Cum functioneaza programul de afiliere

Daca detii o agentie de publicitate, de SEO, de Influencer Marketing sau daca pur si simplu ai o baza extinsa de urmaritori in social media, inscrie-te in programul de afiliere MerchantPro si castiga bani de fiecare data cand iti convingi un client sa isi dezvolte afacerea online cu MerchantPro. La orice achizitie de abonament pe care o generezi in platforma, beneficiezi de un comision lunar de 20%, pentru o perioada de 2 ani. Win-win!

Dupa ce contul tau de afiliat a devenit activ, vei avea la dispozitie toate instrumentele de promovare necesare, astfel incat sa obtii performante maxime.

Inscrie-te in programul de afiliere MerchantPro si incepe sa castigi bani alaturi de solutia SaaS nr. 1 din Romania!

Comisioane recurente pentru vanzarile pe care le generezi

De fiecare data cand un client isi deschide un cont pe platforma MerchantPro ca urmare a recomandarii tale, acesta este asociat automat contului tau de afiliat.

Din momentul in care clientul achizitioneaza si un plan de servicii, vei incepe sa acumulezi un comision de 20% din contravaloarea planurilor, timp de 2 ani.

Platforma MerchantPro este construita pentru a sustine cresterea business-urilor si pentru a livra performanta in eCommerce, astfel ca poti continua sa o recomanzi cu incredere cat mai multor clienti si sa-ti maximizezi numarul si valoarea comisioanelor inregistrate.

Te ajutam sa obtii cele mai bune rezultate

Pentru inregistrarea in programul de afiliere MerchantPro nu trebuie sa ai experienta in marketing afiliat. Un account manager dedicat iti va sta la dispozitie inca de la inceput si te va consilia in alegerea celei mai bune strategii de promovare.

In dashboard-ul de afiliat ai acces atat la materiale si instrumente esentiale de promovare, cat si la o perspectiva de ansamblu asupra performantei tale, astfel incat sa iti poti urmari usor lead-urile, vanzarile si comisioanele.

Devino acum afiliat MerchantPro si descopera o noua oportunitate de a-ti spori atat veniturile, cat si capitalul de incredere din partea clientilor sau urmaritorilor tai.

Devino chiar astazi afiliat MerchantPro

Ai o agentie de publicitate, SEO, marketing sau ti-ai creat o comunitate puternica de urmaritori sau clienti? Recomanda MerchantPro si castiga comisioane performante in mod recurent!
Inscrie-te in program
Confidentialitate
Utilizam cookie-uri pentru a-ti oferi serviciile si pentru a-ti optimiza experienta. Navigand in continuare, iti exprimi acordul cu privire la Politica de Cookies.