Alimentam cresterea eCommerce-ului din Romania de 20 de ani

Misiunea MerchantPro este de a ajuta comerciantii online sa vanda mai bine si mai eficient, in fiecare etapa de dezvoltare a afacerii – de la startup-uri tinere si pana la business-uri online mature, de complexitate ridicata.

Prin nivelul ridicat de flexibilitate a platformei, MerchantPro ofera oricarui retailer un fundament solid pe care sa isi construiasca si sa isi extinda afacerea online, conform propriei viziuni de business.

Ce ne face diferiti?

Suntem o companie 100% romaneasca, iar contributia avuta la modelarea comertului online din Romania ne onoreaza. Iti oferim solutii eCommerce performante care sa vina in intampinarea nevoilor tale de business – atat in Romania, cat si in afara granitelor.

Iti oferim 100% flexibilitate

Am redefinit notiunea de Flexibilitate pe piata platformelor eCommerce de tip SaaS, astfel incat sa ai parte de independenta completa.

Beneficiezi de libertate maxima, de la modul in care alegi sa iti construiesti storefront-ul, sa iti customizezi panoul de control si fluxurile de lucru si pana la noile modele de business pe care poti sa le pui in practica.

Inovam continuu

Dezvoltam in mod permanent platforma, pentru a-ti oferi acces la noi tehnologii care sa te ajute sa cresti si sa iti optimizezi operatiunile.

Multe lansari in premiera pe piata stau sub emblema MerchantPro si ne bucuram sa fim recunoscuti ca cea mai inovativa solutie SaaS de eCommerce prin distinctiile si premiile obtinute.

Suntem o echipa inalt specializata

Cu peste 50 de specialisti in design, development si consultanta pentru eCommerce, echipa MerchantPro este echipa ta. Suntem aici si pentru dezvoltare on-demand.

Construim continuu pentru a-ti oferi cea mai capabila platforma pentru crearea si administrarea de magazine online. Echipele noastre locale din tarile balcanice sunt la randul lor gata sa te indrume.

Asa a inceput povestea noastra

De peste 20 de ani construim solutii performante dedicate comertului online. Proiectele noastre multi-premiate au pus bazele eCommerce-ului in Romania si sustin retailerii online pe drumul catre succes.

  • 2004 Compania ShopMania NET este infiintata.
  • 2005 Se lanseaza comparatorul de preturi ShopMania.ro; ulterior incepe extinderea sa cu versiuni localizate pe pietele europene.
  • 2008 Se lanseaza solutia SaaS de eCommerce ShopMania BIZ.
  • 2010 ShopMania BIZ incepe extinderea europena cu versiuni localizate ale platformei.
  • 2011 Deschidem filiala locala a companiei in Belgrad, Serbia.
  • 2013 Deschidem filiala locala a companiei in Varna, Bulgaria.
  • 2020 Are loc rebrandingul platformei ShopMania BIZ cu noua identitate – MerchantPro.
  • 2022 Se lanseaza MerchantPro Next – sistemul ultra-performant de storefront-uri customizabile.
  • 2024 Se lanseaza MerchantPro Flex – noul sistem high-usability de management al magazinelor.

Aparitii in presa

Cele mai importante noutati din ecosistemul MerchantPro, reflectate in presa de business.

Interviu: „Pentru comercianti, credem ca 2024 va fi un an mai bun decat 2023”

Arthur Radulescu: „Noi am anticipat o crestere pentru anul acesta chiar de 10% sau mai mult a pietei locale de eCommerce, care este estimata sa ajunga la circa 8 miliarde de euro”

Interviu: „Piaţa de eCommerce din Romania isi va menţine trendul ascendent de crestere si in 2024”

Alimentata de accesul la digitalizare si de cresterea veniturilor populatiei tinere si nativilor digitali, piata de eCommerce din Romania isi va mentine trendul…

Black Friday nu este doar o zi in Romania, este o saptamana intreaga

Fenomenul s-a transformat in Romania intr-o intreaga saptamana de reduceri si promotii, iar in ziua de Black Friday s-a remarcat o stagnare a vanzarilor…

Aqurate, prin integrarea cu MerchantPro, creste valoarea medie a comenzilor The Home cu 16%

Aqurate, platforma SaaS bazata pe AI, anunta ca dupa integrarea solutiei Personalize in magazinul The Home, valoarea medie a comenzilor a crescut cu 16%…

Interviu: „Inteligenta Artificiala e viitorul, are o aplicabilitate vasta. Nu poti sa nu fii acolo”

Inteligenta Artificiala reprezinta viitorul, considera Arthur Radulescu, motiv pentru care MerchantPro integreaza deja solutii ce folosesc aceasta tehnologie… 

Interviu: „Am investit aproape un milion de euro intr-o versiune complet noua”

Compania locala Shopmania Net a investit aproape un milion de euro intr-o versiune noua a solutiei MerchantPro, schimband complet atat…

Toate aparitiile

Cifrele vorbesc de la sine

Prin solutii flexibile si agile de eCommerce, sustinem comercianti de toate taliile in drumul catre performanta in eCommerce si ne bucuram sa contribum la succesul acestora.

0+

Ani de performanta eCommerce

0+

Magazine online sustinute

0Mil+

GMV EUR