Stiri si tendinte

Comertul digital vs eCommerce - trenduri si analize

Afla care sunt diferentele dintre comertul digital si eCommerce și mai ales de ce sunt importante acestea in contextul trendurilor care vor schimba modul in care vindem si cumparam online.

eCommerce si birocratia: de ce acte ai nevoie pentru a deschide un magazin online

Te gandesti sa-ti deschizi un magazin online? Felicitari! Comertul online este una dintre cele mai profitabile industrii in acest moment.

Seteaza returul la Sameday easybox in magazinul tau MerchantPro - Activeaza gratuit serviciul pana la 30 Aprilie

Fiind un serviciu 100% digital, returul in easybox iti ofera o integrare usoara a fluxului de retur si siguranta unei experiente 100% tehnologizata si placuta de fiecare data.

ChatGPT si inteligenta artificiala: cum pot influenta industria eCommerce

Discutam despre ChatGPT si alte solutii similare, dar si despre cum le poti folosi acum si ce utilizari viitoare se preconizeaza in industria eCommerce.

Anul 2022 in platforma MerchantPro: comenzi de aproape 250 de milioane de euro plasate in magazine

Analiza realizata de MerchantPro pe magazine online locale din platforma arata o crestere de 12,5% in numarul de comenzi si de 22% ca valoare la nivelul anului 2022...

Analiza Black Friday 2022: eCommerce-ul intra in era prudentei cu cresteri sub 10%

Black Friday 2022 a adus cresteri temperate fata de anul trecut, semn ca publicul adopta un comportament de consum prudent si renunta tot mai mult la...

Cumparatorul roman in 2022: mai chibzuit, insa mai increzator in retail si economie decat media europeana

Raportul Google Smart Shopper pentru Romania publicat la inceputul lunii noiembrie arata cateva dintre schimbarile survenite in comportamentul cumparatorilor in 2022, precum si multe alte informatii relevante.

Cum se pregateste eCommerce-ul romanesc pentru Black Friday 2022

Startul Black Friday 2022 se apropie cu pasi repezi, asa ca este timpul potrivit sa analizam pregatirile din industrie pentru cea mai importanta perioada de shopping a anului.

Fii alaturi de noi pe 31 octombrie la eCommerce Talks by easysales!

Luni, 31 octombrie, incepand cu orele 8:00, MerchantPro va fi partener in cadrul evenimentului eCommerce Talks organizat de Easy-Sales.com la Teatrul Elisabeta din Bucuresti (Bd. Regina Elisabeta 45).

Cum poate contribui un sistem ERP la cresterea sustenabila a afacerii tale eCommerce

Afla mai multe despre piata ERP: cine foloseste astfel de sisteme, de ce si la ce te pot ajuta concret?
1 ... 10 / 46
Confidentialitate
Utilizam cookie-uri pentru a-ti oferi serviciile si pentru a-ti optimiza experienta. Navigand in continuare, iti exprimi acordul cu privire la Politica de Cookies.