Comercianti terti pot sa vanda in marketplace-ul tau

Alege sa-ti transformi magazinul online MerchantPro intr-un marketplace si ofera-le altor comercianti posibilitatea de a-si vinde produsele prin platforma ta.

De ce sa iti creezi un marketplace? Pentru ca astfel, poti gazdui in magazinul tau o varietate mai mare de produse fara sa gestionezi stocuri suplimentare si in acelasi timp sa-ti atragi tot mai multi clienti noi. In plus, atributiile precum administrarea comenzilor sau expedierea produselor pot reveni integral in sarcina Sellerilor terti - asta in timp ce tu iti asumi mai putine riscuri si iti cresti profitabilitatea.

In calitate de proprietar al marketplace-ului, ai control absolut asupra Sellerilor, produselor acestora, dar si asupra comenzilor si incasarilor.

Control total asupra ofertelor Sellerilor si comenzilor

Odata acceptati ca Selleri in marketplace-ul tau online MerchantPro, comerciantii terti pot incepe sa isi listeze produsele proprii pe site si, in functie de preferintele definite de tine, sa se ocupe direct de gestionarea comenzilor.

Tu detii insa controlul absolut asupra tuturor actiunilor vanzatorilor, a produselor listate si asupra preturilor acestora. In cazul in care produsele sunt importate automat in marketplace utilizand un feed furnizat de Seller, preturile pot fi ajustate dinamic pe baza unei formule predefinite de calcul. Marketplace-ul tau, regulile tale!

Sincronizare automata intre Marketplace si catalogul Sellerilor

Simplifica listarea produselor Sellerilor in marketplace cu ajutorul functiei de import automat al produselor, pe baza de feed-uri.

Pe langa adaugarea de produse, ai asigurata inclusiv actualizarea periodica a acestora, la intervale de timp predefinite. Procesul se deruleaza automat, asa ca nici tu, nici Sellerii nu trebuie sa va faceti griji pentru acuratetea cataloagelor de produse.

Conturi de Seller cu acces diferentiat pentru procesarea comenzilor

Ai posibilitatea sa creezi conturi de administrator pentru Selleri, cu drepturi restranse la panoul de control al marketplace-ului. Pe baza permisiunilor pe care le acorzi, fiecare Seller poate sa aplice o serie de modificari asupra produselor proprii, sa isi proceseze comenzile si sa se ocupe de expedierea acestora.

Ca proprietar al marketplace-ului, ai control deplin asupra tuturor operatiunilor, insa poti alege sa lasi gestiunea acestora in responsabilitatea Sellerilor. Te vei putea concentra astfel pe business, in timp ce partea operationala este asigurata de comerciantii terti.

Crestere exponentiala pentru afacerea ta online

Unele dintre cele mai populare si mai profitabile companii la nivel global sunt cele de tip Marketplace. In calitate de detinator, atentia ta ar trebui sa se indrepte catre atragerea cat mai multor clienti, dar si a unui cerc de Selleri capabili sa indeplineasca asteptarile publicului tau tinta.

Daca pana de curand lansarea unui marketplace necesita investitii si resurse extinse, acum poti avea acces la o noua directie de business mult mai usor. MerchantPro iti ofera toate instrumentele de care ai nevoie pentru a-ti transforma magazinul online intr-un marketplace complet echipat, astfel incat sa iti poti scala business-ul la urmatorul nivel.

Confidentialitate
Utilizam cookie-uri pentru a-ti oferi serviciile si pentru a-ti optimiza experienta. Navigand in continuare, iti exprimi acordul cu privire la Politica de Cookies.