Atinge performanta cu platforma si functionalitatile potrivite

Deschide-ti magazinul pe platforma capabila sa te sustina de la lansare pana la extindere internationala.

Prin versatilitatea sa, MerchantPro este alegerea potrivita atat pentru startup-uri si afaceri la inceput, cat si pentru business-uri consacrate.

Daca esti interesat de o anumita functionalitate si nu ai regasit-o, contacteaza-ne si te vom ghida.

Catalog

Configureaza-ti si administreaza-ti catalogul simplu si rapid, indiferent de numarul de produse si particularitatile acestora.

Poti sa definesti orice tip de produs – individual, multivariant sau chiar produse digitale, si ai multiple optiuni de organizare a catalogului.

Categorii dinamice

Categoriile dinamice sunt grupari de produse care indeplinesc diferite conditii si au anumite caracteristici in comun.

Afiseaza-le in magazin pe langa categoriile clasice, pentru a ajuta cumparatorii sa gaseasca mai repede ce isi doresc.

Pachete de produse

Poti grupa doua sau mai multe produse sub forma de product bundle-uri, pentru a creste valoarea cumparaturilor.

Stabileste un pret fix per pachet de produse sau opteaza pentru calcularea dinamica a costului, in functie de pretul produselor componente si discount-ul de bundle pe care vrei sa il oferi.

Pricing dinamic

Ai flexibilitate maxima si control deplin pentru modul in care organizezi campanii de reduceri.

Regulile de pret dinamic te ajuta sa oferi diferite discount-uri – fixe, procentuale, de volum etc., si sa le controlezi aplicabilitatea in functie de multiple criterii: la nivel de colectii de produse care indeplinesc anumite conditii, producatori, grupuri de clienti si multe altele.

Import & Export produse

Foloseste sistemul de feed-uri de produse si functiile de import si export catalog pentru o comunicare si sincronizare perfecta intre catalogul din magazin si alte sisteme terte.

Seteaza importuri automate de la furnizori, pentru a avea mereu un catalog actualizat, si seteaza reguli de calculare dinamica a preturilor.

Foloseste functiile de export pentru a trimite catalogul si stocurile catre colaboratorii in regim dropshipping sau catre orice alt sistem third-party.

Management via API

Sistemul de API-uri si connectori MerchantPro te ajuta sa iti conecteaza-ti magazinul la orice alta platforma: sisteme ERP, WMS si CRM, furnizori si distribuitori, servicii de fulfillment, gestiune & facturare, canale de vanzare si multe altele.

Fluxurile bi-directionale de sincronizare a datelor asigura un nivel ridicat de acuratete a informatiei in orice moment si iti reduc volumul operatiunilor manuale.

Inventar

Administrezi inventarul magazinului cu eficienta sporita si monitorizezi stocurile cu acuratete ridicata, astfel incat sa ai mereu evidenta stocurilor, sa stii cand trebuie sa aprovizionezi si sa eviti vanzarile pe stocuri epuizate.

Actualizare ultra-rapida

Cu functiile de inventar de pe MerchantPro actualizezi eficient stocurile produselor sau variantelor.

Importul de inventar prin intermediul de datafeed-uri se realizeaza in mod asincron, in background, astfel incat sa nu interfereze cu celelalte operatiuni pe care vrei sa le efectuezi.

Daca vrei sa ajustezi manual stocuri, o poti face printr-un singur click, in timp ce sincronizarile de inventar cu mai multe locatii de stoc sau sisteme de management al depozitelor sunt asigurate bi-directional via API.

Multi-warehouse

Daca lucrezi cu mai multe locatii de stoc, foloseste functia de depozite multiple. Vei putea sa definesti stocul din fiecare locatie, sa muti stocuri sau sa efectuezi la fel de simplu operatiunile de actualizare a inventarului la nivel de depozit.

Defineste reguli personalizate de alocare a locatiilor de stoc la procesarea comenzilor, pentru productivitate crescuta.

Integrare cu sisteme ERP & WMS

Obtine cel mai bun nivel de acuratete a stocurilor prin integrarea cu sisteme ERP, WMS si de gestiune.

Pe MerchantPro ai peste 20 de solutii pre-integrate, care te vor ajuta sa iti administrezi mai eficient afacerea. Fluxurile bi-directionale de sincronizare via API intre sisteme asigura actualizarea in timp real a datelor si reduc erorile la minimum.

Procesare comenzi

Scaleaza mai eficient si elimina dificultatile operationale care pot aparea odata cu cresterea business-ului. Administreaza comenzile cu un sistem ultra-rapid, care creste nivelul de productivitate si capacitatea de procesare, indiferent daca procesezi batch 5 comenzi sau cateva sute.

Centralizarea tuturor canalelor

Daca vinzi pe mai multe canale – marketplace-uri sau mai multe magazine sincronizate, vei putea regasi si administra toate comenzile din acelasi dashboard.

Marcajele vizuale iti vor indica provenienta fiecarei comenzi, pentru mai multa eficienta, iar procesarea se va desfasura cu aceeasi viteza.

Sistem flexibil de statusuri

Pentru un control sporit al etapelor in care se afla comenzile in cadrul fluxului de procesare, poti extinde statusurile standardizate ale comenzilor cu propriile tale statusuri, definite in mod custom.

Procesul de prelucrare a comenzilor va ramane la fel de simplu si de rapid.

Comenzi recurente tip abonament

Experimenteaza cu modele diferite de business, pentru a vedea ce functioneaza mai bine pentru clientii tai.

Daca vinzi produse consumabile sau observi comenzi recurente pentru anumite articole, activeaza comenzile automate de tip abonament. Odata cu activarea unui abonament, clientul va beneficia de plasarea automata a comenzii, la intervalul definit de tine.

Administrare facila pentru retururi

Retururile sunt o componenta esentiala a experientei de cumparare. Mai mult, clientii pot renunta sa mai plaseze o comanda, daca politica si procesul de retur nu sunt suficient de simple.

Pe MerchantPro iti poti configura un flux de retur ultra-eficient si cu un minimum de interventie umana necesara. Aditional, poti configura si optiunea de schimb de produse, pentru a-ti mentine rata de conversie la un nivel ridicat.

Clienti

Sporeste-ti performanta operationala si simplifica fluxurile complexe de lucru cu ajutorul automatizarilor avansate de care beneficiezi.

In platforma ai pre-integrate sisteme ERP, automatizari de sincronizare real-time, posibilitati de integrare cu furnizori dropshipping sau capabilitati multi-store si multi-depozit.

Grupuri dinamice si segmentare

Segmenteaza automat in grupuri dinamice clientii care indeplinesc anumite conditii – istoricul produselor comandate si valoarea comandata, clasificarea ABC, etc..

Mai departe utilizeaza aceste grupuri pentru oferirea de preturi preferentiale, acordarea de promotii sau alte beneficii si multe altele.

Pricing dinamic

Pe MerchantPro poti defini multiple niveluri de pret, aplicabile in functie de segmente si grupuri de clienti.

Poti incarca liste aditionale de preturi speciale cu o anumita valabilitate sau poti crea reguli de pret dinamic in cadrul promotiilor, cu aplicabilitate conditionata la nivel de produse individuale, colectii de produse, producatori etc. si disponibilitate in functie de grupuri de clienti.

Istoric client 360°

A castiga loialitatea unui client presupune sa ii cunosti in amanunt comportamentul.

Ai acces la fise detaliate de istoric pentru toti clientii din magazin, astfel incat sa poti efectua o segmentare documentata si sa poti initia actiunile de marketing potrivite.

Program loializare

Costurile necesare pentru a achizitiona un client nou depasesc de cele mai multe ori eforturile de a loializa un client care a cumparat deja de la tine.

Foloseste instrumentele de fidelizare, precum punctele de loialitate, beneficiile de tip cashback sau diferitele tipuri de promotii pentru a-ti rasplati clientii si pentru a incuraja intoarcerea lor in magazin.

Colectare automata feedback

Feedback-ul clientilor este fundamental pentru a sti ce trebuie sa imbunatatesti.

Activeaza trimiterea automata de chestionare de feedback si stai in contact cu clientii tai la orice pas.

Poti solicita suplimentar si acordarea de review-uri pentru produsele comandate, care odata afisate in magazin, te vor ajuta sa castigi increderea viitorilor cumparatori.

B2B

Foloseste aceeasi platforma si chiar acelasi magazin pentru a vinde online si catre clientii de tip B2B.

Ai la dispozitie cele mai performante instrumente si integrari pentru a creste performanta acestui canal de vanzare si pentru a spori eficienta de operare.

Descopera suita de solutii B2B

Rapoarte si Analytics

Deciziile bune au intotdeauna la baza date de acuratete crescuta. Pentru a obtine cea mai buna claritate, ai acces la un sistem extins de rapoarte pe toate zonele cheie ale afacerii tale, cu posibilitati ample de segmentare, filtrare, sortare sau salvare de rapoarte custom.

Rapoarte avansate 360°

Intelege in detaliu dinamica afacerii tale cu ajutorul rapoartelor native, de acuratete maxima.

Pe MerchantPro ai acces la functii de raportare detaliata pentru zone precum vanzari, clienti, catalog sau stocuri. Analizeaza evolutia in timp, vezi varfurile de performanta sau segmentele care nu inregistreaza rezultate favorabile si customizeaza-ti rapoartele, astfel incat sa ai acces in orice moment la cele mai importante date pentru tine.

Metrici si dimensiuni

Foloseste sistemul de metrici si dimensiuni din zona de rapoarte MerchantPro, pentru a extinde informatiile analizate si pentru a face corelatii intre diferite variabile.

Astfel vei putea sa observi tipare de dinamica sau comportament si vei putea lua decizii informate.

Log-uri de modificari, activitate si audit

Log-urile de activitate iti permit sa ai in orice clipa o privire completa asupra tuturor activitatilor sau proceselor de administrare desfasurate in magazinul tau.

Foloseste-le pentru a asigura trasabilitatea fiecarei actiuni, de la modificari de pret sau stoc si pana la activitatea si performanta angajatilor implicati in gestionarea magazinului.

Traffic analytics

Rapoartele de traffic analytics proprietare platformei sunt un instrument complementar altor servicii de tip Analytics.

Vei avea acces la un dashboard format din acei indicatori esentiali de performanta, usor de inteles si monitorizat si disponibili direct in panoul de control al magazinului.

Automatizari

Automatizarile sunt principalul instrument pentru cresterea productivitatii si a eficientei operationale, pentru reducerea costurilor si limitarea erorilor.

Pe MerchantPro ai la dispozitie automatizari dedicate fiecarui segment de operatiuni, workflow-uri customizabile si integrari cu tool-uri AI performante.

Exploreaza automatizarile eCommerce

Marketing & SEO

Pe MerchantPro ai acces la cea mai variata suita de tool-uri de marketing, retargetare, upsell si loializare, usor de configurat si gata sa iti livreze conversii.

Infrastructura perfect optimizata SEO te ajuta sa obtii rezultate superioare in motoarele de cautare, in timp ce automatizarile de marketing simplifica toate procesele.

Descopera suita de instrumente pentru Marketing si SEO

Crossborder

Diversifica-ti modelul de business si extinde-ti afacerea la nivel international, intr-o maniera complet localizata pentru fiecare piata.

Infrastructura MerchantPro dedicata comertului online crossborder iti ofera acces la toate instrumentele si functionalitatile de care ai nevoie pentru a face fata acestei provocari.

Afla mai mult despre solutiile Crossborder

Securitate & Stabilitate

Timpul pe care il dedici dezvoltarii business-ului tau este esential.

Acum te poti concentra pe crestere, in timp ce MerchantPro preia in grija toata infrastructura hardware si software si iti ofera cea mai stabila si sigura solutie de Cloud eCommerce.

  • Arhitectura Cloud eCommerce 
  • Scalabilitate 100% indiferent de dimensiunea afacerii 
  • Protectie completa anti-frauda si anti-hacking 
  • SPF & DKIM 
  • Sistem avansat de back-up zilnic 
  • Gazduire pe servere performante, redundanta crescuta 
  • Uptime de peste 99.9% 
  • Monitorizare 24/7