Care sunt KPI-urile care iti arata succesul magazinului tau online si cum sa le masori?
Stim, succesul unui magazin online se masoara in primul rand prin numarul de vanzari si valoarea lor. Insa cum facem sa aflam care dintre tacticile de marketing sunt cele mai eficiente?

Articole recente

Nou pe MerchantPro: Sincronizare Multi Store, Sameday Easybox si multe alte functionalitati recente

Recent am publicat upgrade-uri in sistem, dar cum intre timp am facut disponibile alte functionalitati noi in platforma eCommerce, e momentul sa iti spunem mai multe despre ele.

8 Modalitati de a creste valoarea medie a comenzii in magazinul tau online

Ai deja un numar mare de comenzi, insa profitul iti pare insuficient? De regula, prima solutie la care te gandesti este sa investesti si mai mult in reclame PPC sau in SEO pentru a creste numarul comenzilor.

Cele mai noi upgrade-uri MerchantPro pentru Promotii online, Produse favorite, Blacklist si nu numai

La inceput de vara si cu o doza proaspata de optimism, venim catre tine cu vesti despre cele mai noi functionalitati pe care ti le-am pregatit in ultima perioada.

9 moduri de a vinde mai mult prin newslettere si campanii email

Stiai ca emailul are cea mai buna rentabilitate dintre toate tacticile de marketing pentru eCommerce si nu numai? Studiile la nivel global arata ca pentru fiecare dolar cheltuit pe marketing prin email vrei primi inapoi o medie de $40.

Ecommerce Blog: Cum sa construiesti o strategie de continut care sa-ti creasca vanzarile

Exista o tactica destul de mult ignorata, cel putin in eCommerce-ul din Romania: content marketing sau crearea si provomarea de continut.

Livreaza prin Coletaria.ro - cea mai extinsa retea de puncte pick-up din CEE

Pentru a te ajuta sa fii cat mai aproape de clientii tai, Coletaria.ro iti ofera acces la o retea complexa de puncte de ridicare a produselor, situate atat in Romania, cat si pe teritoriul intregii Europe.

Cum sa creezi bannere hero care cresc rata de conversie a magazinului tau

Dureaza 50 de milisecunde ca un vizitator sa-si formeze o impresie despre site-ul tau. Cu alte cuvinte, vizitatorii tai pot decide daca le place sau nu site-ul tau in mai putin timp decat le ia sa clipeasca.

Ce sa faci ACUM pentru ca afacerea ta eCommerce sa prospere dupa incheierea crizei

eCommerce este printre industriile mai putin afectate de criza generata de pandemia de COVID-19. Majoritatea magazinelor online sunt inca in activitate, in special cele care ofera produse de larg consum.

Cum sa-ti muti rapid magazinul in online si sa generezi vanzari

Criza economica generata de pandemia de COVID-19 ar putea duce la falimentul a peste 150.000 de firme din tara noastra in urmatorul an, conform unei analize recente.

Cele mai recente tool-uri MerchantPro: Conectare integrata cu Whatsapp, Bannere grid, Splitare sau unire automata comenzi

Traim o perioada care ne pune pe toti la incercare, dar asa cum istoria business-ului ne arata, un astfel de moment ne poate ajuta sa ne reevaluam cu mai mare luciditate actiunile.
Confidentialitate
Utilizam cookie-uri pentru a-ti oferi serviciile si pentru a-ti optimiza experienta. Navigand in continuare, iti exprimi acordul cu privire la Politica de Cookies.