Iti suntem alaturi pe drumul spre succes in eCommerce

Peste 2000 de comercianti au ales sa vanda online cu un magazin MerchantPro. Prin flexibilitatea sa, platforma iti ofera atat instrumentele esentiale pentru a lansa primul magazin online, cat si infrastructura si solutiile pentru a optimiza si extinde o afacere online matura.

De ce aleg clientii platforma MerchantPro?

Elementele care ne diferentiaza de alte solutii SaaS sau OpenSource de eCommerce provin din valorile si principiile pe baza carora dezvoltam platforma. Ne ghidam mereu dupa ele, de la modul in care construim, pana la modul in care oferim asistenta clientilor.

Isi doresc o solutie flexibila

Flexibilitatea este valoarea esentiala a filosofiei noastre, pe care o transpunem in fiecare componenta a platformei si in relatia pe care o cultivam cu fiecare client.

Au nevoie de o platforma stabila

Indiferent de dimensiunea business-ului sau de particularitati, livram solutii eCommerce pe care te poti baza in orice moment. Concentreaza-te pe business, in timp ce noi ne ocupam de restul.

Vor o echipa dedicata alaturi

Succesul se construieste impreuna cu o echipa puternica. Suntem alaturi de fiecare dintre clientii nostri, cu asistenta dedicata la distanta de un apel, in toate etapele de crestere ale afacerilor acestora.

Ce spun clientii care au ales platforma MerchantPro

Ajutam comerciantii online in a-si vedea planul de business prinzand viata, de la idei de nisa si pana la business-uri complexe. Vezi povestile antreprenorilor pe care i-am sustinut in cei peste 20 de ani de cand cream solutii de eCommerce de performanta.

 • De ce MerchantPro? Sistem flexibil, usurinta in utilizare, functionalitati bine gandite. Am vrut ca intrarea in eCommerce sa fie cat mai usoara tehnic. Platforma este complet echipata cu toate functionalitatile necesare pentru a vinde aproape imediat. Am primit intotdeauna solutii chiar si pentru solicitari atipice, iar Account Manager-ul nostru ne asista in mod proactiv.

  Razvan Vasilachi
  Libertatea
 • Solutia eCommerce pentru noi trebuia sa raspunda la doua provocari: sa ne permita ca magazinul nostru online sa fie o extensie a showroom-urilor din perspectiva design-ului si sa ne simplifice partea operationala. Echipa noastra s-a acomodat foarte rapid cu MerchantPro, iar stabilitatea platformei si lipsa grijilor tehnice ne permit sa ne concentram pe business.

  Corina Pascal
  theHome
 • De peste 10 ani MerchantPro ne asigura performanta de care avem nevoie. Am pornit cu un mic shop online si am ajuns la un business cu zeci de mii de modele pe stoc, magazine online in Romania si Bulgaria, doua magazine fizice in Bucuresti, doua depozite. Cu MerchantPro am putut sa dezvoltam toata infrastructura software pentru a ne extinde online si offline.

  Nicolae Slav
  dEpurtat
 • Foloseam anterior Magento, unde ne-am lovit de doua dificultati majore: viteza neperformanta de incarcare a magazinului si, dintr-o perspectiva mai larga, necesitatea unor investitii recurente si de valoare semnificativa pentru dezvoltari custom. Trecerea la MerchantPro a fost solutia optima pentru toate aceste probleme, iar decizia de migrare a venit la momentul perfect.

  Christian Schneider
  Veloteca
 • Comunicarea a reprezentat cea mai mare provocare in experientele noastre precedente cu alte solutii eCommerce. Migrarea la MerchantPro a fost determinata de doi factori. Primul este legat de interactiunea cu echipa MerchantPro – disponibilitatea, profesionalismul si deschiderea cu care am fost intampinati au contat mult in alegerea facuta. Al doilea factor este raportul calitate-pret. Credem ca functionalitatile care ne ajuta in campaniile de email marketing sunt de folos in a reveni cat mai specific catre clientii nostri, cu costuri cat mai mici. Recomand cu drag MerchantPro tuturor comerciantilor cu o dorinta continua de dezvoltare.

  Loredana Goarna
  Farmaciile Napofarm
 • Foloseam WordPress, dar visam la o platforma care sa ne rezolve problemele de viteza, instabilitate tehnica si care sa ne ajute sa fim competitivi. La MerchantPro ne-au atras initial design-ul flexibil de storefront si calitatea vitezei. Migrarea ne-a usurat munca din toate punctele de vedere – sistematizare, comunicare cu clientii si monitorizare. Un partener de incredere in continua dezvoltare si mereu deschis la idei noi precum MerchantPro aduce valoare adaugata afacerii noastre.

  A Ran Jeong
  KJ Center
 • MerchantPro este partenerul receptiv si flexibil pe care il doream pentru business-ul nostru. Am ales sa migram aici de la Prestashop. Infrastructura in vechea solutie era foarte elaborata, iar migrarea a fost un proces complex. Insa, totul a decurs asa cum trebuie datorita implicarii echipei MerchantPro. De atunci, am realizat mai multe dezvoltari custom, o integrare cu un sistem ERP, automatizari pe partea de fulfillment si extindere internationala in multiple piete. Pentru noi este esential sa livram rapid, iar la MerchantPro aceasta nevoie este inteleasa complet.

  Echipa Zeforia
  Zeforia
 • Dupa o experienta cu o alta solutie SaaS locala in care comunicarea a fost deficitara, am luat decizia sa incercam MerchantPro. Ne-a atras in principal faptul ca platforma era una in permanenta dezvoltare. Asta si cautam de altfel, alaturi de flexibilitate, mai ales ca erau necesare multe implementari custom. Comertul online de produse farmaceutice TX si OTC este unul extrem de restrictiv, dar am gasit in MerchantPro partenerul potrivit, receptiv la toate nevoile noastre. Suntem foarte multumiti de colaborare si de alegerea facuta!

  Echipa Ducfarm
  Ducfarm
 • Am migrat magazinul online de pe WooCommerce catre MerchantPro si schimbarea a fost bine-venita! Serviciul de asistenta este proactiv in orice moment si toate dezvoltarile custom pe care le-am facut ulterior au fost foarte bine sustinute de platforma. Raportul calitate-cost este unul corect si sunt multumita de ceea ce imi ofera MerchantPro.

  Denisa Stefan
  RoseHome
 • Operam deja doua magazine online pe MerchantPro. Platforma ne sustine planurile de dezvoltare si ne ofera acces la o multitudine de functii care ne ajuta sa administram mai eficient business-ul. Solutia este bine gandita si in cazurile in care a fost necesar sa dezvoltam ceva suplimentar, procesul a fost foarte usor.

  Mihai Moise
  Casa Moise
 • Aveam nevoie pentru afacerea noastra de o solutie eCommerce mai flexibila si, in acelasi timp, sa colaboram cu o echipa care rezolva in timp util tichetele deschise. Asa ca am migrat la MerchantPro si consideram ca am ales inspirat. Platforma este simplu de utilizat, avem un Account Manager dedicat, suntem multumiti de preturile competitive de mentenanta, iar sectiunea de Help din site, una foarte cuprinzatoare, ne este de mare ajutor. Nu in ultimul rand, apreciem atitudinea profesionista si orientata catre client a echipei MerchantPro.

  Mihai Potirca
  E-Baie
 • In solutia anterioara de eCommerce nu aveam posibilitatea de a dezvolta anumite functionalitati custom. In schimb, odata cu migrarea la MerchantPro, am gasit unele din ele deja existente in platforma, iar altele au fost implementate pe parcurs. Interfata de utilizare este user friendly, iar multe functii si actiuni sunt amplasate fix cum ne doream. Procesarea comenzilor este extrem de simpla si utila si se potriveste perfect nevoilor noastre. In plus, comunicarea cu echipa de support este foarte buna, iar preturile sunt corecte. Cel mai mult ne ajuta functia Multistore, in demersul de a dezvolta cele doua branduri ale noastre.

  Alin Muha
  Sefinni
 • Am ales MerchantPro pentru ca in aceasta platforma beneficiem exact de solutiile pe care le cautam si pe care nu le regaseam la solutia eCommerce utilizata anterior: multiple posibilitati de dezvoltare, integrari si automatizari actualizate la cerintele pietei. Apreciem foarte mult si colaborarea extraordinara cu account manager-ul nostru, care ne ofera mereu raspunsuri prompte si pertinente, are o capacitate extraordinara de intelegere si o deschidere in a ne oferi solutii adaptate nevoilor noastre. Sigur voi recomanda MerchantPro si altor comercianti.

  Cosmin Sirbu
  Boribon
 • Am mutat magazinul pe MerchantPro din dorinta de a avea acces la o platforma eCommerce actuala, stabila si bine echipata. Cand gestionezi un catalog de peste 10.000 de produse, ai nevoie de o platforma rapida, agila si construita avand ca obiectiv eficienta si optimizarea operatiunilor. Suntem de asemenea multumiti de toate dezvoltarile personalizate pe care le-am implementat pentru magazinul nostru.

  Horatiu Bodea
  1001Cosmetice

ALATURA-TE CELOR PESTE 2000 DE CLIENTI CARE AU INCREDERE IN NOI

Cifrele vorbesc de la sine

Prin solutii flexibile si agile de eCommerce, sustinem retaileri de toate taliile in drumul catre performanta in comertul online si ne bucuram sa contribum la succesul acestora.

0+

Ani de performanta eCommerce

0+

Magazine online sustinute

0Mil+

GMV EUR