Toate instrumentele de care ai nevoie, usor de folosit

Descopera ce inseamna o platforma puternica de eCommerce. Concentreaza-te pe business, de restul avem grija noi.

Design-uri
care vand

In galeria de teme gratuite gasesti design-uri perfect optimizate SEO, responsive, mobile friendly si cu timp de incarcare rapid.

Daca vrei un design complet personalizat, ti-l poti crea singur sau cu ajutorul nostru - ai acces complet la CSS si HTML.

- Teme dezvoltate pentru a genera conversii - Design-uri responsive si mobile friendly, validate W3C/XHTML - Acces deplin la editare CSS si HTML direct in browser - Sistem avansat de bannere dinamice - Blog perfect integrat cu magazinul - CMS intuitiv pentru administrare continutului

Atrage
clienti si vanzari

Ai acces la cele mai eficiente instrumente de conversie, pentru a creste numarul si valoare vanzarilor.

Fii o prezenta vizibila in mediile sociale si motoarele de cautare, impulsioneaza-ti clientii sa plaseze comanda si valorifica toate carturile abandonate.

- Sistem de promotii de produs complexe si cupoane discount - Grupuri de clienti cu preturi preferentiale - Management de carturi abandonate - Product reviews si feedback post-vanzare - Notificare automata la revenirea produselor in stoc - Modul CRM pentru managementul clientilor - Integrare cu sisteme de email marketing si trimitere SMS

Fii in topul
cautarilor

Magazinul tau este construit pe o structura perfect optimizata pentru SEO, astfel incat sa poti ajunge cat mai sus in motoarele de cautare.

Clientii nostri ajunsi pe primele pagini de rezultate demonstreaza acest lucru prin vanzarile pe care le inregistreaza in fiecare zi.

- Optimizare onsite avansata, conceputa si imbunatatita constant de experti SEO - URL-uri friendly customizabile - Generare si submitere automata a sitemap-ului XML in motoarele de cautare - Fisiere gazduite pe servere ultra-rapide, pentru cea mai buna viteza de incarcare - Generare automata de redirecturi 301 si pagini 404 - Cod HTML simplu si curat, validat W3C - SSL setup

Gazduire performanta
gratuita

Viteza de incarcare este esentiala pentru o vizibilitate crescuta in motoarele de cautare si pentru o mai buna rata de conversie. La fel de importanta este si viteza cu care iti administrezi magazinul.

Sistemul de Cloud eCommerce MerchantPro va fi intotdeauna pregatit sa iti sustina cu maxima eficienta noul volum de clienti, comenzi, trafic si catalog de produse in permanenta crestere.

Indiferent de volumul de trafic, primesti gazduire in mod gratuit pe servere de inalta performanta si iti poti crea si administra conturile proprii de email cu cea mai mare usurinta.

Vinde usor
orice produs

Cu MerchantPro esti pregatit sa iti vinzi produsele in doar cateva minute.

Configureaza-ti si administreaza-ti catalogul de produse simplu si rapid, indiferent de particularitatile produselor tale.

- Import automat si programat de produse, pentru sincronizare cu furnizorii - Administrare avansata de inventar si stocuri - Exporturi predefinite de produse sau complet customizabile - Generare automata de etichete de produs cu coduri scanabile - Sistem de campuri aditionale pentru extinderea datelor din catalog - Poti vinde produse fizice, personalizabile sau produse digitale

Comenzi
procesate rapid

Optimizeaza-ti fluxurile operationale si creste performanta business-ului tau online!

Proceseaza rapid comenzile, foloseste integrarile cu serviciile de curierat, genereaza documente fiscale, administreaza incasarile si retururile - totul dintr-un singur loc.

- Integrare cu metode de plata online si offline, inclusiv plata la sediu - Integrare cu cele mai importante sisteme de curierat - Administrare flexibila a taxelor de livrare - Sistem complet de contabilitate, integrare cu sistem de gestiune - Sistem de administratori multipli ai magazinului, cu permisiuni diferentiate si rapoarte de activitate - Exporturi dinamice de comenzi sau produse comandate

Oportunitati nelimitate

Flexibilitatea MerchantPro iti permite sa iti dezvolti afacerea online asa cum iti doresti, pornind de la un design complet personalizat pana la interconectari cu sisteme third-party.

Daca esti interesat de functionalitati aditionale, echipa noastra de specialisti cu peste 15 ani de experienta in eCommerce este pregatita sa te sustina.

- Control asupra CSS-ului si HTML-ului pentru designul tau, cu editare direct din browser - Shop IP dedicat - APIs & Webhooks - Exporturi de date in formate custom - Sistem de administratori multipli, cu nivele diferite de permisiuni - Integrari cu cele mai importante servicii third-party de care ai nevoie

Cea mai stabila
solutie eCommerce

Timpul pe care il dedici dezvoltarii business-ului tau este esential.

Acum te poti concentra pe crestere, in timp ce MerchantPro preia in grija toata infrastructura hardware si software si iti ofera cea mai stabila si sigura solutie de Cloud eCommerce.

- Arhitectura Cloud eCommerce - Scalabilitate 100% indiferent de dimensiunea afacerii - Protectie completa anti-frauda si anti-hacking - SPF & DKIM - Sistem avansat de back-up zilnic - Gazduire pe servere performante, redundanta crescuta - Uptime de peste 99.9% - Monitorizare 24/7
Confidentialitate
Utilizam cookie-uri pentru a-ti oferi serviciile si pentru a-ti optimiza experienta. Navigand in continuare, iti exprimi acordul cu privire la Politica de Cookies.