Multi-store, solutia pentru vanzari globale

Dezvolta-ti afacerea online pe mai multe piete internationale si ofera-le clientilor o experienta in limba locala, moneda specifica si pe canalele populare local.

Solutia multi-store MerchantPro iti permite sa vinzi in toata lumea cu acelasi magazin sau magazine distincte, complet sincronizate.

Magazinul tau online este din prima clipa preconfigurat pentru cele mai importante piete - tot ce trebuie sa faci este sa iti adaugi catalogul de produse!

Instrumente pentru a vinde localizat oriunde

Daca pana acum ti s-a parut dificil sa iti extinzi afacerea online la nivel international, e timpul sa faci un test, fara efort:

  • Interfata magazinului disponibila automat in alte 20 de limbi
  • Domenii locale pentru acelasi magazin
  • CMS multi-lang dedicat pentru administrarea catalogul de produse
  • Sistem flexibil de conversie dinamica a preturilor
  • Integrare cu metode de plata internationale si locale

Lucreaza eficient cu echipe multi-culturale

Nu doar magazinul tau este localizat, ci si panoul de control.

Poti defini multipli administratori cu permisiuni diferentiate de acces, iar fiecare membru al echipei tale isi poate configura panoul de control in limba dorita.

Ai libertatea sa lucrezi cu cine vrei, fara bariere de tehnologie sau limba, pentru o si mai buna adaptare a afacerii tale online la fiecare piata.

Confidentialitate
Utilizam cookie-uri pentru a-ti oferi serviciile si pentru a-ti optimiza experienta. Navigand in continuare, iti exprimi acordul cu privire la Politica de Cookies.