Produsele tale in cosul clientilor eMag

A castiga increderea unui nou client poate fi o provocare. Integrarea cu eMag Marketplace te ajuta sa elimini astfel de obstacole si sa accesezi o audienta deja fidelizata si cu un potential enorm de conversie.

Produsele din magazin sunt trimise automat din magazinul tau MerchantPro catre sistemul eMag, comenzile din Marketplace sunt centralizate si pot fi procesate direct din panoul de control al magazinului, iar stocurile sunt sincronizate dinamic intre sisteme. Pregateste-te sa intampini noul flux de clienti si comenzi!

Conectare intuitiva la eMag Marketplace

Dupa ce ai fost aprobat de eMag in Marketplace, iti poti lista produsele in cel mai facil mod. Pe baza unui setup rapid, catalogul tau de produse va fi corelat la structura specifica eMag si mai departe poti alege ce produse vrei sa trimiti catre Marketplace, la ce preturi si in ce conditii.

Ai control complet asupra ofertei tale de produse din eMag Marketplace, astfel incat sa poti vinde cu eficienta maxima. Dupa configurarea initiala in care suntem alaturi de tine la orice pas, esti deja gata sa vinzi!

Sincronizare completa, automatizare perfecta

A vinde pe un nou canal nu trebuie sa insemne efort suplimentar. Integrarea dintre platforma MerchantPro si eMag Marketplace iti asigura o perfecta sincronizare de produse, stocuri si comenzi, astfel incat sa te poti concentra pe livrarea comenzilor si asigurarea unui serviciu de exceptie catre clientii eMag.

Totul este automatizat pana la cele mai mici detalii. Bucura-te de cea mai actuala integrare cu eMag din piata si depaseste-ti competitorii!

Functionalitati extinse, mai multe vanzari

Creste-ti exponential vanzarile prin eMag Marketplace! Integrarea magazinului tau MerchantPro cu eMag este complet automatizata si adaptabila la particularitatile business-ului tau:

- Sincronizarea automata si actualizarea produselor, specificatiilor, stocurilor - Setup automatizat de preturi diferentiate intre magazin si marketplace - Sincronizare automata a comenzilor intre marketplace si magazin
Cum incep sa vand pe eMag Marketplace?
Mergi in zona dedicata seller-ilor de pe eMag Marketplace si solicita inregistrarea, completand formularul dedicat. Dupa aprobarea cererii, vei putea sa iti listezi si vinzi produsele pe eMag.
Cum sunt publicate produsele pe platforma eMag?
Categoriile si specificatiile din catalogul eMag Marketplace sunt preluate automat prin API si sincronizate apoi manual sau automat cu catalogul de produse din magazinul tau MerchantPro. Toate produsele sau, in functie de preferinte, o anumita selectie de articole sunt apoi trimise catre marketplace, unde vor trece printr-un proces de aprobare in vederea listarii.
Cum procesez comenzile venite din eMag?
Comenzile plasate din marketplace sunt preluate automat prin API in sistemul MerchantPro si sunt evidentiate printr-un marcaj specific in cadrul listingului de comenzi. Poti aplica o serie de filtre pentru identificarea comenzilor sosite de pe canalul eMag, cu scopul unei procesari mai eficiente.
Pot sa setez preturi diferite in eMag Marketplace?
In cazul in care doresti sa aplici o politica diferita de pret pentru vanzarea pe acest canal, ai posibilitatea de a defini o serie de reguli automatizate pe baza carora preturile trimise catre eMag vor fi ajustate conform setarilor tale.
Cum pot sa accesez integrarea cu eMag?
Pentru a utiliza modulul de integrare cu eMag Marketplace din platforma MerchantPro, in primul rand trebuie sa detii un abonament activ de tip VIP sau Enterprise. Costul aplicatiei eMag Marketplace este format dintr-o taxa unica de setup si dintr-un abonament lunar pentru utilizarea integrarii.
Cum ma ajuta integrarea cu eMag Marketplace?
eMag, cel mai mare Marketplace local, iti ofera posibilitatea sa accesezi o audienta extinsa formata din clientii eMag si sa iti cresti semnificativ vanzarile. Integrarea MerchantPro cu eMag Marketplace iti permite sa economisesti timp si resurse, pe baza automatizarii integrale pentru publicarea catalogului de produse si preluarea comenzilor venite de pe acest canal.
Confidentialitate
Utilizam cookie-uri pentru a-ti oferi serviciile si pentru a-ti optimiza experienta. Navigand in continuare, iti exprimi acordul cu privire la Politica de Cookies.