Te confrunti cu probleme de performanta, scalabilitate sau lipsa unor functionalitati?

Este posibil sa descoperi ca platforma ta actuala de ecommerce este depasita sau nu mai corespunde nevoilor actuale. Suntem aici pentru a te asista in procesul de migrare catre o platforma mai prietenoasa si mai performanta, reducand totodată impactul asupra afacerii tale.

Cum te putem ajuta sa iti migrezi magazinul online?

Este afacerea ta si stim ca conteaza ca lucrurile sa iasa bine. Poti migra datele din magazinul tau actual in platforma MerchantPro cu ajutorul echipei noastre specializate in asemenea operatiuni. Iti putem importa produsele, atributele, categoriile, stocurile si preturile, istoricul comenzilor sau al clientilor etc..

Acuratetea migrarii datelor

Intreg procesul de migrare necesita o planificare atenta, validare riguroasa si monitorizare continua, pentru a se asigura transferul si integrarea corecta a datelor in noul mediu.

Minimizare impact SEO

Ne asiguram ca odata cu migrarea datelor vor fi facute si toate redirecturile necesare, minimizand astfel impactul asupra pozitiei tale in SERP.

Reducere downtime

Comunicam in permanenta cu tine si suntem dedicati in a minimiza downtime-ul magazinului tau online in procesul de migrare, astfel incat afacerea ta sa poata functiona fara probleme.

Asigura-te ca migrezi tot ce conteaza

Cand migram un magazin online, facem mai mult decat sa importam produsele din vechiul tau magazin.

Echipa MerchantPro va importa toate datele relevante pe care magazinul online le utilizeaza in prezent, cum ar fi istoricul comenzilor, datele clientilor, atributele, preturile, etc..

Transfera-ti designul actual

Pastrarea acelorasi elemente de design si a identitatii de brand poate fi cateodata o misiune dificila. MerchantPro dispune de o echipa de designeri si programatori care pot migra designul tau existent in noul magazin online, aducand in acelasi timp si imbunatatiri.

Intrebari Frecvente

Nu ai gasit ce cautai? Intra in Help Center sau contacteaza-ne.

Daca vrei sa discuti direct cu un consultant, ne poti suna: +40 344 111 121

Cand ar trebui sa migrez la o alta platforma de eCommerce?

Daca utilizezi o platforma invechita, cu performante slabe, lipsa de scalabilitate, probleme de securitate sau daca primesti foarte greu raspuns la solicitarile tale, atunci ar trebui sa iei in considerare migrarea magazinului online.

Migrarea la o alta platforma de comert electronic poate fi o decizie semnificativa, insa te poate ajuta sa iti cresti afacerea si este cu siguranta un lucru pe care ar trebui sa il iei in calcul.

Va exista o perioada in care magazinul meu nu va functiona pe durata migrarii?

Procesul de migrare nu ar trebui sa implice un timp de nefunctionare daca este pregatit cu atentie, cel mult poate fi vorba de un downtime de 15-30 minute, cat ar fi necesar domeniului sa se propage catre noua platforma.

Echipa noastra de experti va incerca sa se asigure ca magazinul tau ramane accesibil cat de mult posibil pe tot parcursul procesului, facandu-ti recomandarile necesare pentru a limita timpul de nefunctionalitate.

Cat timp dureaza migrarea magazinului?

Durata migrarii depinde de dimensiunea magazinului, de complexitatea acestuia, de volumul de date care trebuie migrate, de necesitatea implementarii unui design customizat sau integrarii cu o solutie de tip ERP.

In general, poate dura cateva saptamani sau luni in cazuri mai complexe pentru a finaliza complet procesul.

Care sunt costurile migrarii unui magazin online?

Costul migrarii depinde de dimensiunea magazinului tau online, de complexitate si de platforma de la care doresti sa migrezi. Contacteaza-ne pentru a obtine mai multe informatii.

Procesul de migrare va un impact SEO asupra magazinului meu?

Daca migrarea se face conform unui plan bine definit, magazinul nu ar trebui sa fie afectat din punct de vedere al indexarii in motoarele de cautare. Pentru asta ar trebui sa te asiguri in primul rand ca toate URL-urile vechi sunt corect redirectionate catre URL-urile noi si ca, pe noul site, continutul este cel putin la fel de bun ca pe vechiul site.

Urmareste cu atentie indicatorii de performanta SEO dupa migrare in panoul Google Search Console. Verifica submiterea corecta pentru fisierele de tip sitemap, indexarea corecta a paginilor si pozitionarea în rezultatele cautarii.

Pot testa noua platforma inainte de a face schimbarea definitiva pentru a ma asigura ca totul functioneaza corect?

Sigur, inainte de a porni noul magazin vei avea posibilitatea de a testa platforma integral. Vom fi alaturi de tine pe tot parcursul acestui proces, insa este important sa colaborezi strans cu agentia SEO cu care lucrezi, pentru a te asigura ca totul functioneaza la capacitate maxima, inainte de a decide sa migrezi.