Ghidul eCommerce complet pentru Black Friday 2021
Ghidul nostru complet pentru Black Friday 2021 te va ajuta sa te asiguri ca nu ratezi niciun element important al campaniilor si infrastructurii esentiale.

Articole recente

eCommerce Compass: vanzarile Home&Deco, IT&Electronice si articole sportive, cele mai spectaculoase cresteri fata de 2020

Conform unei analize MerchantPro, numarul comenzilor in perioada ianuarie-septembrie 2021 a crescut cu 54% fata de anul precedent, in timp ce pentru valoarea comenzilor plasate s-a inregistrat o crestere de 76% YOY (year over year).

Tehnici de SEO local pentru cresterea vanzarilor magazinului tau online

Citeste recomandari despre cum poti genera incredere si sa cresti in acelasi timp vizibilitatea magazinului tau prin tehnici de SEO local.

Daniel Ilie, administrator GeneralMotor.ro: Alegerea partenerilor potriviti face diferenta in business

Care au fost cele mai mari provocari ale Roco Piese - GeneralMotor.ro, ce lectii au invatat prin propria experienta si ce recomandari au pentru cei aflati la inceput, mai jos, intr-un interviu din seria MerchantPro Talks.

MerchantPro Edu & Universitatea Lucian Blaga din Sibiu - Proiectul care deschide apetitul pentru eCommerce al noii generatii de antreprenori online

In prima parte a anului 2021, platforma MerchantPro s-a transformat in "material didactic" pentru 100 de studenti romani si straini ai Universitatii Lucian Blaga din Sibiu.

Descopera 6 idei de afaceri online part-time care necesita o investitie minima

Te-ai gandit sa incepi o mica afacere sau sa dezvolti un nou business pe langa cel pe care il ai deja? Iata cateva idei de la care poti incepe construirea unei mici afaceri.

Retargeting lanseaza noua platforma de Marketing all-in-one - Sporeste-ti conversia cu pana la 15%!

Retargeting a lansat oficial noua platforma de marketing automatizat all-in-one, dedicata atat magazinelor online locale, cat si celor internationale.

Automatizeaza campaniile de Email Marketing pentru maximizarea rezultatelor - descopera insight-uri de la un expert in domeniu

Email Marketing-ul este unul dintre instrumentele esentiale pentru dezvoltarea unei afaceri online in contextul actual. Descopera cele mai importante puncte ale discutiei dintre Florina Coca si Teodora Iacob, intr-un interviu marca MerchantPro Talks.

Start campaniilor de toamna cu noi functionalitati MerchantPro: Noua aplicatie SmartBill, generare automata de coduri de reducere + alte functii utile

Suntem la startul principalului sezon de shopping al anului, asa ca iti prezentam in acest articol o prima serie de noutati pe care ti le-am pregatit si pe care le regasesti, ca de obicei, in panoul de control al magazinului tau MerchantPro.

Cum sa folosesti gamification pentru a creste vanzarile magazinului tau online

Dincolo de UX si de facilitatile prin care poti atrage cumparatori, gamification este un concept relativ nou, care poate rezolva multe din problemele cu care se confrunta magazinele online de azi:
1 ... 10 / 351
Confidentialitate
Utilizam cookie-uri pentru a-ti oferi serviciile si pentru a-ti optimiza experienta. Navigand in continuare, iti exprimi acordul cu privire la Politica de Cookies.