Mai multe vanzari prin integrare internationala cu eMAG Marketplace

Conecteaza-ti magazinul cu eMAG Marketplace si obtine noi clienti si comenzi atat in Romania, cat si international. Integrarile cu eMAG Marketplace Ungaria si Bulgaria te ajuta sa deschizi noi piete.

Cum te ajuta integrarea directa intre magazinul MerchantPro si eMAG?

Alege sa iti dezvolti afacerea online prin vanzarea produselor in cadrul celui mai mare marketplace din Romania. Testeaza noi piete cu ajutorul marketplace-urilor eMAG din regiune.

Sincronizare automatizata a stocurilor si preturilor

Am automatizat integral interconectarea cu eMag Marketplace, pentru un efort minim la adoptarea unui canal nou de vanzare.

Primesti sincronizare automata si actualizare a produselor, specificatiilor & stocurilor, setup automatizat de preturi diferentiate intre magazin si marketplace, sincronizare automata a comenzilor intre marketplace si magazin si multe altele.

Gestionezi toate comenzile dintr-o singura platforma

Integrarea cu eMAG iti permite sa procesezi integral comenzile din Marketplace din panoul de control al magazinului.

Le vei regasi alaturi de comenzile direct din magazin, dar cu un marcaj specific de evidentiere. Mai departe poti genera facturile si AWB-urile tot din panoul de control MerchantPro, datele urmand sa fie sincronizate automat cu eMAG fara nicio interventie din partea ta.

Flexibilitate extinsa, optimizare de timp si costuri

Integrarea cu eMAG Marketplace se adapteaza afacerii tale – poti sa setezi automatizari pentru trimiterea de preturi diferentiate catre marketplace sau sa controlezi in multiple moduri produsele pe care vrei sa le publici.

Daca vrei sa vinzi si pe eMAG Bulgaria sau eMAG Ungaria, ai toate aceste functionalitati, plus integrare cu instrumente de traducere automata.

Administrezi totul centralizat: magazinul, listarea pe eMAG si orice alt canal

Comenzile sosite din eMAG Marketplace sunt administrabile direct din dashboard-ul magazinului tau. Procesezi comenzile din marketplace-uri la fel de simplu cum ai prelucra comenzile venite din magazin. Generarea de AWB-uri si facturarea pentru eMAG sunt de asemenea integrate in panoul de control al magazinului si transmise apoi in mod automat catre marketplace.

Pentru volume ridicate de comenzi si structuri operationale complexe, poti include in ecosistem si un sistem ERP, care iti va creste productivitatea si care te va ajuta sa ai un control mai bun al fluxurilor logistice. Pe MerchantPro ai peste 20 de sisteme ERP pre-integrate din care poti alege si pe care le poti conecta la magazinul tau si canalele de vanzare pe marketplace-uri.

Intrebari Frecvente

Nu ai gasit ce cautai? Intra in Help Center sau contacteaza-ne.

Daca vrei sa discuti direct cu un consultant, ne poti suna: +40 344 111 121

Care sunt avantajele si dezavantajele integrarii cu eMag Marketplace?

eMAG este cel mai mare Marketplace din Romania si prezent de asemenea in Ungaria si Bulgaria si are principalul avantaj de a-ti oferi posibilitatea sa accesezi o audienta extinsa formata din clientii eMAG si astfel sa iti cresti semnificativ vanzarile.

De asemenea, ai acces si la eMAG Genius (prin care oferi transport gratuit pentru comenzi cu livrare la easybox sau livrare rapida) si la suportul logistic Fulfilment by eMAG care ofera servicii de preluare comenzi, depozitare, ambalare sau livrare.

Dezavantajele principale al acestui canal de vanzare il reprezinta costurile asociate prin comisionul aplicat fiecarui produs si din taxa de transport dar si competitia, avand in vedere ca acelasi produs poate fi comercializat de multi alti comercianti.

Care e primul pas pentru a vinde pe eMag Marketplace?

Mergi in zona dedicata seller-ilor de pe eMAG Marketplace si solicita inregistrarea, completand formularul dedicat.

Solicitarea ta va fi analizata de eMag, iar dupa aprobarea cererii, vei avea posibilitatea sa iti listezi si vinzi produsele pe eMAG Marketplace.

Cum fac integrarea magazinului online cu eMAG?

Este necesar sa instalezi aplicatia eMAG Marketplace, costul acesteia fiind format dintr-o taxa unica de setup si dintr-un abonament lunar pentru utilizarea integrarii.

Ulterior, categoriile si specificatiile din catalogul eMAG Marketplace sunt preluate automat prin API si sincronizate apoi manual sau automat cu catalogul de produse din magazinul tau MerchantPro.

Toate produsele sau doar o anumita selectie de articole pot fi trimise ulterior catre marketplace, unde vor trece printr-un proces de aprobare in vederea listarii.

Optional iti poti face listarea produselor folosind feeduri de date direct in eMAG Marketplace. Vei folosi doar functia de sincronizare pentru stocuri si preturi si cea de preluare a comenzilor.

Pot vinde pe eMAG ca persoana fizica?

Pentru a vinde produse pe aceasta platforma, este necesar sa fii reprezentantul legal al unei entitați comerciale, aceasta putand fi o societate cu raspundere limitata (SRL) sau o intreprindere individuala (PFA), deoarece procesul de vanzare presupune emiterea de facturi (aspect obligatoriu din punct de vedere legal).

Pot sa setez preturi diferite in eMAG Marketplace?

In cazul in care doresti sa aplici o politica diferita de pret pentru produsele listate in marketplace, ai posibilitatea de a defini o serie de reguli de calcul, pe baza carora preturile trimise catre eMAG vor fi ajustate automat conform setarilor tale.

Am nevoie de coduri EAN la produse pentru a vinde pe eMAG Marketplace?

Da, este nevoie de coduri EAN (este un cod standard de bare folosit la marcarea bunurilor pe care le vinzi) prevazute de legislatia fiecarei tari. Daca in magazinul tau comercializezi produse provenite de la un producator sau furnizor extern, produsele respective vor avea deja asociate coduri EAN. In cazul in care tu esti si producatorul, va fi necesar sa cumperi coduri EAN de la companii generatoare de coduri EAN conforme cu standardele GS1.

E mai bine sa ma listez direct pe eMAG sau printr-o platforma de vanzari?

Daca ai un magazin online, este recomandat sa iti conectezi in mod direct magazinul la eMAG Marketplace.

Daca in cazul conectarii printr-o platforma terta de vanzari pot aparea intarzieri sau inexactitati de date, integrarea directa intre magazin si eMAG iti asigura o sincronizare mai rapida, o acuratete mai buna a datelor.

Iti vei reduce in plus costurile, deoarece nu va mai fi necesar sa platesti taxe suplimentare catre platforma de vanzari.