Online Marketing

11 motive care ii fac pe vizitatori sa NU cumpere din magazinul tau (si cum sa le rezolvi)

In eCommerce nu doar primele milisecunde de interactiune sunt determinante pentru plasarea comenzilor. Sunt si multe alte lucruri care pot merge prost de la prima interactiune pana la finalizarea platii.

Cum sa folosesti recenziile pentru a creste vanzarile magazinului tau online

Recenziile sau review-urile de produs sunt cel mai bun mod prin care sa cresti vanzarile in mod organic, fara vreo investitie (sau cu investitii minime) in reclame.

8 hack-uri pentru a genera vanzari rapid, fix cand ai nevoie de ele

Sustenabilitatea magazinului tau online depinde de un volum constant de vanzari. Exista perioade in care vanzarile online cresc in mod natural, dar exista si reversul acestor perioade.

Care sunt KPI-urile care iti arata succesul magazinului tau online si cum sa le masori?

Stim, succesul unui magazin online se masoara in primul rand prin numarul de vanzari si valoarea lor. Insa cum facem sa aflam care dintre tacticile de marketing sunt cele mai eficiente?

8 Modalitati de a creste valoarea medie a comenzii in magazinul tau online

Ai deja un numar mare de comenzi, insa profitul iti pare insuficient? De regula, prima solutie la care te gandesti este sa investesti si mai mult in reclame PPC sau in SEO pentru a creste numarul comenzilor.

9 moduri de a vinde mai mult prin newslettere si campanii email

Stiai ca emailul are cea mai buna rentabilitate dintre toate tacticile de marketing pentru eCommerce si nu numai? Studiile la nivel global arata ca pentru fiecare dolar cheltuit pe marketing prin email vrei primi inapoi o medie de $40.

Ecommerce Blog: Cum sa construiesti o strategie de continut care sa-ti creasca vanzarile

Exista o tactica destul de mult ignorata, cel putin in eCommerce-ul din Romania: content marketing sau crearea si provomarea de continut.

Livreaza prin Coletaria.ro - cea mai extinsa retea de puncte pick-up din CEE

Pentru a te ajuta sa fii cat mai aproape de clientii tai, Coletaria.ro iti ofera acces la o retea complexa de puncte de ridicare a produselor, situate atat in Romania, cat si pe teritoriul intregii Europe.

Cum sa creezi bannere hero care cresc rata de conversie a magazinului tau

Dureaza 50 de milisecunde ca un vizitator sa-si formeze o impresie despre site-ul tau. Cu alte cuvinte, vizitatorii tai pot decide daca le place sau nu site-ul tau in mai putin timp decat le ia sa clipeasca.

Ce sa faci ACUM pentru ca afacerea ta eCommerce sa prospere dupa incheierea crizei

eCommerce este printre industriile mai putin afectate de criza generata de pandemia de COVID-19. Majoritatea magazinelor online sunt inca in activitate, in special cele care ofera produse de larg consum.
1 ... 10 / 145
Confidentialitate
Utilizam cookie-uri pentru a-ti oferi serviciile si pentru a-ti optimiza experienta. Navigand in continuare, iti exprimi acordul cu privire la Politica de Cookies.