Conecteaza multiple magazine la acelasi stoc

Vrei sa administrezi mai multe magazine online utilizand un catalog si un inventar comune? Aplicatia Multi Store iti permite sa conectezi si sincronizezi mai multe magazine de pe platforma MerchantPro, folosind un singur catalog de produse si stocurile aferente in cadrul mai multor magazine.

Vei putea sa definesti un magazin principal, care va detine controlul asupra catalogului de produse si stocurilor, la care poti conecta mai multe magazine secundare care vor prelua informatiile din magazinul principal. Catalogul de produse este actualizat in mod automat la nivelul tuturor magazinelor conectate, iar stocurile sunt sincronizate in permanenta pe toate canalele de vanzare.

Actualizare dinamica de inventar

In momentul in care mai multe magazine sunt legate la acelasi stoc, este esential ca acesta sa fie perfect sincronizat in toate magazinele. Riscul ca un client sa plaseze o comanda pentru un produs iesit din stoc este astfel minim.

Aplicatia Multi Store sincronizeaza pe baza de API inventarul la nivelul tuturor magazinelor conectate, indiferent de actiunea care a dus la modificarea stocului pe oricare dintre magazinele conectate: inregistrarea unei noi comenzi, editarea, anularea sau stergerea unei comenzi, precum si interventiile directe asupra valorii stocurilor.

Import si actualizare automate de catalog

Creeaza si actualizeaza simultan produsele in toate magazinele conectate. Cu ajutorul aplicatiei Multi Store, un produs nou trebuie creat o singura data in magazinul principal, urmand ca acesta sa fie importat automat in toate magazinele secundare conectate.

Orice actualizare a produselor existente se va propaga de asemenea automat in toate celelalte magazine. Pentru flexibilitate maxima, ai control deplin asupra produselor care vor fi trimise catre fiecare magazin secundar, asupra preturilor cu care produsele vor fi publicate, precum si asupra altor particularitati specifice fiecarui magazin conectat in parte.

Cum ma poate ajuta Multi Store

Prin posibilitatile de interconectare a mai multor magazine, aplicatia Multi Store este solutia optima in cazul in care operezi mai multe platforme sau canale de vanzare pe MerchantPro. Aplicatia te ajuta indiferent daca magazinele conectate sunt adresate pietei din aceeasi tara sau daca magazinele sunt destinate unor piete externe diferite.

Poti decide ce produse vor fi publicate pe fiecare magazin in parte, poti exclude diferite produse sau categorii de produse de la listarea pe magazinele secundare, poti dezactiva importul sau actualizarea anumitor campuri de produs, ai optiunea de a converti preturile automat in alte monede sau de a ajusta preturile pe baza unor reguli automate de calcul.

Confidentialitate
Utilizam cookie-uri pentru a-ti oferi serviciile si pentru a-ti optimiza experienta. Navigand in continuare, iti exprimi acordul cu privire la Politica de Cookies.