Cauti o solutie mai eficienta decat un OpenSource?

Compara cele mai populare solutii eCommerce Open Source cu MerchantPro si alege platforma capabila sa iti livreze stabilitate, compatibilitate perfecta intre componente si cele mai noi functionalitati si integrari. Compara costurile, beneficiile si modul in care primesti asistenta si suport.

vs.

Alege o solutie eCommerce permanent actualizata, flexibila si stabila

Cu MerchantPro ai acces la o platforma SaaS de eCommerce cu un nivel superior de flexibilitate. Iti poti crea interfata de magazin asa cum doresti, iar panoul de control este extensibil si adaptabil fluxurilor tale de lucru. Poti face dezvoltare on-demand, iar echipa de suport iti ofera asistenta directa si prompta.

Cost initial Acces exclusiv pe baza de abonament lunar, fara costuri de gazduire, fara costuri de mentenanta. Investitie initiala de dezvoltare, costuri de gazduire, de customizare, costuri cu securitatea si conformitatea, costuri pentru integrari si mentenanta.
Mentenanta Asigurata in mod implicit in cadrul abonamentului. Exclusiv in sarcina utilizatorului, responsabil pentru infrastructura hardware & software, actualizari, dezvoltare etc..
Suport nativ Suport specializat, oferit direct de dezvoltatorul platformei. Lipsa suport specializat, acces doar la resurse educationale neoficiale dezvoltate de terti, grupuri de discutii etc..
Timp de lansare pe piata Solutie complet echipata pentru utilizare imediata, la un cost predictibil. Necesita investitie de timp si costuri variabile pentru dezvoltarea si configurarea software-ului.
Scalabilitate sistem Scalare automata in functie de nevoile de business si necesarul de resurse. Gestionarea unui volum mai mare de date sau evolutia de complexitate vor necesita extinderea infrustructurii cu servere aditionale, reprezentand o crestere exponentiala de costuri.
Securitate platforma Actualizare automata & constanta cu features de securitate, asigurare implicita a conformitatii cu standardele de securitate. Gestionarea securitatii datelor si protectia informatiilor revine in sarcina utilizatorului. Risc de brese de securitate majore ca urmare a implementarii necorespunzatoare sau a lipsei de actualizare.
Compatibilitate componente Integrari native, cu compatibilitate perfecta. Interconectare prin aplicatii dezvoltate de terti; instabilitate intre versiunea de software si plugin-uri, conflicte dificil de detectat si remediat.
Necesitate upgrades Update-uri automate de platforma, la nivel de securitate, functionalitati, conformitate cu legislatia. Necesita upgrade-uri constante aflate in responsabilitatea utilizatorului; imposibilitate de a efectua upgrade in cazul deprecierii semnificative a versiunilor.
Template storefront Utilizeaza limbaj Twig bazat pe PHP – mult mai rapid, flexibil, extensibil si sigur. Folosind PHP in combinatie cu HTML – nu suporta functii de actualitate, securitate mai redusa, viteza diminuata.
Integrari Suita extinsa de servicii terte pre-integrate; integrare nativa si compatibilitate perfecta. Necesitate de a dezvolta in mod custom diferite integrari; risc de incompatibilitate si deficiente de functionare.
Conformitate stocare date Conformitate cu normele GDPR, utilizand servere din UE. Asigurarea conformitatii se afla in responsabilitatea utilizatorului.
Conformitate cu reglementarile legale Platforma locala, proiectata tinand cont de reglementarile nationale si UE in vigoare. Platforma de provenienta non-UE; poate genera dificultati de conformitate cu legislatia romana.

Ce spun altii despre solutiile OpenSource

Afla ce i-a nemultumit la diferite solutii OpenSource pe comerciantii care au ales sa faca migrarea catre MerchantPro.

Foarte costisitor

Multi utilizatori de OpenSource ne-au marturisit ca atat investiile initiale cat si cele ulterioare au fost foarte ridicate, in timp ce functionarea magazinului nu s-a ridicat la asteptari.

Suport nesatisfacator

Clientii nostri care au utilizat initial OpenSource considera ca nu au primit asistenta tehnica asteptata din partea dezvoltatorilor sau agentiilor cu care au lucrat, implementarea a fost lenta, neconforma si costisitoare.

Probleme tehnice

Clientii care au incercat anterior OpenSource au ales sa migreze in primul rand din cauza lipsei de performanta: viteza neconforma de incarcare, bug-uri tehnice, incompatibilitati cauzate de depreciere.

Consum ridicat de resurse

Un numar ridicat de fosti utilizatori OpenSource declara ca au migrat din cauza consumului prea mare de timp cu rezolvarea problemelor tehnice, de infrastructura si cu coordonarea dezvoltatorilor.

Ce spun clientii care au ales platforma MerchantPro

Peste 2.000 de clienti din Romania si intreaga lume au avut incredere in noi. Vezi povestile antreprenorilor pe care i-am sustinut in cei peste 20 de ani de cand contribuim la dezvoltarea eCommerce-ului din Romania.

 • De ce MerchantPro? Sistem flexibil, usurinta in utilizare, functionalitati bine gandite. Am vrut ca intrarea in eCommerce sa fie cat mai usoara tehnic. Platforma este complet echipata cu toate functionalitatile necesare pentru a vinde aproape imediat. Am primit intotdeauna solutii chiar si pentru solicitari atipice, iar Account Manager-ul nostru ne asista in mod proactiv.

  Razvan Vasilachi
  Libertatea
 • Solutia eCommerce pentru noi trebuia sa raspunda la doua provocari: sa ne permita ca magazinul nostru online sa fie o extensie a showroom-urilor din perspectiva design-ului si sa ne simplifice partea operationala. Echipa noastra s-a acomodat foarte rapid cu MerchantPro, iar stabilitatea platformei si lipsa grijilor tehnice ne permit sa ne concentram pe business.

  Corina Pascal
  theHome
 • De peste 10 ani MerchantPro ne asigura performanta de care avem nevoie. Am pornit cu un mic shop online si am ajuns la un business cu zeci de mii de modele pe stoc, magazine online in Romania si Bulgaria, doua magazine fizice in Bucuresti, doua depozite. Cu MerchantPro am putut sa dezvoltam toata infrastructura software pentru a ne extinde online si offline.

  Nicolae Slav
  dEpurtat
 • Foloseam anterior Magento, unde ne-am lovit de doua dificultati majore: viteza neperformanta de incarcare a magazinului si, dintr-o perspectiva mai larga, necesitatea unor investitii recurente si de valoare semnificativa pentru dezvoltari custom. Trecerea la MerchantPro a fost solutia optima pentru toate aceste probleme, iar decizia de migrare a venit la momentul perfect.

  Christian Schneider
  Veloteca
 • Comunicarea a reprezentat cea mai mare provocare in experientele noastre precedente cu alte solutii eCommerce. Migrarea la MerchantPro a fost determinata de doi factori. Primul este legat de interactiunea cu echipa MerchantPro – disponibilitatea, profesionalismul si deschiderea cu care am fost intampinati au contat mult in alegerea facuta. Al doilea factor este raportul calitate-pret. Credem ca functionalitatile care ne ajuta in campaniile de email marketing sunt de folos in a reveni cat mai specific catre clientii nostri, cu costuri cat mai mici. Recomand cu drag MerchantPro tuturor comerciantilor cu o dorinta continua de dezvoltare.

  Loredana Goarna
  Farmaciile Napofarm
 • Foloseam WordPress, dar visam la o platforma care sa ne rezolve problemele de viteza, instabilitate tehnica si care sa ne ajute sa fim competitivi. La MerchantPro ne-au atras initial design-ul flexibil de storefront si calitatea vitezei. Migrarea ne-a usurat munca din toate punctele de vedere – sistematizare, comunicare cu clientii si monitorizare. Un partener de incredere in continua dezvoltare si mereu deschis la idei noi precum MerchantPro aduce valoare adaugata afacerii noastre.

  A Ran Jeong
  KJ Center
 • MerchantPro este partenerul receptiv si flexibil pe care il doream pentru business-ul nostru. Am ales sa migram aici de la Prestashop. Infrastructura in vechea solutie era foarte elaborata, iar migrarea a fost un proces complex. Insa, totul a decurs asa cum trebuie datorita implicarii echipei MerchantPro. De atunci, am realizat mai multe dezvoltari custom, o integrare cu un sistem ERP, automatizari pe partea de fulfillment si extindere internationala in multiple piete. Pentru noi este esential sa livram rapid, iar la MerchantPro aceasta nevoie este inteleasa complet.

  Echipa Zeforia
  Zeforia
 • Dupa o experienta cu o alta solutie SaaS locala in care comunicarea a fost deficitara, am luat decizia sa incercam MerchantPro. Ne-a atras in principal faptul ca platforma era una in permanenta dezvoltare. Asta si cautam de altfel, alaturi de flexibilitate, mai ales ca erau necesare multe implementari custom. Comertul online de produse farmaceutice TX si OTC este unul extrem de restrictiv, dar am gasit in MerchantPro partenerul potrivit, receptiv la toate nevoile noastre. Suntem foarte multumiti de colaborare si de alegerea facuta!

  Echipa Ducfarm
  Ducfarm
 • Am migrat magazinul online de pe WooCommerce catre MerchantPro si schimbarea a fost bine-venita! Serviciul de asistenta este proactiv in orice moment si toate dezvoltarile custom pe care le-am facut ulterior au fost foarte bine sustinute de platforma. Raportul calitate-cost este unul corect si sunt multumita de ceea ce imi ofera MerchantPro.

  Denisa Stefan
  RoseHome
 • Operam deja doua magazine online pe MerchantPro. Platforma ne sustine planurile de dezvoltare si ne ofera acces la o multitudine de functii care ne ajuta sa administram mai eficient business-ul. Solutia este bine gandita si in cazurile in care a fost necesar sa dezvoltam ceva suplimentar, procesul a fost foarte usor.

  Mihai Moise
  Casa Moise
 • Aveam nevoie pentru afacerea noastra de o solutie eCommerce mai flexibila si, in acelasi timp, sa colaboram cu o echipa care rezolva in timp util tichetele deschise. Asa ca am migrat la MerchantPro si consideram ca am ales inspirat. Platforma este simplu de utilizat, avem un Account Manager dedicat, suntem multumiti de preturile competitive de mentenanta, iar sectiunea de Help din site, una foarte cuprinzatoare, ne este de mare ajutor. Nu in ultimul rand, apreciem atitudinea profesionista si orientata catre client a echipei MerchantPro.

  Mihai Potirca
  E-Baie
 • In solutia anterioara de eCommerce nu aveam posibilitatea de a dezvolta anumite functionalitati custom. In schimb, odata cu migrarea la MerchantPro, am gasit unele din ele deja existente in platforma, iar altele au fost implementate pe parcurs. Interfata de utilizare este user friendly, iar multe functii si actiuni sunt amplasate fix cum ne doream. Procesarea comenzilor este extrem de simpla si utila si se potriveste perfect nevoilor noastre. In plus, comunicarea cu echipa de support este foarte buna, iar preturile sunt corecte. Cel mai mult ne ajuta functia Multistore, in demersul de a dezvolta cele doua branduri ale noastre.

  Alin Muha
  Sefinni
 • Am ales MerchantPro pentru ca in aceasta platforma beneficiem exact de solutiile pe care le cautam si pe care nu le regaseam la solutia eCommerce utilizata anterior: multiple posibilitati de dezvoltare, integrari si automatizari actualizate la cerintele pietei. Apreciem foarte mult si colaborarea extraordinara cu account manager-ul nostru, care ne ofera mereu raspunsuri prompte si pertinente, are o capacitate extraordinara de intelegere si o deschidere in a ne oferi solutii adaptate nevoilor noastre. Sigur voi recomanda MerchantPro si altor comercianti.

  Cosmin Sirbu
  Boribon
 • Am mutat magazinul pe MerchantPro din dorinta de a avea acces la o platforma eCommerce actuala, stabila si bine echipata. Cand gestionezi un catalog de peste 10.000 de produse, ai nevoie de o platforma rapida, agila si construita avand ca obiectiv eficienta si optimizarea operatiunilor. Suntem de asemenea multumiti de toate dezvoltarile personalizate pe care le-am implementat pentru magazinul nostru.

  Horatiu Bodea
  1001Cosmetice

ALATURA-TE CELOR PESTE 2000 DE CLIENTI CARE AU INCREDERE IN NOI