Devino partener in programul MerchantPro Hub

Fie ca esti o agentie digitala, consultant de business sau integrator de solutii IT, webdesigner sau dezvoltator de tehnologie, programul nostru de parteneriate iti va aduce noi venituri, mai multa vizibilitate, aprecierea clientilor si posibilitatea de a iti extinde paleta de servicii eCommerce.

Devino partener

Beneficiile partenerilor MerchantPro

 Prin modul de abordare a relatiilor cu clientii si partenerii nostri, de peste 20 de ani adoptam un model de business de tip “win-win”, cladind parteneriate solide si durabile.

Venituri recurente

Castiga bonusuri atractive intre 10 – 30% pentru fiecare client recomandat. 

Suport si instruire

Ai acces la un partner manager dedicat, la documentare si training si la resurse de marketing.

Extinde-ti afacerea

Programul iti da posibilitatea de a-ti oferi serviciile unui cerc nou de clienti, primind o expunere suplimentara.

Tipuri de parteneriate

Alatura-te comunitatii de parteneri MerchantPro si ajuta-ti clientii sa isi dezvolte afacerile folosind o platforma eCommerce ultra-performanta, care redefineste standardele in domeniul comertului online.

Parteneri Afiliati
Recomanda clientilor tai solutiile MerchantPro si castiga 20% comision. O modalitate rapida si facila de a genera noi venituri, in timp ce iti ajuti clientii sa isi construiasca si optimizeze afacerea online.

Parteneri de solutii
Daca esti o agentie digitala, o companie de consultanta sau un integrator de solutii si doresti sa le oferi clientilor tai o solutie performanta de eCommerce, atunci MerchantPro este partenerul ideal pentru tine.

Parteneri tehnologici
Partenerii tehnologici MerchantPro ofera tehnologii si servicii care se integreaza cu platforma, pentru a raspunde nevoilor individuale de business ale clientilor nostri.