Servicii de copywriting in limba bulgara

Depaseste granitele si fa-ti cunoscut magazinul online MerchantPro inclusiv in Bulgaria cu ajutorul serviciilor noastre de copywriting nativ specializat. Localizeaza in mod profesionist continutul site-ului tau, fara greselile inerente din traducerile automate si fara grija ca mesajele transmise lasa loc de interpretari.

Expertii nostri locali se asigura ca tot ceea ce comunici este adaptat pietei careia te adresezi si ca magazinul tau este pregatit sa-si atinga urmatorul nivel de potential. In plus, sistemul MerchantPro iti pune la dispozitie si alte facilitati precum CMS dedicat pentru administrarea catalogului de produse, conversie dinamica a preturilor si integrare cu metodele de plata locale.

Consultanta si cercetare a pietelor locale

Sa vinzi online catre clienti din Bulgaria poate fi dificil daca nu cunosti pietele respective. Aici intervenim noi cu servicii de consultanta care te ajuta sa depasesti acest impediment. Mai mult, cercetam piata si gasim cei mai potriviti parteneri, furnizori sau clienti pentru afacerea ta.

Ai nevoie de un nume de domeniu? Te ajutam tot noi. Echipele noastre locale sunt gata sa isi puna experienta la lucru pentru a-ti introduce afacerea eCommerce in orice nisa a pietelor din Bulgaria sau chiar din regiune.

SEO localizat pentru competitivitate nativa

Vrei ca magazinul tau online sa devina popular si in cautarile pe Google sau Bing in limba bulgara? Specialistii nostri in SEO te vor ajuta sa-ti optimizezi site-ul pentru piata din Bulgaria, incepand cu titlurile paginilor, meta descrierile sau orice alt tip de continut relevant SEO, pana la identificarea celor mai potrivite cuvinte-cheie sau a structurii optime a catalogului de produse.

Te sprijnim cu tot ce ai nevoie pentru a ne asigura ca eShop-ul tau este indexat corespunzator in motoarele de cautare.

Asistenta pentru clientii tai direct in limba lor

Te intrebi cum poti tine legatura cu clientii din Bulgaria referitor la comenzi, retururi sau orice fel de intrebari? Iata solutia! Conteaza cu incredere pe echipa noastra de specialisti in client service, pregatita sa ofere un excelent nivel de suport pentru toti clientii magazinului tau.

Astfel, beneficiezi de siguranta ca eventualele situatii aparute vor fi gestionate in mod profesionist, iar afacerea ta eCommerce va continua sa se dezvolte.

Comunicare personalizata in social media

Stim ca prezenta magazinului tau online pe canale de comunicare precum Facebook sau LinkedIn este vitala. De aceea, te sprijinim inclusiv cu crearea de continut social media in limba bulgara. Cand afacerea ta eCommerce comunica in spiritul local, si publicului-tinta vizat ii va fi mai usor sa se identifice cu aceasta.


Asa ca nu ezita sa ne contactezi, iar noi te vom ajuta sa-ti promovezi cat mai eficient business-ul online, pentru a-ti stimula vanzarile pe piata din Bulgaria.

Confidentialitate
Utilizam cookie-uri pentru a-ti oferi serviciile si pentru a-ti optimiza experienta. Navigand in continuare, iti exprimi acordul cu privire la Politica de Cookies.