Campuri checkout

Campuri checkout

Aplicatia iti permite sa afisezi campuri suplimentare in pagina de Checkout a magazinului.

Instaleaza aplicatia

Despre aplicatie

Cu ajutorul campurilor suplimentare poti sa afisezi in pagina de finalizare a comenzii o serie de informatii suplimentare, respectiv sa soliciti informatii aditionale din partea clientilor tai. Spre exemplu, poti solicita cumparatorilor sa isi introduca varsta sau sa selecteze de unde au auzit de magazinul tau etc.

Campurile aditionale de tip Checkout iti permit astfel sa colectezi informatii pe care le poti utiliza ulterior in scopuri de marketing sau pentru a imbunatati serviciile oferite si produsele comercializate si, de asemenea, te ajuta sa cresti valoarea comenzilor plasate in magazin.

Totodata, prin intermediul campurilor aditionale, poti activa optiunea de adaugare in cart de produse recomandate, direct din pagina de Checkout. Astfel, clientul nu va mai trebui sa paraseasca pagina de finalizare a comenzii, ceea ce diminueaza riscul de abandon al comenzii.
  • Adaugarea de campuri suplimentare in pagina de Checkout a magazinului;
  • Posibilitatea de a afisa la Checkout campuri aditionale de tip Fisier, Text, Data, Product picker/multipicker, Boolean si Multilist.

Beneficii

  • Afisarea de campuri aditionale la checkout;
  • Colectarea de informatii suplimentare de la clientii magazinului;
  • Acces la informatii utile pentru crearea programelor de loializare;
  • Cresterea valorii comenzilor prin functia de adaugare in cart a produselor recomandate, direct din pagina de Checkout.

Aplicatii similare

CartBot

CartBot

Include automat in cartul clientilor diferite articole sau taxe (ex: SGR) atunci cand se achizitioneaza anumite produse.

Formular Retur

Formular Retur

Ofera clientilor posibilitatea sa initieze retururi, sa anuleze comenzi sau sa solicite schimburi de produse.

Email Monitor

Email Monitor

Monitorizeaza istoricul emailurilor trimise din sistem catre clienti, precum si statusul de livrare al acestora.

Google reCAPTCHA

Google reCAPTCHA

Instaleaza aplicatia si impiedica inregistrarea de utilizatori falsi sau alte tipuri de activitati abuzive in site-ul tau.

Auto Translator

Auto Translator

Adreseaza-te facil cumparatorilor din alte tari cu functionalitatea de traducere automata a continutului din magazinul tau.

Blacklist

Blacklist

Monitorizeaza sau restrange accesul clientilor problematici la plasarea de comenzi sau alte functionalitati din magazin.