ShopMania BIZ a devenit MerchantPro. Avem o noua identitate, dar suntem alaturi de business-ul tau ca si pana acum.

Online Marketing

Cum sa castigi increderea clientilor atunci cand esti la inceput de drum - 7 Idei

Afla cum poti castiga increderea clientilor atunci cand magazinul tau online este proaspat lansat si se afla la inceput de drum.

Esential pentru succes: Strategii marketing, Produse comercializate si Serviciu suport clienti

Conform unui studiu recent realizat de GPeC, in ultimii zece ani, eCommerceul a inregistrat o crestere de peste 500% a cifrei de afaceri, devenind unul dintre cele mai rentabile sectoare de activitate.

Cum poate ajuta Instagram un business de eCommerce

Retelele de socializare si shopping-ul online au fost extrem de compatibile inca de la inceput. Imediat ce producatorii sau vanzatorii au inceput sa...

Noile dimensiuni ideale ale imaginilor pentru conturile retelelor de socializare

Dimensiunile optime ale imaginilor publicate pe social media sufera modificari de la an la an in functie de update-urile platformelor. Mentine pasul cu aceste modificari si ajusteaza imaginile publicate.

Erori de comunicare pe care sa NU le faci cu clientii tai

Intr-un magazin fizic observi imediat daca serviciile si comunicarea oferite clientilor sunt de calitate. Zambetele si amabilitatea vanzatorilor, sau dimpotriva absenta acestora, se observa cu ochiul liber.

Idei cool pentru content intr-o luna fierbinte

Cum te descurci ca sa dai un imbold vanzarilor magazinului tau online in perioada verii? Iata cateva idei de continut care te vor ajuta in luna iulie sa atragi interesul pe retelele de socializare. Da frau liber imaginatiei!

Lucruri pe care e bine sa le stii inainte sa trimiti un colet in strainatate

Invata cum sa pregatesti un colet pentru livrarea in strainatate, atunci cand primesti comenzi online de la clientii din afara tarii.

Ce poti adauga mesajelor tale de marketing pentru a atrage mai multi clienti

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care le ai de facut este sa inveti sa comunici cu clientii tai. Este mai greu sa descoperi care sunt cu adevarat lucrurile care-i pot determina pe clienti sa cumpere un produs.

Cum sa obtii mai multi followeri pe Instagram pentru contul magazinului tau

Majoritatea companiilor care detin un business serios folosesc Instagram pentru a-si prezenta produsele si serviciile, comunitatea utilizatorilor...

Atentie! Umorul pe social media este o arma cu doua taisuri

Modul in care un anumit brand interactioneaza cu clientii sai este cel mai bine reflectat pe retelele de socializare. Perceptia pe care o au...
1 ... 10 / 128
Confidentialitate
Utilizam cookie-uri pentru a-ti oferi serviciile si pentru a-ti optimiza experienta. Navigand in continuare, iti exprimi acordul cu privire la Politica de Cookies.