Consolideaza-ti canalele de vanzare catre persoane fizice si juridice

Detii un magazin online care se adreseaza clientilor de tip persoana juridica? In platforma MerchantPro gasesti toate instrumentele de care ai nevoie pentru performanta in eCommerce B2B si, bineinteles, B2C.

Iti oferim o serie de functionalitati dedicate afacerilor online care vand en-gros sau catre alte companii, capabile sa sustina strategia ta de vanzare in fata publicului-tinta: preturi diferentiate in functie de grupuri de clienti, discount-uri de volum, crearea de abonamente periodice pentru anumite produse, plus multe altele.

Cu aceste solutii automatizate simplifici semnificativ toate operatiunile tale eCommerce B2B, dar si ale partenerilor tai.

Preturi diferentiate la nivel de grupuri de clienti

Este important ca in colaborarile B2B sa creezi relatii durabile cu fiecare dintre parteneri in parte. Astfel, pe baza istoricului achizitiilor, poti personaliza diverse oferte, care sa raspunda mai bine nevoilor acestora.

In magazinul tau MerchantPro poti crea reduceri de pret disponibile doar pentru anumite grupuri de clienti, ceea ce permite doar membrilor logati din grupul respectiv sa achizitioneze produsele la respectivul pret preferential. Pentru o mai buna segmentare, poti defini grupuri de clienti pe orice fel de criterii care iti pot influenta pozitiv vanzarile, cum ar fi tipurile de produse achizitionate, frecventa comenzilor sau volumul acestora.

Tu beneficiezi de flexibilitate in gestionarea si prezentarea ofertelor, iar satisfactia partenerilor creste cu fiecare comanda plasata in magazinul tau.

Reduceri dinamice in functie de volum

O practica des intalnita in relatiile B2B este acordarea de discount-uri la volum pentru diverse achizitii. Poti face asta in cadrul magazinului tau prin setarea unei reguli de tip bulk discount, prin care clientul persoana juridica primeste o reducere de pret ce variaza in functie de numarul de bucati achizitionate dintr-un produs.

Ai la dispozitie multiple optiuni de a defini sau limita produsele pentru care se vor aplica aceste reguli de discount, inclusiv in functie de stocurile disponibile, astfel incat oferta sa se potriveasca “manusa” clientilor tai, dar sa si respecte strategia ta de vanzari.

Ofera posibilitatea plasarii de Comenzi & abonamente recurente

Exista multe situatii in care clientii B2B pot avea nevoie in mod recurent de anumite produse, cum ar fi consumabilele pentru birouri. Daca si tu vizezi astfel de grupuri-tinta de clienti, le poti pune la dispozitie in magazinul tau MerchantPro optiunea Comenzi & abonamente recurente, care permite plasarea de comenzi in mod automat, fara alte interventii, la intervale de timp predefinite.

Tu castigi predictibilitate in ceea ce priveste comenzile plasate, iar partenerii tai beneficiaza de o experienta de cumparare mai facila.

Inregistrare pentru clientii tip persoana juridica

Cand afacerea ta online este orientata catre vanzari B2B, magazinul trebuie sa fie pe masura asteptarilor. Pe langa capacitatea de a configura oferte dedicate clientilor de tip business, platforma MerchantPro iti ofera inclusiv posibilitatea de permite accesul in magazin doar pentru persoane juridice si de a-ti personaliza pagina de inregistrare sau checkout utilizand campuri specifice acestei tipologii de client.

Tranzactiile eCommerce B2B pot fi complexe, insa instrumentele disponibile in platforma MerchantPro te pot ajuta sa usurezi semnificativ toate procesele.

Confidentialitate
Utilizam cookie-uri pentru a-ti oferi serviciile si pentru a-ti optimiza experienta. Navigand in continuare, iti exprimi acordul cu privire la Politica de Cookies.