Stiri si tendinte

Raport McKinsey & Company: piata eCommerce din Romania a atins 9,8 miliarde € in 2021 si este a doua cea mai mare din CEE

Piata de comert digital din Romania a reusit in 2021 sa atinga cifra de 9,8 miliarde de euro, devenind a doua cea mai mare piata eCommerce din centrul si estul Europei (CEE) si fiind depasita doar de Polonia (26,7 miliarde de euro).

Obligatia afisarii in magazine a trimiterilor catre Solutionarea Alternativa a Litigiilor (SAL) a intrat in vigoare: ce trebuie sa stii

Din 18 August 2022, a intrat in vigoare o noua obligatie legala cu privire la afisarea in cadrul magazinelor online a unor marcaje grafice si link-uri de informare a consumatorilor referitoare la procedura de Solutionare Alternativa a Litigiilor (SAL).

eCommerce la raport: piata din Romania in raport cu cea europeana

Aflam impreuna cum va evolua piata eCommerce din Romania in contextul problemelor globale actuale, unde se situeaza ea acum, care sunt performantele ei in raport cu alte tari europene si de unde vin diferentele.

Cat de mult mai influenteaza social media comportamentul de cumparare in 2022?

Hai sa aflam mai multe despre CUM si CAT influenteaza social media decizia de cumparare a utilizatorilor din online.

MerchantPro Next - Noul storefront ultra-performant al magazinului tau online

MerchantPro Next include un nou sistem de editare a codului HTML & CSS si a template-urilor de rendare a continutului, zona de Widget studio destinata proiectarii in maniera vizuala a interfetelor, si o noua suita de teme de design preconfigurate.

Ce sunt si cum functioneaza Responsive Search Ads in Google?

De la 30 iunie 2022 Google retrage complet ad-urile cu text extins din Search Network, in timp ce reclamele adaptabile (Responsive Search Ads) vor deveni instrumentul de baza in campaniile de cautari din platforma...

Vanzari si responsabilitate sociala in vremuri incerte

Discutam in continuare despre masurile care pot fi luate de afacerile eCommerce pentru ajustarea strategiei in vremuri de instabilitate geopolitica si economica.

Noutati in MerchantPro: Pachete de produse, reguli de discount pentru Categoriile dinamice, export predefinit pentru TikTok si multe alte functionalitati

Descopera lansarile lunii aprilie in platforma MerchantPro, care pregatesc terenul pentru o serie de module si functionalitati pe care le vom lansa pe parcursul anului 2022

Ce este D2C si care sunt avantajele acestui model de business pentru micii producatori

D2C eCommerce este unul dintre trendurile care ii pot ajuta cel mai mult pe micii producatori. Afla mai multe despre ce presupune si despre cum il poti folosi in favoarea ta.

Cresteri spectaculoase pentru shop-urile MerchantPro in 2021: +48% in comenzi, +72% in valoarea acestora

Schimbarea comportamentului de consum al romanilor si digitalizarea accentuata a acestuia se reflecta in cifrele la nivel de an inregistrate de cele peste 1.500 de magazine active din platforma eCommerce MerchantPro.
1 ... 10 / 36
Confidentialitate
Utilizam cookie-uri pentru a-ti oferi serviciile si pentru a-ti optimiza experienta. Navigand in continuare, iti exprimi acordul cu privire la Politica de Cookies.