ShopMania BIZ a devenit MerchantPro. Avem o noua identitate, dar suntem alaturi de business-ul tau ca si pana acum.
Remote work pentru eCommerce: cum ne adaptam rapid in vremea COVID-19?
Magazine online care inregistreaza vanzari record au propriile provocari. Una dintre cele mai semnificative este adaptarea la munca de acasa. Citeste despre cum sa muncesti mai eficient si mai placut de acasa.

Articole recente

eCommerce SEO 101: Cum sa ai descrieri de produs optimizate (si sa atragi mai multi vizitatori din motoarele de cautare)

Industria eCommerce din Romania creste rapid de la an la an, conform Statista. Ca atare, magazinele online au nevoie de tehnici de promovare din ce in ce mai eficiente. Una dintre ele este SEO pentru eCommerce.

eCommerce in vremea pandemiei de COVID-19. Trenduri si recomandari pentru afacerea ta online

Oamenii inca au nevoie de bunuri de larg consum, iar marketerii sunt de acord ca se va inregistra o crestere rapida a comertului online. Afla ce poti face pentru magazinul tau.

Noi functionalitati MerchantPro - Sistem de log-uri activitate, clonare comenzi si multe altele

Foloseste la potential maxim noile functionalitati pentru a-ti creste vanzarile si pentru a-ti optimiza fluxurile operationale si administrative.

Cum sa vinzi mai mult cu Instagram Ads

Peste 1 miliard de oameni folosesc Instagram lunar, iar 63% dintre ei deschid aplicatia in fiecare zi. Afla de ce sa alegi Instagram Ads in loc de Facebook Ads sau de alte platforme similare.

5 moduri de a creste vanzarile cu ajutorul live chat-ului din magazinul tau online

Live chat-ul creste satisfactia clientilor in magazinele online. Dar stiai ca poate creste si rata de conversie? Afla mai multe despre cum il poti utiliza si optimiza corect pentru a creste semnificativ vanzarile.

Noi functionalitati MerchantPro: Cart persistent, Promotii noi, Automatizare coduri postale si altele

Afla totul despre noile functionalitati disponibile in platforma MerchantPro: cart sharing, produse combo sau cadou, livrare gratuita, detectie automata coduri postale.

Cum sa castigi increderea clientilor atunci cand esti la inceput de drum - 7 Idei

Afla cum poti castiga increderea clientilor atunci cand magazinul tau online este proaspat lansat si se afla la inceput de drum.

Raportul GPeC: Romanii au facut in 2019 cumparaturi online de peste 4,3 mdl euro

Conform ARMO, valoarea comertului online din 2019 a depasit cu 20-22% estimarile din 2018.

Peste jumatate dintre romani fac cumparaturi online cel putin o data pe luna

Tot mai multi romani au achizitionat produse sau servicii online, conform studiului GPeC.

Noi functionalitati de toamna

Am lansat o noua serie de noutati la nivelul panoului de control al magazinului tau. In continuare poti gasi o trecere in revista succinta a celor mai importante update-uri de care contul tau beneficiaza deja.
Confidentialitate
Utilizam cookie-uri pentru a-ti oferi serviciile si pentru a-ti optimiza experienta. Navigand in continuare, iti exprimi acordul cu privire la Politica de Cookies.