Functionalitati MerchantPro

Functionalitati pentru afaceri online: Formular retur, Schimb de produse, Wallet, Puncte de loialitate, Categorii dinamice si Colectii de produse

A venit din nou timpul sa iti prezentam o trecere in revista a celor mai importante functionalitati pe care le-am adaugat in platforma.

Nou lansat pe MerchantPro: Comenzi tip retur, DPD Click&Collect, Filtre de tip Slider, Facturare cu societati multiple si multe altele

Ne tinem activ de promisiunea de a lansa mereu noi si noi functionalitati in platforma MerchantPro, asa ca iata sumarul celor mai importante update-uri la care poti avea deja acces.

Nou pe MerchantPro: Sincronizare Multi Store, Sameday Easybox si multe alte functionalitati recente

Recent am publicat upgrade-uri in sistem, dar cum intre timp am facut disponibile alte functionalitati noi in platforma eCommerce, e momentul sa iti spunem mai multe despre ele.

Cele mai noi upgrade-uri MerchantPro pentru Promotii online, Produse favorite, Blacklist si nu numai

La inceput de vara si cu o doza proaspata de optimism, venim catre tine cu vesti despre cele mai noi functionalitati pe care ti le-am pregatit in ultima perioada.

Cele mai recente tool-uri MerchantPro: Conectare integrata cu Whatsapp, Bannere grid, Splitare sau unire automata comenzi

Traim o perioada care ne pune pe toti la incercare, dar asa cum istoria business-ului ne arata, un astfel de moment ne poate ajuta sa ne reevaluam cu mai mare luciditate actiunile.

Noi functionalitati MerchantPro - Sistem de log-uri activitate, clonare comenzi si multe altele

Foloseste la potential maxim noile functionalitati pentru a-ti creste vanzarile si pentru a-ti optimiza fluxurile operationale si administrative.

Noi functionalitati MerchantPro: Cart persistent, Promotii noi, Automatizare coduri postale si altele

Afla totul despre noile functionalitati disponibile in platforma MerchantPro: cart sharing, produse combo sau cadou, livrare gratuita, detectie automata coduri postale.

Noi functionalitati de toamna

Am lansat o noua serie de noutati la nivelul panoului de control al magazinului tau. In continuare poti gasi o trecere in revista succinta a celor mai importante update-uri de care contul tau beneficiaza deja.

Sistem avansat de bannere, un nou modul de facturare si multe alte functionalitati noi

De acum ai libertate maxima in cadrul magazinului tau cu un sistem ultra-flexibil de Bannere. Afla care sunt multiplele zone predefinite aduse de noul update.

Instrumente si functionalitati noi pentru magazinul tau online la inceput de vara

Iti venim in intampinare cu noi functionalitati si instrumente in cadrul platformei eCommerce. Afla mai jos despre optiunile pe care le-am facut disponibile in ultima perioada pentru magazinul tau.
1 ... 10 / 31
Confidentialitate
Utilizam cookie-uri pentru a-ti oferi serviciile si pentru a-ti optimiza experienta. Navigand in continuare, iti exprimi acordul cu privire la Politica de Cookies.