Stiri si tendinte

eCommerce Compass: vanzarile Home&Deco, IT&Electronice si articole sportive, cele mai spectaculoase cresteri fata de 2020

Conform unei analize MerchantPro, numarul comenzilor in perioada ianuarie-septembrie 2021 a crescut cu 54% fata de anul precedent, in timp ce pentru valoarea comenzilor plasate s-a inregistrat o crestere de 76% YOY (year over year).

MerchantPro Edu & Universitatea Lucian Blaga din Sibiu - Proiectul care deschide apetitul pentru eCommerce al noii generatii de antreprenori online

In prima parte a anului 2021, platforma MerchantPro s-a transformat in "material didactic" pentru 100 de studenti romani si straini ai Universitatii Lucian Blaga din Sibiu.

Retargeting lanseaza noua platforma de Marketing all-in-one - Sporeste-ti conversia cu pana la 15%!

Retargeting a lansat oficial noua platforma de marketing automatizat all-in-one, dedicata atat magazinelor online locale, cat si celor internationale.

Ofera clientilor tai posibilitatea de a face plati direct din Internet Banking cu Paysera si MerchantPro!

Iti prezentam una dintre cele mai moderne metode de plata la nivel european: procesarea de plati online direct din Internet Banking-ul clientului, prin Serviciul Initiere Plati bazat pe tehnologia Open Banking

Un nou record de cresteri pentru magazinele MerchantPro in Decembrie: +99% fata de ultima luna din 2019

Luna Decembrie 2020 a adus cresteri spectaculoase de +99% ale vanzarilor pentru magazinele MerchantPro. Afla cum a stat piata de eCommerce la finalului anului 2020 din infograficul MerchantPro.

Raportul GPeC: Romanii au facut in 2019 cumparaturi online de peste 4,3 mdl euro

Conform ARMO, valoarea comertului online din 2019 a depasit cu 20-22% estimarile din 2018.

Peste jumatate dintre romani fac cumparaturi online cel putin o data pe luna

Tot mai multi romani au achizitionat produse sau servicii online, conform studiului GPeC.

5 obiceiuri ce te vor ajuta sa devii un antreprenor de succes

Exista cateva obiceiuri de viata pe care le-ai putea adopta cu usurinta pentru a obtine rezultate mai eficiente in domeniul tau de activitate si a-ti dezvola abilitatile de antreprenor.

Romanii au cumparat online anul trecut produse in valoare de 2,8 miliarde de euro

Potrivit cifrelor si estimarilor principalilor jucatori din comertul electronic romanesc impreuna cu GPeC, valoarea cumparaturilor online a ajuns la 2,8 miliarde de euro in 2017, cu peste 40% mai mult decat in 2016.

59% crestere la platile online prin card anul acesta in Romania

Conform cifrelor furnizate de RomCard, valoarea platilor online prin card in sistemul 3D Secure la magazinele online romanesti a inregistrat o crestere de 59% in primele trei trimestre ale anului 2016.
1 ... 10 / 23
Confidentialitate
Utilizam cookie-uri pentru a-ti oferi serviciile si pentru a-ti optimiza experienta. Navigand in continuare, iti exprimi acordul cu privire la Politica de Cookies.