MerchantPro Multi-Vendor – Scaleaza-ti business-ul la urmatorul nivel

Diversifica-ti afacerea online prin crearea unui Marketplace Multi-Vendor complet echipat si automatizat, totul cu o investitie minima.

De ce sa alegi MerchantPro Multi-Vendor pentru crearea propriului tau Marketplace?

Exista mai multe elemente esentiale pe care trebuie sa le iei in considerare atunci cand doresti sa lansezi un marketplace online.

Control total asupra catalogului si ofertelor sellerilor

Odata acceptati in marketplace-ul tau, vanzatorii isi pot lista produsele pe site si, in functie de preferintele tale, pot sa se ocupe chiar si de prelucrarea comenzilor.

Tu detii insa controlul absolut asupra tuturor actiunilor vanzatorilor, produselor listate si asupra preturilor acestora. Marketplace-ul tau, regulile tale!

Sincronizare automata intre Marketplace si selleri

Simplifica listarea produselor Sellerilor in marketplace cu ajutorul functiei de import automat, pe baza de feed-uri programate.

Pe langa adaugarea de produse noi, ai asigurata inclusiv actualizarea acestora, la intervale de timp predefinite. Procesul se deruleaza automat, asa ca atat tu, cat si vanzatorii puteti sa fiti siguri de acuratetea ofertelor.

Conturi de seller cu acces la procesarea comenzilor

Creeaza conturi de administrator pentru vanzatori, cu drepturi restranse la panoul de control al marketplace-ului.

In functie de permisiuni, fiecare vanzator poate sa aplice modificari asupra produselor proprii sau sa proceseze comenzi. Ai control deplin asupra operatiunilor, insa poti lasa gestiunea acestora si in responsabilitatea vanzatorilor.

Solutia simpla si rapida pentru a porni un Marketplace

Pe MerchantPro ai acces la toate functionalitatile necesare pentru a-ti deschide un marketplace, fie el B2C sau B2B.

Automatizeaza procesele pentru eficienta maxima, in timp ce pastrezi controlul absolut asupra produselor listate, comenzilor si incasarilor.

MerchantPro Multi-Vendor – platforma care evolueaza odata cu tine

Creeaza un design distinctiv și implementeaza functionalitati personalizate folosind template-uri Twig ale magazinului tau sau sistemul de conectori, API-uri, webhook-uri  si workflow-uri.

Poti face acest lucru fie independent, fie cu ajutorul specialistilor si programatorilor la MerchantPro, care te pot asista in tot procesul de dezvoltare.

Platforma de eCommerce MerchantPro se potriveste pentru o multitudine de nise

Oferim solutii multi-vendor specifice industriei, personalizate pentru nevoile afacerii tale, astfel incat sa poti ramane inaintea competitiei in peisajul competitiv al comertului electronic.

Home & Deco

Avand IKEA ca model de inspiratie, platforma MerchantPro faciliteaza crearea unui marketplace unde producatorii locali si internationali de mobilier se pot conecta cu potentiali cumparatori. Iti facilitam afisarea eleganta a produselor, gestionarea eficienta a stocurilor si interactiunea cu clientii pentru a putea oferi o experienta de cumparaturi optima.

Fashion Marketplace

Solutia noastra iti permite crearea unui marketplace de moda elegant, adaptat nevoilor pietei, unde poti prezenta cele mai recente tendinte oferind in acelasi timp o experienta de shopping fluida pentru conversii optime.

Echipamente & Articole Sportive

Inspirandu-ne din modelul de marketplace Decathlon, solutia noastra permite crearea unei platforme care raspunde nevoilor atat ale furnizorilor, cat si ale entuziastilor fie ei sportivi amatori sau profesionisti, folosind un design receptiv si functionalitati specifice pentru a facilita prezentarea si achizitia de echipamente sportive.

Produse Naturiste

Produsele naturiste si bio continua sa fie foarte cautate pe internet. Cu ajutorul solutiei noastre, poti crea un marketplace specializat care indeplineste nevoile producatorilor locali si ale cumparatorilor de produse naturiste, oferind un design specific si functionalitati care simplifica prezentarea acestor produse.

Produse Handmade

MerchantPro te ajuta sa construiesti o platforma pentru produse handmade unice, asemanatoare cu Etsy. Foloseste solutia noastra pentru a permite artizanilor sa isi prezinte creatiile si cumparatorilor sa descopere articole exclusive.

Tobacco & Liquor Store

Lanseaza un marketplace de bauturi alcoolice si/sau tutun, folosind MerchantPro. Solutia noastra permite lansarea unui marketplace cu acces restrictionat pe baza de varsta, cu o interfata prietenoasa pentru utilizatori, respectand reglementarile si oferind o experienta placuta de cumparare.

Intrebari Frecvente

Nu ai gasit ce cautai? Intra in Help Center sau contacteaza-ne.

Daca vrei sa discuti direct cu un consultant, ne poti suna: +40 344 111 121

Cum functioneaza un multi-vendor marketplace?

Un marketplace de tip multi-vendor este o platforma online in care mai multi vanzatori sau sellerii isi pot lista si vinde produsele sau serviciile catre o baza comuna de clienti. Caracteristicile cheie ale unui multi-seller marketplace includ:

 • Vanzatori multipli: Platforma gazduieste o varietate de vanzatori, fiecare cu propriul spatiu virtual in cadrul marketplace-ului.

 • Catalog diversificat de produse: Ca urmare a faptului ca are mai multi vanzatori, marketplace-ul ofera de obicei o gama larga de produse sau servicii, creand o oferta variata de produse.

 • Operare independenta sau controlata: In anumite cazuri, fiecare vanzator are autonomie asupra produselor, preturilor si gestionarii stocurilor. In alte situatii, detinatorul marketplace-uri poate impune o serie de conditii comerciale sau poate prelua o serie de atributii cu privire la gestionarea cataloagelor de produse.

 • Infrastructura eCommerce partajata: Un marketplace ofera o infrastructura partajata, inclusiv site-ul web, procesarea platilor si, adesea, eforturile de marketing si publicitate. Astfel se poate obtine o reducere de costuri si o eficientizare a operatiunilor pentru vanzatori.

 • Cos de cumparaturi si checkout centralizat: Clientii au de obicei un singur cos de cumparaturi centralizat si parcurg un singur proces de plata. Experienta de cumparare este astfel simplificata pentru clientii care achizitioneaza produse de la diferiti selleri.

 • Comision sau structura a taxelor: proprietarul marketplace-ului percepe de obicei un comision sau o taxa pentru fiecare tranzactie.

 • Functii de cautare si descoperire: Pentru a ajuta clientii sa navigheze prin catalog, pietele cu mai multi furnizori includ adesea optiuni robuste de cautare si filtrare a produselor.

Ce avantaje am daca imi deschid un marketplace online?

Un comerciant online poate avea o serie de beneficii importante cand alege sa isi creeze un marketplace si sa foloseasca o solutie de comert electronic multi-vendor. Iata cateva dintre ele:

 • Gama diversa de produse: vei putea sa oferi o gama mai larga de produse de la diferiti alti comercianti. Aceasta diversificare poate atrage o baza mai larga de clienti.

 • Gestionarea redusa a stocurilor: prin utilizarea unui sistem multi-vendor, nu va trebuie sa gestionezi stocuri extinse. Fiecare seller isi gestioneaza propriile produse si stocuri.

 • Eficienta de costuri: operarea unui marketplace cu mai multi selleri te ajuta sa valorifici inventarul si infrastructura existente ale altor comercianti.

 • Lansare pe piata mai rapida: in loc sa introduci si lansezi produse in mod independent, iti poti extinde rapid oferta de produse prin integrarea de noi selleri. 

 • Focus pe business: te poti concentra pe functiile de baza ale afacerii, cum ar fi marketingul, relatia cu clientii si strategia de business, in timp ce sellerii se ocupa de vanzarea produselor. 

Ce caracteristici ar trebui sa aiba solutia eCommerce pentru crearea unui multi-vendor marketplace?

Atunci cand cauta o solutie software pentru a deschide un marketplace cu multiplii selleri, un retailer online ar trebui sa acorde atentie mai multor factori cheie pentru a asigura succesul si eficienta platformei sale. Iata cateva specificatii esentiale:

 • Scalabilitate: Asigura-te ca solutia software este scalabila pentru a se adapta la cresterea afacerii – la un numar tot mai mare de produse, vanzatori, clienti si comenzi.

 • Functionalitati multi-vendor: Platforma trebuie sa fie conceputa pentru a sustine operarea cu mai multi selleri, permitand diferitilor vanzatori sa-si gestioneze propriile produse, inventar si comenzi.

 • Usurinta in utilizare: Platforma ar trebui sa fie usor de utilizat atat pentru detinator, cat si pentru vanzatori. Performanta afacerii este determinata de cat de rapid pot opera sellerii cu platforma.

 • Personalizare si flexibilitate: Nivelul de personalizare oferit de platforma este esential. Capacitatea de a adapta marketplace-ul la cerintele de brand specifice detinatorului si vendorilor, dar si la necesitatile de business sunt cruciale pentru diferentiere si pozitionare.

 • Masuri de securitate: Securitatea este primordiala. Cauta o solutie cu functii de securitate robuste pentru a proteja datele sensibile, inclusiv informatiile despre clienti si tranzactiile financiare.

 • Capacitati SEO: O platforma capabila pentru deschiderea de marketplace-uri trebuie sa ofere o infrastructura SEO puternica, pentru a permite o buna indexare in motoarele de cautare.

 • Integrari si API-uri: Verifica daca software-ul de marketplace accepta integrari cu instrumente si servicii terte, cum ar fi curieri, metode variate de plata, instrumentele de marketing, de fulfillment etc..

 • Update-uri si dezvoltare pe termen lung: Alege o platforma de multi-vendor marketplace care sa fie actualizata periodic, sa beneficieze de dezvoltari permanente din partea providerului, dar in acelasi timp sa iti permita sa efectuezi si dezvoltare custom la cererea ta.