante maxime.

Comunicare localizata

Prezenta magazinului tau online pe canale de comunicare precum Facebook, Instagram sau TikTok este vitala.

De aceea, te sprijinim inclusiv cu crearea de continut social media in limba bulgara.

Extinde-te in Bulgaria, cu resurse minime

Exploreaza potentialul pietei de eCommerce din Bulgaria si acceseaza un nou public tinta catre care iti poti comercializa produsele!

Cu ajutorul solutiilor MerchantPro Crossborder poti sa vinzi in Bulgaria direct cu magazinul destinat pietei din Romania sau cu un magazin distinct, complet sincronizat – alegerea e a ta!

Magazinul tau este pre-configurat pentru vanzari in Bulgaria, iar biroul nostru local te poata ajuta cu o localizare profunda a intregului tau business.

Solutia perfecta pentru vanzari crossborder

Dezvolta-ti afacerea online pe mai multe piete internationale si ofera-le clientilor o experienta in limba locala, moneda specifica si pe canalele populare la nivel local.

In plus, daca te gandesti cum poti oferi asistenta clientilor din Bulgaria referitor la comenzi, retururi sau orice alte de intrebari, te putem indruma sau te ajutam sa gasesti cei mai potriviti parteneri.

Multi-Store sau Single storefront

Poti vinde direct cu magazinul tau curent declinat in versiuni de limba si moneda locale sau poti incerca solutiile Multi-Store, pentru a-ti crea magazine distincte, dar complet sincronizate, pentru fiecare tara.

Interfata de magazin localizata

Interfata magazinului este disponibila in peste 20 de limbi, poti folosi domenii locale pentru fiecare versiune de magazin si ai acces la un CMS multi-lang dedicat administrarii catalogului.

Instrumentele de traducere automata bazate pe Inteligenta Artificiala vin de asemenea sa elimine orice bariera legata de traducerea continutului.

Lucreaza cu echipe multi-culturale

Vrei sa aduci in echipa ta membri din alte tari? E simplu, pentru ca si panoul de control al magazinului este localiza; fiecare membru al echipei tale isi poate configura panoul de control in limba dorita.

Platforma logistica crossborder

A vinde pe mai multe piete nu trebuie sa inseamne eforturi multiplicate.

Creste-ti eficienta cu ajutorul automatizarilor din platforma MerchantPro, foloseste o platforma eCommerce de ultima generatie, complet automatizata si flexibila.