ShopMania BIZ a devenit MerchantPro. Avem o noua identitate, dar suntem alaturi de business-ul tau ca si pana acum.

Online Marketing

eCommerce SEO 101: Cum sa ai descrieri de produs optimizate (si sa atragi mai multi vizitatori din motoarele de cautare)

Industria eCommerce din Romania creste rapid de la an la an, conform Statista. Ca atare, magazinele online au nevoie de tehnici de promovare din ce in ce mai eficiente. Una dintre ele este SEO pentru eCommerce.

Remote work pentru eCommerce: cum ne adaptam rapid in vremea COVID-19?

Magazine online care inregistreaza vanzari record au propriile provocari. Una dintre cele mai semnificative este adaptarea la munca de acasa. Citeste despre cum sa muncesti mai eficient si mai placut de acasa.

eCommerce in vremea pandemiei de COVID-19. Trenduri si recomandari pentru afacerea ta online

Oamenii inca au nevoie de bunuri de larg consum, iar marketerii sunt de acord ca se va inregistra o crestere rapida a comertului online. Afla ce poti face pentru magazinul tau.

Cum sa vinzi mai mult cu Instagram Ads

Peste 1 miliard de oameni folosesc Instagram lunar, iar 63% dintre ei deschid aplicatia in fiecare zi. Afla de ce sa alegi Instagram Ads in loc de Facebook Ads sau de alte platforme similare.

5 moduri de a creste vanzarile cu ajutorul live chat-ului din magazinul tau online

Live chat-ul creste satisfactia clientilor in magazinele online. Dar stiai ca poate creste si rata de conversie? Afla mai multe despre cum il poti utiliza si optimiza corect pentru a creste semnificativ vanzarile.

Cum sa castigi increderea clientilor atunci cand esti la inceput de drum - 7 Idei

Afla cum poti castiga increderea clientilor atunci cand magazinul tau online este proaspat lansat si se afla la inceput de drum.

Esential pentru succes: Strategii marketing, Produse comercializate si Serviciu suport clienti

Conform unui studiu recent realizat de GPeC, in ultimii zece ani, eCommerceul a inregistrat o crestere de peste 500% a cifrei de afaceri, devenind unul dintre cele mai rentabile sectoare de activitate.

Cum poate ajuta Instagram un business de eCommerce

Retelele de socializare si shopping-ul online au fost extrem de compatibile inca de la inceput. Imediat ce producatorii sau vanzatorii au inceput sa...

Noile dimensiuni ideale ale imaginilor pentru conturile retelelor de socializare

Dimensiunile optime ale imaginilor publicate pe social media sufera modificari de la an la an in functie de update-urile platformelor. Mentine pasul cu aceste modificari si ajusteaza imaginile publicate.

Erori de comunicare pe care sa NU le faci cu clientii tai

Intr-un magazin fizic observi imediat daca serviciile si comunicarea oferite clientilor sunt de calitate. Zambetele si amabilitatea vanzatorilor, sau dimpotriva absenta acestora, se observa cu ochiul liber.
1 ... 10 / 133
Confidentialitate
Utilizam cookie-uri pentru a-ti oferi serviciile si pentru a-ti optimiza experienta. Navigand in continuare, iti exprimi acordul cu privire la Politica de Cookies.