Termeni de confidentialitate

Conform cerintelor Regulamentului General pentru Protectia Datelor (GDPR – General Data Protection Regulation (EU) 2016/679 pentru prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, SHOPMANIA NET SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.

SHOPMANIA NET SRL este Operator al datelor cu caracter personal pe care dvs. (persoana vizata) in calitate de utilizator al Serviciilor MerchantPro, ni le transmiteti.

Definitiile termenilor

Precizam ca pentru a putea intelege mai bine Politica de Confidentialitate trebuie ca, mai intai, sa va insusiti corect urmatoarele definitii ale cuvintelor cheie, cu scopul de a nu exista confuzii sau interpretari gresite ale politicii noastre de confidentialitate.

1. De ce avem nevoie de datele Utilizatorilor

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de Utilizator al MerchantPro beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime de catre SHOPMANIA NET SRL a Serviciilor sale pe internet si a functionalitatilor pentru crearea si gazduirea de magazine online, conform Termenilor si Conditiilor de utilizare a Serviciilor.

Scopurile colectarii datelor utilizatorilor de catre SHOPMANIA NET SRL, sunt urmatoarele:

2. Cum procesam datele Utilizatorilor

Datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate la sediul societatii SHOPMANIA NET SRL din Str. Marasesti nr. 19, et. 3, ap.5, cod postal 100023, Ploiesti, judetul Prahova. Gazduirea si stocarea datelor dvs. au loc pe teritoriul Romaniei.

Putem furniza datele dvs. cu caracter personal altor companii cu care ne aflam in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate in acest document.

Vom dezvalui informatii daca acest lucru este justificat in scopul de a ne proteja impotriva fraudelor, a ne apara drepturile sau proprietatea. De asemenea, este posibil sa fie necesar sa dezvaluim informatiile dvs. pentru a ne conforma obligatiei legale de a raspunde la cererile legale ale autoritatilor. Datele dvs. cu caracter personal vor fi comunicate doar atunci cand consideram, cu buna credinta, ca avem obligatia de a face acest lucru in conformitate cu legea.

3. Cat timp pastram datele

Vom stoca informatiile dvs. atat timp cat ni se cere prin lege. Daca nu exista nicio cerinta legala, le vom stoca doar atat timp cat este necesar pentru a va putea oferi serviciile noastre. Pe baza unei solicitari trimise catre MerchantPro prin email la adresa support@merchantpro.ro sau utilizand optiunile disponibile in contul de utilizator de pe site, ne puteti solicita anularea contului de utilizator si stergerea sau anonimizarea datelor.

Pentru situatiile in care veti solicita stergerea contului, agreati si intelegeti ca stergerea datelor personale ce va apartin va fi urmata de anularea contului dumneavoastra din sistem si in consecinta atat de imposibilitatea de a accesa Serviciile MerchantPro oferite de SHOPMANIA NET SRL, precum si de stergerea tuturor celorlalte date stocate in cadrul contului dumneavoastra de utilizator.

Orice date cu caracter personal pe care le detinem in scop de marketing le vom pastra pana in momentul in care ne anuntati ca nu mai doriti sa primiti aceste informari.

4. Care sunt drepturile dvs.

In cazul in care considerati ca orice date cu caracter personal ale dvs. pe care noi le detinem sunt incorecte sau incomplete, aveti posibilitatea sa solicitati consultarea, rectificarea sau stergerea acestor informatii. Ne puteti contacta in acest sens prin email la adresa support@merchantpro.ro.

In cazul in care doriti sa reclamati modul in care am gestionat datele dvs., va rugam sa ne contactati pe email la adresa support@merchantpro.ro. Vom analiza reclamatia dvs. si vom colabora cu dvs. pentru rezolvarea problemei.

5. Colectarea datelor tehnice ale utilizatorilor

In scopul imbunatatirii serviciilor oferite prin intermediul website-ului, MerchantPro poate utiliza tehnologii care permit colectarea anumitor informatii cu caracter tehnic despre vizitatorii site-ului.

Colectarea datelelor tehnice de catre MerchantPro se poate realiza in urmatoarele modalitati:

6. Accesul la datele personale

Urmatoarele date vor fi dezvaluite altor utilizatori de Internet si vizitatorilor ai magazinului online creat de catre Utilizator cu scopul utilizarii Serviciilor MerchantPro de catre dumneavoastra:

(i) publice – numele societatii comerciale care opereaza magazinul online, datele de inregistrare la Registrul Comertului, codul de identificare fiscala, numele persoanei de contact,

(ii) personale – numarul de telefon al persoanei de contact desemnata de catre societate pentru a prelua solicitarile clientilor magazinului etc.

Aceste informatii vor fi afisate in cadrul magazinului online pe care il administrati. SHOPMANIA NET SRL va va solicita acordul inainte de a dezvalui informatiile dumneavoastra personale catre terte parti cu alte scopuri sau in alte situatii decat cele mentionate in acest document.

7. Link-uri externe

Pe website-ul MerchantPro pot fi puse la dispozitia publicului spoturi, link-uri sau bannere publicitare care pot conduce spre alte pagini web, apartinand unor terte persoane fizice sau juridice. Informatiile de orice fel, incluzand informatiile cu caracter personal, furnizate unor astfel de pagini nu intra sub controlul sau autoritatea SHOPMANIA NET SRL si acesta nu poate fi facut responsabil pentru orice utilizare a acestora in orice mod.

8. Securitatea

SHOPMANIA NET SRL ia toate masurile de siguranta si securitate pentru a proteja confidentialitatea datelor Dumneavoastra, prin mecanisme fizice, electronice si procedurale de protectie. Deoarece nicio metoda de transmitere a datelor prin intermediul Internetului si nicio metoda de stocare electronica nu este 100% sigura, nu putem garanta securitatea absoluta a datelor dumneavoastra si nu putem elimina complet eventuale riscuri.

9. Modificari ale Acordului de Confidentialitate

SHOPMANIA NET SRL isi rezerva dreptul a modifica prevederile prezentului Acord, cu intrare in vigoare imediat, fara informarea prealabila a utilizatorilor, mai putin in cazul in care aceste modificari afecteaza datele cu caracter personal ale utilizatorilor. Modificarea prezentului Acord va fi comunicata de catre MerchantPro exclusiv in cadrul website-ului MerchantPro, in zonele din website destinate acestui tip de informari. Utilizatorii vor avea acces permanent la prezentul Acord pentru consultare in orice moment. Utilizatorii sunt obligati sa reciteasca periodic continutul prezentului Acord.

In cazul in care aveti intrebari cu privire la continutul prezentului Acord, va rugam sa ne contactati pe e-mail la adresa support@merchantpro.ro, in scris la sediul social al SHOPMANIA NET SRL din Str. Marasesti nr. 19, et. 3, ap.5, cod postal 100023, Ploiesti, judetul Prahova, sau pe fax la numarul (+40) 344 100 826.